Evening

Sitter och kollar på tv, det suger men Thomas mamma vill kolla på alla såpor som england har att erbjuda.. Kvällsrutinen är emmerdale, coronation street och eastenders.. Haha jag blandar ihop allt och alla och kan inte separera dem.. Ingen riktig britt än med andra ord. ;) mumsade ham and cheese tortellini innan, spejsade till det lite med extra ost och pesto.. Imorgon blir det plugg och jobb.. Buuu.. :( men först ska jag njuta klart av den här kvällen.. :)


sil vous plait

SHINY STRAPPY SANDAL
SHINY STRAPPY SANDAL
 
assa please gimme gimme.. ska se om jag kan hitta dessa fina i london den 11 april da jag och thomas moter upp mina tva finaste systrar unni och sulf. :) lycka!

Sia - My Love

 

mars

Assa shit pommes vad kass jag blivit pa att uppdatera, jag kan val saga sahar att det inte helt ar mitt fel. min barbara dator har pajat lite granna och att min mobil ar samst pa att ladda upp foton till bloggen. jag kanske borde hanvisat lite tydligare till min instagram. Lohvelay heter jag dar, ifall ni troopers som ar kvar har inte redan visste det.. :) sa vad gor jag, jobbar och pluggar mest hela tiden. men idag har jag hittat lite bra musik som jag ska trycka  in i telefonen. sa det blir njutning pa det, ikvall blir det ham and cheese tortellini shizzle, nomnomnom och om en vecka kommer lillebror hit!! yeeeey!! ska bli sa sinnesjukt roligt. cant wait!