please don't kill me

det har varit dåligt uppdaterat, don't kill me. jag är en busy woman. eller jo typ. imorgon börjar skolan, och efter allt strul med registreringen så har jag faktiskt ingen lust att gå dit, så det så. men men. idag är en annan dag, idag ska jag in till stan och umgås med lillebror. vi kanske ser på nån film eller så bara slappar vi. borde äta frukost. så det så. see you later. :)

mitt liv i hongkong



mitt liv är framme i hongkong nu... ååå jag kommer sakna henne som fasiken. men hon kommer nog ha stört roligt. tänk vilket äventyr. avis. jag ser fram emot att se och läsa om alla dina äventyr. p.s bilden är snottad från hennes blogg, som ni hittar här. kärlek. p.s 2 jaaa vi vet (eller jag antar att liv också vet) att bilden ovan är från peking, men ni get the picture, its asia man!

tack för igår

igår efter raidas och mina äventyr på ikea så åkte jag hem till söder för att tillsammans med familjen fira min födelsedag. jag fyller ju egentligen inte år försen på fredag, imorgon, men eftersom min fina familj åker till vemdalen ikväll så blev det bra att fira igår helt enkelt. vi åt pizza och bara umgicks. det var supermysigt. tack för presenterna, nu ska jag bara samla mod för att se på filmen. kärlek.

raida och kalabalik på ikea




igår besökte jag och vackra raida ikea för lite shopping. lite. betoning på lite. trodde jag, det tyckte inte raida. det slutade med att hennes saker vägde mer än 100 kg sammanlagt och allt detta ville hon att vi skulle ta på bussen. inte en chans. slutade med att vi fick flörta till oss en villig taxi som packade in allt och sedan hjälpte oss in med det i raidas lägenhet. det var en vänlig taxigubbe. väl hemma var det dags för montera och dinera, vi skruvade och skruvade och drack the och åt arabgodis, dvs dadlar och ännu mer dadlar. me like. idag har jag ont i händerna efter för mycket skruvande. men jag lovar att det var värt det, det vart så himla fint. får besöka raida sen och fota så ni får se! xoxo

en dag på stan med lillebror




jag och gustav gjorde ju som tidigare nämnts  stan för några dagar sedan. vi promenerade längs hamngatan och utförde diverse bankärenden osv. bror bjöd även på fantastisk god thaimat på ett mysigt ställe men utan tvekan ultimat mat. på eftermiddagen kollade vi på GLEE och sedan avnjöt vi tapas och även lite vitlöksgratinerade musslor hemma på söder. kärlek.

café blå porten



morsan på café blå porten på djurgården, strålande sol och en fantastiskt mysig dag.



unni hugger in på sin ceasarsallad.



sulf schteker och mumsar på sagolik sommarsallad.



lammfärsbiffarna var hur goda som helst.



jag myser i solen. oh, ljuva dag.



på väg hem genom slussen.



jag och mina underbara och fantastiska systrar.



unni i sin fina kavaj och nya väska.

tack family för en fin dag. kärlek.

nyckelviken




fler fina bilder från då jag och frida besökte nyckelviken och nacka, underbart skön dag.

panik i informationsflödet

idag var jag på upprop för skolan, det är en massa grejer som måste fixas och det är tydligen en massa saker jag missat trots att jag har gått igenom webben hundra gånger. jag hatar skolstarter! det är ingen ordning alls, jag hade förväntat mig att det skulle vara färdigt med registreringar åså efter första gången (förra året) och att allt skulle bara flyta på nu, med kurser och bidrag osv, men neeej da, självklart så ska man göra om allt och inte bara en gång utan flera?! inget är samma för alla utan allt beror på om man är kursstudent eller programstudent, ja det är en enda big mess! man blir ju så klart orolig att man missat nått, tänk om jag nu inte får läsa historia till hösten pga att man missar någonting som man egentligen inte hade en aning om att man kunde missa. nej nej, ser fram emot skolan om si sådär två veckor, då är allt back to normal, hoppas jag, om jag inte missat nått förstås, då blir det sergel för hela slanten.. :)


på promenad genom stan

ska tillsammans med lillebror nu bege oss in mot stan, han har lite bankärenden som vanligt och eftersom jag är ledig och solen skiner så hänger jag på. kanske blir det lite fia sen på en filt i tanto. vi får se, men en underbar dag lär det bli iaf.



