au natural



samma kväll som personalfesten, medan jag och raida spelade wordfeud tog jag denna bilden. jag tycker om den väldigt mycket. inget smink, inget lejonfriss bara mig helt enkelt. hyfsat nöjd med livet. mer bilder som denna! :)

i wanna be an evil fairy not an emo fairy

i tisdags hade vi personalfest med jobbet. det var jätteroligt. jag mötte upp raida på jobbet och tillsammans sprang vi runt på stan för att fixa alla förberedelser som behövdes. lösögonfransar, vitt smink, svart läppstift. haha. fett dyrt! men jag får väl använda det igen till nästa halloweenfest. hehe. jag körde på fairy, jag ville vara ond, så ond att man vart rädd när man såg mig. sen är jag tyvärr ingen makeupexpert och jag borde totallly ha färgat håret innan och inte sprayat det med svart färg och glitter. jag trodde mitt hår skulle falla av. så jag och raida ser ut som döden och dödare och vi tog tuben genom hela stan till mariatorget. vi åt god buffee och drack drinkar och dansade en hel natt. det var superkul och jag har fortfarande ont i fötterna. skönast av allt var då raida och jag kommit hem till mig, efter att vi duschat och tvättat av oss sminket, då man insmord och mysig kröp ner under täcket och började spela en match i wordfeud på blodigt allvar. haha. underbarkväll. här får ni lite bilder:





sing a song



i used to live alone before i knew you
ive seen ur flag on the marble arch

nu ska jag äta frukost och sen kila iväg till läkaren i högdalen. wish me luck.

Bright star

Nu hade Jag tänkt mig att mysa i soffan med en kopp mintte och kolla på bright star. Jag kommer säkert somna men finns det något bättre än att somna till ljuv klassisk musik och lite engelskt 1800-tal? Sov gott ni också mina fina fans. :)


Skoltrött?

Jag har ingen motivation gällande skolan. Jag tror ioförsig att det bara är en fas för jag älskar ju verkligen allt jag gör. Det är superkul men jag hittar inte kraften till det just nu. Vad brukar ni göra för att få tillbaka motivationen?? Alla tips välkomnas.. Nu ska jag kolla på antm å sen ska jag plugga! Allvarligt.. Asså jag ska, sen.. ;)


Fantastiska förkylning

Idag är jag förkyld. Jag var väl det egentligen igår också men igår var jag mer i denial. Jag hade 6 timmar seminarium igår och under de två första timmarna hade jag typ feber och under de två sista hade jag huvudvärk. Inte ultimat. Jag var helt mentalt slut då jag kom hem igår. Jag åt lite fiskbullar i hummersås med grandpa och sen kolade jag på new moon och eclipse. Somnade som en sten låångt innan nizar kommit hem. Det var skönt. Jag hr sovit länge idag men även fast jag duschat nu så känner sig min näsa och hals inte alls fräschare..:( bu! Jag ringde och bokade tid hos en läkare på måndag. Ska kolla upp lite födelsemärken. Nu ska jag plugga.. Vad ska du göra idag?


Regn

God morgon.. :) hoppas ni sovit gott.. Här i Sthlm regnar det och är allmänt tråkigt väder. Jag ska spendera dagen läsandes, mysandes och förmodligen biotittande. Syrran och jag ska se niceville. Se den om du inte redan gjort det! Den är verkligen awesome! Igår på natten då alla gått och lagt sig så kollade jag på twilight. Det var superlängesen sen jag såg den. den är bra och vem gillar inte rob pat liksom?? :) men varför ogillar jag Bella, eller rättare sagt kristen stewarts porträttering av henne.. Käääässt!! Vad tror ni? Gillar ni Bella?


tgif

idag är det fredag, det känns awesome tycker jag. jag skickade in arbetet i förrgår redan och har väl därför haft en lite längre helg än andra, men fredagar är ju aldrig fel. min lillasyster unnicus dummicus är här över helgen. superkul. vi ska ut på promenad snart, solen håller på att gå ner och det är sådär krispig höstluft ute. mysigt att krypa upp i soffan med en kopp te (har köpt ett nytt marockanskt mintte) och lite kakor. nom nom nom. mys på hög nivå. vad har ni planerat ikväll?

Wonderful monday

Har pluggat hela morgonen och nu ligger jag och kollar på sex and the city och spelar Sims. Mitt sug efter cheeseballs håller på att bli för mycket though.. Måste nog gå och handla lite.. :) ikväll blir det vampire lounge för att fira vackra Palmira som fyller 22 idag.. :) grattis! Vi kommer ha en fabulous kväll.. :)