boring

Dagens humör: törstig, kanske är uttorkad...
Dagens mående: helt ok, actually..
Dagens borde: sluta dricka massa läsk på jobbet, det gör mig bara törstigare.
Dagens frisyr: uppsatt i hästsvans.
Dagens klädsel: vita tygskor från H&M, brorsans marinblå mjukisbyxor, vit tshirt.
Dagens planer: städa i butiken och fylla på ordentligt.
Dagens materiella vill ha: fina västen från indiska.
Dagens längtan: komma hem.
Dagens fundering: hur lång tid kan mina foton ta?
Dagens beroende: läsk från jobbet.
Dagens tråkigaste: jobbet mellan 21-23
Dagens tidning: ingen alls.
Dagens låt: kat deluna - in the end (always)

bästa svängen, hökarängen

nu ska jag snart iväg och jobba, ska smälla ihop en liten matlåda först kanske, gårdagen på jobbet gick bra och det var mysigt att papi och august kom och hämtade mig. Nu har mami och papi skrivit klart sitt brev och emilias brev kom idag med posten, men fortfarande ingen skymt av mina beställda foton.. :( mycket tråkigt. jag håller tummarna för att de kommer imorgon så kan jag skicka iväg alla pappren till migrationsverket på torsdag.. in schallah, eller hur det nu stavas. ;) hoppas att mitt hmpaket kommer snart också, tre par skor, två par toppar och tre par örhängen för 470 kronor.. me like. better dash.

asos outlet



fyra fina favoriter från asos sommar rea, perfekt att fynd nu till skolstart.. :) give me..

married life med ben&jerrys.

idag har jag städat och lagat världens godaste laxpasta. Nu ska jag och unni mysa ner oss i soffan och kolla på married life med pierce brosnan och rachel mcadams. imorgon kommer familjen hem och klockan 4 imorgon börjar jag jobba. undra vilka mya filmer vi får in den här veckan, mm exciting. funderar på att börja plugga till körkortet(igen) också. ska ta tag i det igen på allvar nu till hösten, ska börja spara pengar sen blir det förmodligen en intensiv kurs i falun med lillebror. nej nu skriker min glass på mig från frysen, ska bara läsa klart kapitlet i flyga drake.

jag och molgan sommar för två år sen, förodligen hemma hos emelie med lite tonfiskpasta och blades of glory.

you can talk all you want but my skin is really thick, im a leader of the crowd and my game is really slick.


Kat Deluna - In the end

jag är verkligen inne i en kat deluna fas, lyssnar på allt och bara älskar henne. hon är så underbar, en smurf med attityd typ. dig it. btw, texten i headlinen är från en annan låt med kat deluna, unstoppable heter den, också underbart bra. enjoy.

I'm the textbook definition of a rebel 
I see the crumble in left and I've got go right
I'm always in some trouble
To me life ain't fun unless you're in a good fight
So the more you're good to me,
The more I try to get you to leave

All my life I've made excuses
Pushing you away, saying that you're not for me
All my life I ran from Cupid
I tried everything
In the end it was you
In the end, in the end it was you


you're my inspiration



topp och blus från h&m, klänning och väst från indiska.
topp, klänning samt kjol från indiska, halsband från h&m.

världens bästa lilla räka

sitter med huvudvärk som vägrar gå över och jag är hungrig men orkar inte laga mat. det känns som om jag inte gjort något vettigt på hela dagen( även fast jag har varit till skatteverket och fixat familjebevis) och jag känner mig deppig för småsaker och vill bara få allt klart och fixat. nog gnällt..

lax är gott, det kanske man skulle ta och laga. kanske en liten räka också. på tal om räkor.. tack underbara och fina emilia. vi kan inte tacka dig nog. jag ska påbörja en kampanj som ska gå ut på att få hit dej och din amour till stockholm så vi inte är så långt ifrån varandra, ioförsig så är det ju bara 4 timmar till malmö med tåg så i början på september då min ekonomi är lite bättre så kanske det skulle vara dags för en liten tur till syd. jag saknar dej iallafall enormt mycket och vasastan är inte detsamma utan dig.


förra sommaren, emilia, mona, jag, solange, waslat och jennie på kryddhyllan.

23 juli och det är torsdag

jag är fortfarande helt mentalt trött sen igår, även fast jag sov hur bra som helst så vaknar jag och är liksom trött. anledningen till min mentala breakdown igår var att papprena från migrationsverket kom igår och det är miljoner saker att fixa, miljoner! jag vill göra allting perfekt, för tänk om migrationsverket nekar oss för att jag typ glömt nått.. jag får ångest.. nej det är bara att andas och ta den tid det behöver. har redan suttit i ca 6 timmar och försökt svara på frågor om våran bakgrund, vår första träff, våra framtidsplaner mm. nu blir det jakt på "vittnesbevis", foton och kvitton, biljetter och allt annat som kan styrka vårat förhållande. det blir säkert bra det här.