gutti och jag förra året på grönan. underbart.

morsan, unni, sulf och jag

vi fyra på äventyr i staden, tillsammans med elvis så klart.. vi begav oss till djurgården och åt på ett supermysigt fik. blev lammfärsbiffar med rödvinssås för min del, de andra åt sallad av olika slag. nu har vi gått så mycket att mina fossingar värker. blir att mysa här nu en timma eller två sen hem till flempan. lägger in fler bilder från dagen sen då jag kommit hem. ni får nöja er med denna så länge. puss!



magical moment: skarsgård



gissa vem jag träffade på och snackade med igår på stan? Vilket är ganska sjukt med tanke på att jag tidigare under gårdagen publicerat bild på honom och true blood gänget.. crazy world.

true blood



fick se denna bilden i metro för någon dag sen och måste säga att jag älskar det! serien, blodet, skarsgård rubbet. nej nu ska jag gå och kolla klart på säsong ett, sen blir det till att läsa bok 2. :) lovely. gillar ni true blood?

in sleep he sang to me

jag har precis läst ut the phantom of the opera, visste ni att det fanns en bok förresten? som är ifrån sent 1800-tal och att det är den som är inspirationen till musikalen? tycker den historian är så fantastiskt fin och sorglig. älskar berättelser där man blir kluven, typ boy a (ok inte riktigt samma sak men ändå). musikal versionen med emmy rossum är ju alldeles alldeles fantastisk. shit om jag också kunde sjunga så. vilket jag iof typ alltid tror efter att ha sett fantomen musikalen. jag har dock aldrig sett den live! vill vill vill. måste. någongång, jag kommer typ lipaihjäl mig, men om det är någon jag skulle ta med mig på den musikalen så är det brorsan, han tror nämligen också att han kan sjunga som i filmen. :)


love killer



me looooove darin.. eller hur lejla. forevah.

you sound like you're from london



jag vill åka till london nu! take me there, känna höstluften och londonpulsen fylla lungorna medan man promenerar i hyde park, njuter en frappuccino på starbucks och sen en bucket på KFC. shoppingen, stämningen, luften - ALLT. ge mig london nu, det vore den bästa födelsedagspresenten!


history and arabic studies



uuu om en vecka så har jag inskrivning till skolan. schema ser helt insane ut, jag kommer inte ha en minut ledigt typ. hur mycket böcker och lektioner som helst. men tro det eller ej, jag ser fram emot det. det ska bli sjukt kul. så mysigt att kura upp sig i en fåtölj med en kopp mint te och läsa lite. lätt att säga nu, men om tre veckor då kommer jag bara gnälla. yes.

jag och raida siktar mot stjärnorna

yes, älsklingen är och jobbar idag. på marions, skönt att han iaf kan få några tider då och då, det är ju bättre än ingenting. nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag kila in till stan för att möta upp raida för lite milkshake och bio. damn we are so american! hehe. sen ikväll blir det middag och mys hos familjen.



raida i egypten tafsandes på en pyramid.. :) bilden är snottade från hennes fb.. yes, thats me the snotter.. :)

god morgon tisdag

god morgon. jag hade en busy dag igår. och då var jag ändå inte utanför flempish. nej men jag och nizar städade och tvättade en massa. sen lagade vi super goda quesadillas med kyckling och chili. älsklingen mådde dåligt sen på kvällen  och natten, så då fick jag ta hand om honom och ge honom en massa vatten och frukt. idag verkar han må bättre, får hoppas att han kan fasta idag och att han inte är sjuk mer. fatta vad tråkigt att vara sjuk på ramadan. idag ska jag tvätta lite mera, är alltid skönt att flytta med allt rent och fint. har funderingar på att baka nån kaka, men vi får se hur det blir med det. vad ska ni göra idag i detta "tråkiga" väder?

