med raida mot märsta




asså seriöst, märsta??!! det ligger ju typ i västerås! fatta hur långt bort det är kommer ta typ en timma dit och en timma hem.. tur då att man är två som inte setts på ett tag så man kan använda tiden till att snacka skit.. :) ikväll ska vi gå på bio ska kolla på bridesmaids, den ska tydligen vara skitkul, så jag har höga förväntningar. jaaa liv, du ska få mer bilder till bloggen! ska bara se till att bli av med satans khloee serverfelet först, har redan mailat blogg.se och väntar med spänning på resultat.

återkommer senare och en hel del innan det på twitter!


lojalitet

jag är glad att jag har så trogna läsare som hänger kvar trots att min uppdatering är under all kritik. å tyvärr kommer den inte bli bättre, inte den närmaste veckan iaf.. förresten är det fler än jag som upplever en liten ruta med nån kloe grej?? kan domänet blivit köpt eller vad beror det på? hmm.. det är ju iaf bara att trycka avbryt så försvinner det, men om någon vet varför det blivit så, snälla hör av er så jag ev kan fixa det.

vill också lägga in en liten tanke och en kram till alla i norge, det är ofattbart det som hänt och så otroligt tragiskt. jag har redan kollat så mina vänner i oslo är välbehållna, men mina tankar går till alla med anhöriga som förlorat en vän. kärlek till norge.

jag och nisi beger oss till västkusten imorgon, det ska bli 4 dagar med bad och krabbor och framförallt RÖKTA räkor... oslagbart. på torsdag drar vi med familjen till göteborg och där blir det en heldag med kärlek och liseberg sen stannar jag och nisi ev nån dag eller två i götet för att möta upp vänner. det kommer bli en toppen vecka.



making my way to rågsved

har sovit länge idag igen, inte så länge som igår men länge. jag var nämligen vaken till halv 5 igår.. OOPS, jag låg och läste och ville inte sluta läsa min bok! haha. så kan det gå när man läser isfolket. idag ska jag bara chilla, ska skriva på min bok, om jag hittar inspirationen till att börja, annars har jag planerat in det mer nästa vecka då jag går på tre veckor semester. awesomeness! nu ska jag iväg till rågsved.. hoppas ni får en fin dag idag.

xoxo

tittar in

uppdateringen är låg. sorry. jag har roadtrippat och tänkte slänga in bilderna kanske imånn, idag är jag upptagen. jag är förkyld, har varit det sen i måndags, tror det var för mycket ac i bilen, men det var ju så skönt, då... hmm.. orättvisa.. ska som sagt skriva mer om roadtrippen sen, den vart asnice, i det stora hela, och man ska ju inte hänga upp sig på detaljer.. anyhoo. så idag när jag ligger i min sköna säng och flåsar (för att jag är täppt så ringer raida, och jag får typ damp för att hon väcker mig så ssaaaaattaaans tidigt, kan hon inte genom någon form av telepati känna att min kropp är sliten och förkyld? tydligen inte, men jag kna inte somna om efter att ha klickat henne, så jag kollar vad klockan är 12.30!!!!!!!!!!! OMG! nog för att vara trött och sjuk men kom igen halv ett, HALV ETT!!!!! jag hoppade mer eller mindre ur sängen, och har nu spenderat de senaste 20 minutrarna med att klaga här om min förkylning, ska äta lite frukost och sedan blir det in till stan, apoteket typ. ikväll är det fotboll ska ni kolla?

krya på mig.. xoxo

nedräkning till den legendariska nostalgitrippen

på fredag smäller det! då åker jag och mina favvisar; kimpan och boden iväg down memory lane. alldeles riktigt det är växjö som ska besökas, de ska få sig en grundlig guide i lisas tonårsår.. :) kommer ju bli legendariskt, håller på å peppar varandra som tokar, ringer om packningslistor, kollar hyrbilar på varenda mack i västerås samt lyssnar på nice musik som ska bli soundtracket till resan. ni hör ju, awesomeness!

annars har jag inte pysslat med så mycket, hängde med raida på stan idag och sedan en sväng på söder hos familjen, lite allsång, lite morden i midsommer och lite wow. i allmänhet en himla perfekt dag. jag vet inte kanske är jag bara allmänt munter och lycklig nu, kommer komma iväg på en liten minivacation med bästisarna och det kunde ju inte bli mer awesome. sorry för att jag säger awesome i typ varenda mening, börjar känna mig som barney. men hallååå awesomeness!

snart kommer älsklingen hem, då ska vi kolla på transformers 2 och äta dillchips, det kommer min hälsoapp gilla.. moahahahaha.. 6000 kalorier per chippe.. :) neee da. imorgon ska jag på stan med boden, inhandla lite dricka på systemet, shiiit vad längesedan det var sen jag var där senast. typ då man drack caprice kir, hmm undra om jag ska köpa en flaska bara för nostalgivärdet, är det verkligen gott? hmm.. något mousserande blir det nog iaf, och en flaska rose till sjöllans. :)

hoppas ni får en fin kväll och är det dålig uppdatering på bloggen den närmsta tiden så vet ni varför, checka in mitt twitter då, lite lättare att göra mobila uppdateringar där. :)

xoxo

innocent

en gammal favorit som har fastnat på min hjärna. den är så fantastiskt bra att jag lyssnar den på repeat hela dagen. lyssna och like!



finns även en mer speedad version av groove coverage, vilken gillar nu bäst?