sista natten med gänget

igår var sannas sista dag på donken, fy vad skönt att komma bort lite. jag sa upp mej igår, jag tog tag i mitt liv och tackade ja till en utbildning i sthlm och skrev upp mej på uppkörning, allt på en gång. mycket. dagen försvann i skratt och gråt det var en bra dag. en tid som 10-19 gick fort med mängder av trevligt donken folk som jobbade, alla på samma gång. molgan kom och mötte mej och tillsammans med javier inhandlade vi resepresenter till sanna, mycket prat och mys och sen finmiddag hos molgan med snabbmakaroner, burk köttfärsås och vitlöksbaguetter. "tack mamma för den fina middagen" - javier. jag som cyndy lauper med min fina tshirt från topshop och plastarmband i neonfärg. sanna kom och hämtade mej vi plockade upp bror och vän, en rundtur på söder ledde till confessions, alla var sura på mej,men det gör ingenting. mysigt hos blom, roligt folk och pinsam film där alla spyr på alla, jag ska tydligen ringa dej, vill jag det, nu känner jag mej pressad, det borde lösa sig med allt, jag flyr ju snart iallafall. oj vad ja kommer sakna folk, men det ligger ju bara 4 timmar bort, det löser sig nog...

terassen en onsdag

panikångest som vanligt, simon skulle ju ha fest, hon skulle vara där, jag skulle vara där, eller? blev hem till daniel,ems kusin som är het dock 27, nej just det 22. camilla förljde med hon ville träffa boys, vem vill inte det. liv kom dit och daniel tror att jag är het på markus, ems bror. vi drack cider, groggs och när vi kom in på loft blev det shots. mycket mysigt, bra musik, roligt folk. en toppenkväll om man bortser från mitt kassa självförtroende och dåliga samvete. jobbade idag, vad gjorde du där? men det gick bra om man glömmer de spydiga kommentarerna, men nu är allt lugnt, no hard feelings,?. igår hade jag lånat min syrras mörkgrå klänning, jag var söt. håret var nyplattat och allmänt ok. tog en taxi te hovshaga med jacob och fredrik, em hoppade av vid hydro, och sen somnade jag, skönt.

virgin territory

image21

med underbara Mischa Barton och vackra Hayden Christiansen, release 2008

the sound of silence

Hello darkness, my old friend;
I've come to talk with you again.
Because a vision softly creeping
Left its seeds while I was sleeping,
And the vision that was planted in my brain
Still remains within the sound of silence.

In restless dreams I walked alone,
Narrow streets of cobblestone.
'Neath the halo of a street lamp,
I turned my collar to the cold and damp
When my eyes were stabbed by the flash of a neon light
That split the night, and touched the sound of silence.

The sound of silence - Simon and Garfunkel

when i lose myself i think of you

oj vilken tokio hotel period jag har, underbart. monsoon går på repeat. han kom hem igår har redan pratat med honom och det var trevligt. sitter i ett nystädat hus och lyssnar på musik och kollar på film, ganska trevligt. hm katalogen kom nyss så ja ska nog beställa mej en jacka, det är ju bannemej kallt ute. jag är ledig idag ska trycka i mej lite choklad med hallon och läsa nya glamour, avkoppling, mysigt om man hade kunnat bada bastu men lampan är ju sönder. snart kommer familjen hem, roligt med lite folk. fame fick mej att bli sugen på benvärmare igen och det fanns endel man kunde beställa på hm, nostalgi. emelie ska snart åka tillbaka till götakanal det är synd tycker jag, vi har inte ens hunnit bada på kronoberg en enda gång, pissväder har det varit, men lee säger att de har översvämmningar i england så man ska väl inte klaga för mycket. shes the man blev det igår med donkenpeople och till helgen blir det roadtrip med blomman. mysigt liv man har ibland. ibland.

the order of the phoenix

kom precis hem från bion, mysigt att umgås med bror och vän. ska nog sova nu, jag börjar sjukt tidigt imorgon men det löser sig nog, buss. borde ha ringt charlotte vi ska ses imorgon face 2 face, hehe. få mej på rätt spår, vi får se, det handlar väl mest om egen vilja kanske. städdag idag, hmm jo. loveliv var här innan väldigt nostalgiskt, mm waldo ska snart komma och hälsa på, vilket sakna waldo ryck! molgan har problem hon tycker illa om fredag klockan 23, hmm. hon röker för mycket. magi är ganska magiskt.
image20

