sista 100 meterna

nu är det inte mycket kvar. på måndag klockan 13 så ska c-uppsatsen vara inskickad och sen är det bara en opponering på torsdagen kvar. sen är jag klar!! klaaaaar! 3 fkking år! yey me! inte en endaste liten paus tog jag på tre år.. haha. stolt över mig själv. :)

det är mycket som händer nu, mycket som jag inte valt att skriva om i bloggen också. men allt löser sig och det mesta händer ju av en anledning. destinnyyy.. ;)

så vad är planerna under sommaren? just nu blir jag glad bara jag tänkte på det, fatta hur mycket jag ska fira på torsdag och fredag nästa vecka?? sååån skön känsla så det finns inte.. oki men jag skriver ihop en liten lista om vad mina närmsta planer är.. awesomeness..

* Den 9 juni gifter sig madde och jag ska bege mig till växjö på fredagen, kvällen innan. Det kommer bli några glada dagar i växjö då jag får träffa mina gamla kompisar. ser sååå mycket fram emot det. kul kul kul.

* Den 18 juni packar vi väskorna, jag och raida och beger oss till london och sedan manchester, crewe. vi ska träffa thomas och leta jobb och lägenhet!! FÖR VI SKA FLYTTA TILL THE UK!!!

* Den 24 juni åker jag, raida, palmira och lillebror august mot booorläänge och peace and looove. vi ska volontära på festivalen och jag är suuuper taggad! ska införskaffa mig ett par gummiboots och några snygga festival outfits..

det är vad jag har planerat i juni.. :) som ni hööör så kommer det ju bli en toppen månad!! skojaaa inte..
peace ooout