 

Lisa listar: asiatisk film

YES. lisa listar. som ni har väntat. men nu är den äntligen här. Den här gången ska jag lista favorit asiatiska filmer. vill dock poängtera att jag inte tar med manga eller anime, inte för att jag inte gillar det utan för att min lista mer handlar om vacker natur och bra skådespeleri. jag var ju som sagt på karate kid igår och det var där jag fann min inspiration till dagens lista. eftersom min underbara vän liv även ska iväg till asien snart så tänkte jag tipsa om några godbitar som hon kan njuta av innan den stora resan!

Här kommer min topp fem med mina favorit asienfilmer:

1. Hero
2. Crouching tiger, hidden dragon
3. Memoirs of a geisha
4. House of flying daggers
5. The quiet american/the killing fields




jag älskar denna typen av film. de är så magiska och så otroligt vackra och välgjorda. man kan se om dem hur många gånger som helst och man flyr verkligheten och blir helt förtrollad och förförd över dessa miljöer och platser. se dessa!



ett år i kina?

jag har sovit som törnrosa inatt. jag var så trött efter gårdagen. konstigt egentligen. i lördags när jag jobbade typ 10 timmars pass så typ dansade jag hem från pendeln med ushers OMG i lurarna, men igår efter endast ett ynka 4 timmars pass så var jag helt död. sandra bjöd mig på donken efter jobbet, jag åt så mycket att jag kände mig som ivan efter äppelpajen.. ;) och sedan mötte vi upp palmira som också var sugen på lite cheeseburger. palmira skulle möta upp en vän så jag och sandra fick gå ensamma till bion. vi såg karate kid på saga. jag älskar saga! det är så mysigt där! filmen var också helt ok. blev super kina-inspirerad så det är verkligen en film för dig liv! damn it, vid närmare eftertanke tror jag att jag måste dra med mig nizar och tillbringa ett år i kina. spännande. känns som att våra utbildningar kan ta oss vart som helst sen så det är ju perfa. just nu känner jag mig ganska nöjd med dagen, livet i allmänhet. men om typ 2 veckor börjar skolan, och tro mig, schemat ser inte nååådigt ut. nej nu ska jag äta lite. vi hörs sen. xoxo


höstfrälsning

idag är det dåligt väder, så självklart hade jag ett sms som väntade på mig då jag vaknade, " hej kan du komma in 45 min tidigare", jo men visst. då får jag ju rast också, och det sega passet blev helt plötsligt drömpasset. yes. som sagt det är dåligt väder. jag sitter inne med stängda fönster men hör ändå hur vinden viner som en tok utanför. kanske inte är så konstigt vid närmare eftertanke eftersom jag bor på fjortonde våningen och det i allmänhet blåser väldigt mycket i flempish. nu börjar hösten. och efter värme chocken igår och inte en kroppsdel fri från svett så saknar jag faktiskt och hata mig inte nu, faktiskt välkomnar lite småkyliga (friska) höstdagar. såklart då helst med strålande sol, men med lite kyla sådär. man kan gå en promenad och få rosiga kinder och sen gå in och dricka mint the tills man spricker.

