santa claus is coming to town

å nej! jag skulle ju plugga idag. vad hände med det?? jo jag har haft marathon i antm. haha. underbart skön dag. fast lite har jag läst iallafall, lite. nå så nu ska jag snart duscha. har lovat emelie det, och om en stund kommer nisi hem då ska vi laga lax spela lite mario och kolla på nån x-men film. känns som en ganska sweet kväll. idag har jag även hunnit med en hel del shopping. internetshopping that is. jag har handlat en massa julklappar och imorgon ska jag och farfar iväg och köpa massa julgrejor så det blir nog lite tomteverkstad här imorgon, första december å allt. ska ni kolla på julkalendern? för mig blir det nog det vanliga med mysteriet på greveholm, en klassiker! bästa julkalendern ever!


non stop stress

skrik å panik! jag finner mig själv med megaklump ångest i magen varenda morgon då jag sagt att jag ska plugga. vet inte varför jag blir så här panikslagen. det är ju bara en c-uppsats. jag kommer typ få g på den (om och när jag väl skriver klart den) och får jag inte det så är det bara att skriva om och bygga på lite. inga problem. så varför denna stress? hmm. idag är iaf planen att göra ett fint och välutvecklat forskningsläge, typ. så mycket jag kan, har en del böcker åså som jag behöver från skolan gällande ungern men annars blir det nog bra. annars ska jag städa idag och tvätta. imorgon och på torsdag blir det arkivet och jobb. shit vilken kul tid jag har framför mig, juste ska jobba hela helgen med.. moahaha.. nikki the precious bokade in mig på förlängda pass, aja bra för ekonomin i suppose.. ska sluta gnälla nu och gå å käka lite frukost. nom nom nom.

christmas wants n needs

julen börjar närma sig och det här är vad jag har spanat in ifall ni känner för att ge mig en massa presenter. :) observera att det inte är någon innebördes ordning. alla presenter är lika mycket välkomna. :)

1. Humanityarmband, finns både som ovan i flera remmar eller endast med en, helst i färgerna mörkbrun, svart eller tan. 2. clean parfym - warm cotton. 3. iphonehållare till armen. 4. chanel eller diorlack. vilken färg som helst, alla är precious. :)

5. Jeffrey Campbell skor! Helst dessa ovan (strl 37). 6. Vouspa luktljus, helst i champagnedoft. 7. Zumba till nintendo wii. 8. dragkedjetröja från adidas i valfri rolig färg.

9. dvd med lady gaga monsterballtour. 10. örhängen från pilgrim, även små pluppar i alla färger. 11. svart kuvertväska från h&m. 12. tofflor i vit mocka med fårfluff inuti från h&m p.s st 37/38.

13. svart espressobryggare från nespresso. 14. herkules på dvd. 15. stora vita badhandukar från lexington. 16. vit och trä bokhylla string.