dan före doppare-dan

nu har jag precis duschat och värmt mej lite i bastun. det behövdes efter en iskall dag i backen. men idag var det soligt men det hindrade inte minusgraderna. igår var det iaf kallast, ca - 26. brr.. nu blir det julpynt, bak och julskinka. sen på söndag blir det tur hem till sthlm igen.

en god jul från oss alla till er alla.



Brittany Murphy



Brittany Murphy

10 november 1977 - 20 december 2009


hektisk helg med grodbakelser, ludvikavisit och snöigt vemdalen.

nu är vi iaf äntligen framme. det tog nästan två dagar. haha. men vi gjorde ett nattstopp i ludvika hemma hos mormor och morfar först. det blev även lite shopping i vemdalen, skidställ till nizar och whopper. väl i ludvika var det mörkt och det bjöds på mangokyckling och trevligt sällskap till dansbandskampen, som mycket väl kan vara det sämsta svensk tv erbjuder efter anna ankas jul. efter en natt på madrass begav vi oss till montecarlo som var stängd till min stora besvikelse eftersom det nu kommer dröja väldigt länge tills det blir rulle.:( men nu har iaf nizar fått se mitt barndomshem trots att vädret var disigt och vitt. ludvika är ju aldrig egentligen särskilt vackert. efter flera timmar i bil kom vi fram till vemdalen. efter lite skottning blev det tacos i brasans sken och det doftar av micropop i hela huset, nu blir det avslappnande dagar framför mig med plugg, skidåkning och mys. ska försöka uppdatera lite oftare nu.


(bilder från vemdalen 08, hoppas på lika fina dagar 09)

in sickness and in health..

"hej min lilla malade." jaha. jo jag vet att jag är förkyld och det hjälper faktiskt att ha underbara lillebror här som kollar på film med mej och spelar rollercoaster tycoon 3 och en undebar fin pojkvän som kramas och pussas lite extra för att det är synd om mej. man kan ha sämre förutsättningar för att vara sjuk. nu har mon amour åkt till skolan och strax ska ja gå och möta upp lillebror. kanske äter vi nått? dunno. är iaf bara hemma idag. sjuk. obviously. men nu är det bara ca en,halv vecka kvar till vemdalen.mysigt.
snö,sol och mys framför öppen spis. j'aime.

kära tomten...

eller kanske moussie.. :) i år önskar jag mig...


ljuslykta från indiska, helst den i ofärgat glas, 49.50 kr. tekopp från indiska, 59 kr(finns även andra vita tekoppar för 49 kr, spelar ingen roll egentligen, vill ha vita så. ;) ) bok: Living dead in dallas av charlaine harris (engelska of course), 99 kr på pocketshop. pannband från h&m 30 kr. svart halsduk från h&m 40 kr. väska från h&m för 249 kr. ring från h&m 29,50 kr. örhängen från h&m, 39,50 kr. sockor från h&m för 99 kr. sminkväska. film: mamma mia 99 kr på cdon.com. the sims 3.


killing me softly

jomenvisst. hade världens värsta tenta idag, frickin'kommunikation! hate it. iaf så gick det inge vidare, men det är ju en omtenta i januari. får ta och plugga till den då jag är i vemdalen. det blir mys. nu ikväll blir det jobb på sf och sen imorgon åker vi till ludvika. roligt att träffa släkt. ska kolla om jag hinner in en sväng på ikea också.. behöver trots allt lite kökstolar. yey. ha en fin helg everybody,

premier december

sitter i skolans bibliotek just nu och är allmänt trött efter ca 6,5 timma redovisning. vi fick redovisa redan klockan 10 så det var skönt att ha det gjort sen, hann även med att läsa ut kommunikationsboken, så nu är kvällen räddad. det bli bio klockan 21 med lillebror och nizar, men först blir det kycklingtacos och möbelfixandes. hoppas kunna lösa problemen med en förlägningssladd också. aktiv aktiv.

har slö surfat runt lite på internet nu, ska kolla efter en dator som man kan införskaffa sig, någon som vet om nått bra ställe med kredit för studenter? alla tips är precious. nu ska jag hem och städa lite.

xoxo