äntligen!


fungerar uppehållstillståndet som visum i övriga europeiska länder?




sitter hemma på söder med lillebror. han ska snart ut och longboarda, men just nu så letar vi billiga biljetter till tunisien, för 2000 kronor kommer man fram och tebaka för en och en halv vecka i februari. det tog tid att hitta men det är ju så värt lite omvägar för billiga biljetter. fattar mig inte på folk som typ tar första bästa utan att ha verkligen letat igenom alla alternativen först, jag är typ "hmm blir det billigare att flyga till malta med ryan air och sedan båt till tunis eller ska jag åka till london och vara där ett dygn och sedan med billigt flyg till tunis".. hahhaa.. det finns så många alternativ, blir lite trött, självklart hade det varit lättast och skönast med direktflyg men allt till tunisien är så himla dyrt, varför flyger inte ryan air dit för? varför flyger dem bara till marocko??? come on, det bor nog fler tunisier i sverige än marockaner? eller? hmm.. iaf, så har jag letat i nån timma nu, ser ganska mörkt ut att få det billigare än 2000, sen är jag lite fundersam om älsklingens uppehållstillstånd även fungerar som visum i övriga europa? någon som vet eller är hightech nog att hitta svaret till mig? nej nu ska jag iväg och jobba lite. money in  my pocket

önskelista

yes, snart är det min födelsedag. eller ja, om två veckor iaf. men det är ju ganska snart. födelsedagspirret har infunnit sig som vanligt i god tid och allt är som det ska. jag önskar mig:




ja det var nog allt det. :) vi börjar med första från vänser: en resa för två till tunisien, helst runt den 11 september eller liknande eftersom ramadan eid börjar då, vilket är en liten fest. så det hade nog varit roligt för nizar att få gå på den.., inred lantligt är en bok som ska ge mig inspiration - stimulera kreativitet osv, wow battlechest, alice i underlandet med deppan, fin kudde från indiska, ryggsäck från indiska - bra inför skolstart, snäckhalsband från h&m, glee första säsongen - kommer iof inte ut försen i september-oktober men som sagt detta är en önskelista, voyager av diana gabaldon - på engelska såklart, teglas i mysig arabic anda från indiska, glaslykta i mysig färg från indiska. sen ett par fin fina mohedatoffler.

ja sen önskar jag mig såklart world peace, hälsa och lycka till mina nära och kära samt en solig och fin höst med massa kantareller.

fredagen den trettonde

otursdag? jag hoppas inte det. hehe. jag ska jobba idag. ska snart packa ihop och bege mig. ska vara i foajén idag så det lär bli skönt, dock jobbar jag till klockan 24, men ja ska sova hemma hos mami och papi så det är skönt det iaf. då får jag inte så långt hem. jag hade en riktigt seg och trött dag igår. vaknade med ont i halsen och allmänt seg. idag känns det lite bättre. var säkert solsting från förrgår som spökade... hmm.. imorgon jobbar jag också heldag, men på söndag blir det nog lite karate kid med sandra. ruuligt. vad ska ni göra idag?


med frida ute på klippor vid nyckelviken



vackra vackra frida och jag begav oss ut mot nacka och nyckelviken för lite sol, bad och kycklingpasta. det var lyckat. fick till och med en riktigt hälsosam promenad ut också. det var så himla roligt att träffa dig, vill komma till gävle i höst. vi styr upp nått. kärlek.

desperate housewife med äppelpaj och vaniljvisp



min älskling ivan som ligger och svullar paj i soffan. damn it det var gott. man ville aldrig sluta. tyvärr svullade ivan så mycket att han blev seg och jäsig (tänk lillsnorre i svullningsavsnittet i hem till midgård, säsong 2) anyhoo.. så han pallade inte dansa med inlevelse. haha. däremot hade vi askul med hans komplicerade macdator och gjorde oss asfula och sjöng beautiful med c.a. en upplevelse. moahhaha.. kärlek.