igår såg jag en film som verkligen var hur bra som helst, ett brittiskt drama som heter Boy A, handlar om en kille(10 år) som tillsammans med en kompis dödar en flicka och hamnar i fängelse i 14 år och kommer ut som 24 och ska försöka leva ett normalt liv. väldigt sevärd film som gav mig en massa tankar och issues, but i like it.



lundi


nu har jag skällt på migrationsverket och varit på caféintervju, nu ska vi spendera resten utav dagen med att inte göra någonting som kostar pengar. by the way, visst är min svarta kostym jacka fin? köpte den då jag hade lite mer pengar precis efter landstigningen i sverige, 100 kronor från cheap moday märket kostym. precious.

bakkalas och grillning i tantolunden

nu är det söndag, snart är det måndag. Jag har en massa planer inför måndagen, jag ska telefontrakassera migrationsverket och jag ska på intervju. Det kanske inte låter som så himla mycket, men för mig som är arbetslös och har ganska upprepande dagar så är varje liten förändring välkommen.

vad har jag gjort sen sist. jo jag har varit lite deppig och seg, den senaste tiden, inte så roligt därav bloggtorkan. det blir nog bättre nu, brukar alltid vara mest positiv i början av veckorna. jag har också varit och fikat med fina flickor och jag har bränt mitt ansikte i tantolunden. jag har bakat bröd och jag har fått barnbarn på sims 2. en ganska händelserik vecka egentligen. nu vill jag att ivan ska komma hem från kroatien och att skolan ska börja snart. sanna får också gärna flytta upp hit nu.


mona, daniel och sara på stockholms tak. sommaren 2008.

happy birthday to you


Två birthday girls. Nikiya och Lejla, GRATTIS.  (lejla, jag hade inget "eget" foto på dig, det är hög tid att vi tar och ses snart, senast var ju faktiskt precis då justin timberlake slog igenom (igen) med sexy back. )

antagningsbesked

JA!

jag kom in på mitt första val, nu blir det turism på södertörn till hösten. ååå varför kan inte augusti komma lite fortare.


besvikelse

jaha, ingen intervju där. vad ska man göra nu då. ge sig ut i arbetslöshetsdjungeln igen, can't wait. jag ringde till grönan själv idag och fick prata med samma tjej igen, hon säger att hon inte förstod att jag var en "återvändare" och alltså var det . för sent för mig att söka nu. "Men sök gärna till nästa sommar, lite tidigare, typ i februari" skämtar dem med mej, jag orkade inte ens förklara att jag hade varit i  väg i fyra månader i afrika och inte visste när jag skulle komma hem. aja. bitter bitter bitter. jag behöver ju verkligen ett jobb nu. har skickat ut lite ansökningar till donken och jag har lust att gå på götgatan och skrika att jag tar vad som helst.. hahaha eller inte, när viktor kommer hem ska han få ge mig numret till palle då blir det hej hökarängen igen. party.

bild från hökarängenscentrum, brevid blombutiken ligger rixvideo.

good morning in the rainshine


nu när regnet öser ner, längtar jag till värme och bad.

just enjoy the show

ni är dåliga på att kommentera, katastrofalt.. :) nu ska jag lyssna lite på musik. jag tycker om musik.
I'm a fool out of love - minne från tunisien.

my own, my precious


nu är den beställd, sitter och räknar ner tills den kommer hem.. jag har verkligen saknat musik i mina öron sen min mp3 blev tvättad. nu blev det två flugor i en smäll, en telefon och musik. yes. blev halebop abonnemang eftersom de har billiga priser till tunisien och sen ganska billiga taxes i övrig. hoppas det blir lyckat. (modellen är en sony ericsson w595i)

pussni

all i have to do is...



allt från indiska. precious.

jobbsök

kanske får jag en intervju till slutet på veckan, håll tummarna för mig. nu vet jag inte riktigt hur jag ska spendera resten utav dagen, min mail krånglar och jag får inte tag på frickin' migrationsverket. ska ta mig en kopp te till och bara njuta av att vara arbetslös och hemlös med kass ekonomi. kanske det blir norrland till helgen, you never know.

i love you.


foto från koloniträdgård i tantolunden.


see-through



1. nyckelviken. 2. bröder och viktor på väg genom skogen. 3. gräs. 4. pastasallad på en klippa.
5. nyckelviken. 6. jag på en sten. 7. ludvig på en annan sten. 8. august lite längre bort på en sten.

ett dopp i det blå och en massa daggkåpor

idag var det en underbar sommardag så jag och bröderna begav oss till nyckelviken, vilket är typ sthlm bäst bevarade hemlighet.. nu är iaf mitt ansikte kräftrött men det var så skönt att ligga i ickeschtekande sol och simma i kallt vatten. vet att jag kanske är ensam om dessa känslor men jag är förmodligen inte gjord för nordafrikanskt klimat. på tal om tunisien så saknar jag kerkennah väldigt mycket, massa människor man lärde känna och kulturskillnader. har pratat med mon amour idag och vill inget hellre än att han ska få komma hit, det blir telefontrakassering till migrationsverket imorgon. nu blir det tur till medis med lillebror.