ångest för en onsdag

som vanligt humörsvängningar som en jävla boll! om jag varit i västerås hade inget av detta hänt, jag har kommit över och gått vidare? eller...  fan alltid med sånna förhoppningar som bara grusas, är sugen på utgång, vill ha puls. hon vill ha puls, ska fixa musik till ikväll, behöver prata med sanna, hon förstår. ska gå ut med elvis, andas, städa, nej det orkar jag inte, duscha, platta håret, göra sig fin, varför? saknar att inte kunna prata med dej, men du är i tunisien, när du är iväg behöver jag dej. vi borde träffas. västerås ligger ändå inte jätte långt härifrån, men det är mest tomma ord har jag lärt mej, trodde inte det om dej, du var så full av energi. jag trodde dej nästan, och dej med och dej med, vad är det för fel på mej? blir nog aldrig några glada inlägg här på min modeblogg, vilken modeblogg sen, ha.

räksås och spa

dagen spenderades shoppandes med martin och gustav. sjukt kul. lunch på pastabaren, jag åt pasta med oståskinksås, martin tog med räksås, han kunde inte sluta prata om hur god den var. var tvungen att äta papperstallriken för att verkligen få i sig all god räksås och tillslut ropade han ner servitrisen för att fråga om receptet, han skulle få det för 30 000, inte illa, han överväger fortfarande, haha. nu ska de spaas på nedervåningen, de har inhandlats masker och hårfärg, mysigt. hoppas bror får fart på grillen så det blir kvällsmat. träffade malin och mikka innan, mysigt med made. var du tvungen att sova? det hade kunnat bli vattenpipa och solnedgång. imorgon är det ångest, hoppas lina gillar mej ändå, klart hon gör, ska ringa sanna nu så man har nått att dricka sen. goodnight.

tokio hotel

image19


I'm staring at a broken door
There's nothing left here anymore
My room is cold, it's making me insane
I've been waitin' here so long
Another moment seems to've come
I see the dark clouds comin' up again

Running through the monsoon
Beyond the world
Til' the end of time
Where the rain won't hurt
Fighting the storm
Into the blue
And when I lose myself I think of you
Together we'll be running somewhere new
Through the monsoon
Just me and you

A halfmoon fading from my sight
I see your vision in its light
But now it's gone and left me so alone
I know I have to find you now
Can hear you name and don't know how
Why can't we make this darkness feel like home?


solig söndag med blåbärsbakelse

Allting som du gör
Är smart och överlagt
Du slingrar som en orm
För jag vill inte bli en av dom, som blir ensam kvar
När natt blir dag

Och fast jag vet att du
Kommer svika mig
Kan jag inte stå emot
Om du bara ville röra mig,
och ta på mig
Så kanske du kan fånga mig

"blåbärsbakelse låter så gott, det är inte en kaka liksom det är en baakelse" så underbar... jag känner mej bättre idag, allt kommer nog att rinna ut i sanden, det löser sig. omtumlande, överreaktion, man måste ju kämpa för det man vill ha, trodde jag redan hade... för givet. gustav jobbar, han kommer hem vid 6 då blir det bakelser med blåbär, jag har traskat i träskmark med elvis och mina nya jeans blev smutsiga, men solen sken så då blir man glad. vi får se imorgon. vi får se. ... ögon som glittrar läppar som ber...


ögon som glittrar, läppar som ber...

sitter och nynnar lite 80tals musik, hade ju verkligen perfekta kläder för det. vill ha dej i mörkret hos mej, tiden den stannar då vi rör vi varann, å jag lättar ja flyger ja svävar fram, låt det aldrig ta slut... mm i wish... får bli en helt annan låt idag, sluta lek med mina känslor, känslor som bultar i mej, att leka med känslor är det så som du roar dej... oj freestyle passa verkligen in på mina känslostormar. igår var verkligen jobbig,

du var min dröm, kan ännu känna dej nära mej, å du var så öm, vill inte släppa dej... aja nu är det som det är, får väl se hur ja funkar ikväll, ska snart äta lite tonfiskpasta mumsigt..

im lovin it

sitter faktiskt på jobbet nu, slutade nyss men väntar på att isa ska köra hem mej, ganska segt att jobba stängning. imorgon är det shopping dax med malin, det ska bli väldigt trevligt, jag tänkte köpa mej lite inredningspryls te rummet, jag och molgan måste ju ta tag i våran lägenhet också! skärpning. nu har det gått en vecka, inte mycket skrivet här under den tiden iaf, varför? jo jag vet.

nu i veckan blir nog allt bra igen, som i fredags vilken kanon kväll trots att ja jobbade te elva!

kanske ska köpa en ny klänning också, ett par nya skor, nej nu får ja ge mej.. hoppas kim är ledig nästa vecka då blir det västerås, det blir iaf inget gemla.......


....