grillspett hos grandpa






aaah, ljuva sensommarkvällar. med värmande sol på dagen och svala nätter. vi begav oss till farfar och anordnade en trevlig grillspettskväll för hela familjen. som vanligt lagar vi alldeles för mycket mat, men alla blev mätta och det är det som räknas. ps. ni som inte provat att grilla kycklingköttbullar borde verkligen göra det, typ nu. iaf, det här var förra veckan, kvällen innan gustav och alle begav sig mot cypern och medan morsan och farsan fortfarande hade semester och innan ramadan hade börjat. får bli fler av dessa mysiga grillkvällar!

ramadan

idag börjar ramadan. älsklingen sover fortfarande men jag ska ut till skärgården med frida. har inte träffat henne på evigheter så det ska bli så himla roligt. vi ska laga lite pastasallad först och ta med oss ut. mums. hoppas på en riktigt fin dag med mycket solsken. ikväll blir det att fira med nizar, nu och en månad framöver så är det ramadan som gäller. mabrouk ramadanek.

dadlar

nu har jag och älsklingen varit och storhandlat dadlar. det är ju kvällen innan ramadan så vi bullar upp med nödvändigheter. ser fram emot ramadan även fast den än en gång inkräktar på min födelsedag.. :) dadlar är tydligen den ultimata fasta-brytaren säger nizar. dadlar är ju sjukt gott, i tunisien kunde vi äta dem färska och de och fikonen var sjukt goda. rekommenderas! nu ska vi titta på en film och bara mysa. man kanske borde sympatifasta ändå? nej, frida kommer hit imorgon, vi ska laga pastasallad och svulla. men kanske någongång hade det varit roligt och intressant att prova på ramadan. ska ni fasta?


god morgon mina butterflies

yes, en ny dag med nya möjligheter. hehe. jag har redan hunnit packa ner halva bokhyllan i ikeapåsar för klockan 12 kommer farfar hit med bilen så ska vi köra hem till honom och luncha. vet inte riktigt vad vi ska laga än, men det lutar åt kyckling. mm gott. ikväll ska jag träffa unni och ivan. mina två sångfåglar som ska få öva lite inför filmen. jag har ju gett filmen tio år, men vadå lite övning skadar väl inte? hehe.. vad ska ni göra idag?



vampires suck

YES, jag har äntligen städat klart! shit asså, jag är svettig och luktar peeeckel.. :) moahah. älsklingen sitter på tåget på väg mot flempish och när han kommer hem så ska vi laga lite köttbullar och mackaronis, mm yummie. sen blir det nog lite film och mys, ska bli roligt att se hur vi myser dock, nu när vi varken har soffa eller fåtöljer.. hmm, förslag? vi ska se vampires suck (biopremiär 18 augusti - men jag pallar inte vänta), parodi på twilight filmerna, tror den är hur kul som helst, trailern verkar lovande iaf. eller vad säger ni?


en dröm ger åt tanken vingar



åååå om jag ändå hade snälla möss och fåglar som kunde hjälpa mig med denna storstädning.. det är så tråkigt att städa, men väldigt skönt när det är klart, såklart.. :) nej hörrni, nu sätter vi igång.

behöver lite beautysleep!

jag har blivit väckt tre gånger nu, under loppet av 12 timmar, nizar först klockan 2 som klagade på att han blivit biten av nån insekt, nizar igen klockan 4 som berättade att han hade hittat insekten och nu ville bränna fåtöljen och sist men inte minst sandra klockan 10 som vill få mig att gå ut och vara hurtig. nej du. jag sover lite till och sen ska jag städa lägenheten grundligt. det ska typ saneras här hemma. fräscht ska det bli, borde kanske bjuda hit raida, hört att hon är grym med dammvippan.. hahaha..  ja ska packa ihop lite saker också och sen blir det väl till att laga någon god mat. ska nog köpa en överraskning till älsklingen också, ramadan börjar ju snart och även fast jag inte sympatifastar så borde jag ju ändå kunna fira, eller hur?


bio ♥ regn

idag blir det jobb. jobb, jobb och jobb. ska snart slänga i mig lite musli för att sedan dra mig mot jobbet. det regnar ute idag vilket betyder SJUKT mycket folk som vill gå på bio. jag har inget emot att jobba då det regnar, det är på nått sätt mysigt. man kan ju liksom ändå inte göra någonting annat så. eller jo jag har sjukt mycket att göra hemma egentligen, typ packa ner hela lägenheten, fixa internet, registrera mig på kurserna till hösten, aja, ni fattar, sjukt mycket att göra. ska jobba ett killer-pass imorgon också, men sen är jag ledig på måndag, då vill boden sandra dra med mig ut till skärgården. jaja, vi får väl se om jag hinner.. xoxo



i love the way you lie



alla älskar den! så även jag. låten går på repeat, den har något speciellt som gör att jag inte kan sluta lyssna. känns strongt att rihanna sjunger den, vet inte men det ger den en tyngd som jag beundrar. jag säger som julian att videon är ju inte fel heller med megan fox, däremot har jag lite svårt att se killen (som spelar hobbit i sagan om ringen) som en aggresiv dude. bra är den iaf, vad tycker du?

veckans babe: mark salling



glees egen bad boy! han slänger folk i containers, han har en cool mohawk (ironi) och han sjunger som en gud. har man då förtjänat att bli veckans babe? ja såklart! betonar att det iof är hans karaktär puck som jag är lite småförtjust i men det hindrar ju mig inte såklart att ge hans utseende babe-status. det här är en ytlig kategori!

new york i love you



fantastisk och helt underbar film. det var så roligt, så lyckligt, så olyckligt, så många frågor. jag såg denna för några dagar sedan och hade egentligen inga förutfattade meningar alls, men jag anser att den är alldeles alldeles underbar. se den!

lets go gaga



yes, jag behöver lite bra musik!! snälla attackera kommentar-fältet och tryck ner era favoriter. jag vill ha lugn och skön musik, dansmusik och ja typ bra musik.. :) hahaha. så kom igen nu, i need you!

beautiful





vi färgade håret på anna igår. hon var så himla blond och solblek, vi provade på att göra henne lite mörkblond, ljusbrunisch.. resultatet blev stunning. så himla fint, antar att fotona inte do it justice men det var iaf precious. beautiful.


sushi, vanilla coke, ikeaköttbullar,fia, morden i midsomer, ben&jerrys & GLEE







bilderna talar sitt tydliga språk, behöver egentligen inte tillägga något mer än att vi spelade fia med knuff åt ben&jerrys, åt chippe med dippe och kollade på morden i midsommer och GLEE. kärlek.

regnig dag hos grandpa

för några dagar sedan så åkte jag och nizi hem till grandpa för lite grillning, men det regnade något brutalt så det blev köttfärsbiffar istället. gott blev det iaf. förrätt: räkcoctail, varmrätt: fetaostfyllda biffar med klyftpotatis, tzatziki och grekisk sallad, efterrätt: morotskaka. behöver jag säga att jag verkligen rullade sen???




en dag med jobb och haglund

nu har jag vaknat, ska in till jobbet nu och jobba några timmar, sen kommer vackra anna och möter upp mig. vi ska laga lite god mat och bara snacka skit. underbart. ska va i foajén fram till klockan 17 så det känns ju helt ok. skulle egentligen varit ledig men tog ett extra pass, jag är så himla duktig! vad ska ni göra idag? puss å kram



anna på midsommar. :)


arabisk arkitektur i spanien

idag har jag haft en fantastiskt underbar dag med lillebror. vi åt köttbullar på ikea, promenerade runt kungens kurva och lagade tillslut sushi hemma med nizi som pappa och moussi kom förbi och avnjöt. underbart gott blev det. efter det blev det ben&jerrys så en himla massa svullande med andra ord. men vad gör det när man är ledig. nu är vi proppmätta och efter att ha tvingat gustav se lite glee och efter morden i midsommer så sitter jag och nizi nu och avnjuter en dokumentär om arabisk arkitektur och design i spanien. sov gott.



på väg mot nya äventyr med lillebror

för en stund sen så ringde min lillebror och väckte mig. jag sov som en sten. däckade direkt efter att jag kommit hem igår från grandpa. vi hade lagat trerätters och även fast vi hade spelat ett parti fia med knuff så hade matkomat inte riktigt lagt sig. aja, har ändå sovit i typ 9 timmar. nu ska vi in till stan, vet inte varför men brorsan ska säkert köpa någon solskyddsgrej innan han åker till ayia napa nu på fredag. han kommer bli feting röd! aja, nu vet ni vad jag ska göra idag.. kommer nog tillbaka lite senare though. puss å kram. xoxo



underbara bilder från då jag och mina pals var på ön runt 2005. crazy times, crääääzy.

wishlist augusti




allt från h&m. precious! give me, maintenant!

bio med favorit mclovin



igår så hade jag och farsan lite quality time som inte involverade tippen (internt). vi gick på bio och det var super mysigt. vi borde göra det oftare typ en gång i veckan, minst. vi såg robin hood och farsan mclovin skrattar så underbart sneaky åt samma grejer som jag. jag missade dock när filmen började så redan innan filmen började så hade vi nästan tryckt i oss all popcorn. jag hann också med sista tåget hem vilket var en blessing. väl hemma så hade älsklingen städat hela lägenheten, från topp till tå. jag tog mitt sömnpiller (pga mina allergiutslag) och somnade trött men så himla lycklig. kärlek.

med glass på medborgarplatsen - soligt söder




älskar söder på sommaren, äh - jag älskar ju hela sthlm på sommaren och våren å hösten och vintern också såklart. faktiskt första staden som jag bott i som jag älskar året om. men kan tänka mig att om jag bott i london så hade jag gillat den året om också. jag älskar london!

igår så mötte jag upp gustav hemma hos mami och papi, vi brunchade lite med engelsk frukost dvs scrambled egg, bacon, prinskorv och annat gott. det blev en second breakfast för mig och jag kände mig lite som en hobbit, anyhoo.. sen efter att ha påtvingat familjen lite snuttar från GLEE så gick jag och bror till medis för att träffa dick och annie! sjukt länge sedan, de var sjukt bruna som vanligt och så söta och fina att jag vill äta upp dem! but i didnt. jag köpte förresten en mascara så nu får vi se om jag kan bota min fobi mot public ytlighet. kan skriva om det sen i nått annat inlägg. även fast det bara blev ett kort möte så förgyllde det min dag på jobbet sen. sthlm i solsken och med lite fläktande vind, fina vänner och en mjukglass är allt en tjej behöver.

inception




jag och liv var ju och såg inception samma dag. så då bestämde jag mig för att sno bildena från hennes sida så att folk skulle tro att vi kanske såg den tillsammans, men det gjorde vi inte. det var synd. anyhoo.. filmen var verkligen psykotisk och alla borde se den. alla!  det var ju lätt en utav de bästa filmerna på flera år. så snygg, så spännande, så underbart mycket leonardo di caprio. me löööv.

brunch på cirkusvägen




vi åkte hem till mona som har köpt ny lägenhet och på bara tre dagar målat, möblerat, tapetserat och inrett. det var hur fint som helst. men finast var ju att träffa sina vänner. sara, somaya och mona. vi hade inte setts på hur länge som helst typ ett och ett halvt år sedan så det var verkligen ett kärt återseende. mona stod i köket och lagade amerikanska pannkakor och vi hackade diverse grönsaker och planerade inför somayas möhippa i september. vi brunchade gott och sedan låg vi burlesquerummet och snackade skit tills alla fick bråttom hem. det var trevligt tjejer - efter ramadan så...

GLEE - don't stop believing



JAG ÄLSKAR GLEE! kärleksförklaring for life!