en gatsten i present

"åh Lisa jag har håller på att ta loss en gatsten till dej, du ska få den. Den ska ligga här och vänta på dej, du ska få den i present. När jag kommer in så ska jag hitta en spritpenna, då ska jag skriva en massa snuskiga saker på stenen. du gillar ju sånt." - världens underbaraste Dick.

ludvika

image239

easter feaster

haha.  idag har jag och unni FF ocg SF.. vi har kutat omkring fula på götgatan och nu så kokar vi potatis för vi ska snart vara lite påskiga och äta sill.. gott. vi hade filmkväll igår, aquamarine, fucking åmål, vingar av glas och the butterfly effect, hamnade tillsist i sängen klockan 4. seg morgon.

pratade med världens underbaraste Dick igår. finns nog ingen som gör mej så glad som han. längtar stört mycket tills nästa vecka då vi tar vårt pickåpack och drar till gbg till charlotte och emelie för fest.. ska bli kul, förväntingarna är skyhöga.

nu ropar unni att maten är klar. ska nog bege mej till köket. mys middag ska bli så gott,, im starving

SJ får bestämma

så det är onsdag, förmiddag, morgon. unni kom hem igår, väldigt roligt och en massa issues som skulle gås igenom. mycket mysigt och ikväll kanske jag ska flytta... jag vill flytta nu! får se om det blir att hyra ett mega släp ikväll eller hur det nu blir. först är det iaf skola och seminarie till klockan 4.

lyssnar på lite melodifestivalen bitar, gillar den operainspirerade biten av therese anderson. alot. har inte bestämt mej än angående växjö, tar det imorgon, kanske. jag har kommit fram till att jag gillar att skjuta fram mina beslut. lämnar det lite i sjs händer också. om det finns billiga biljetter så.. kanske. kanske. vi får se.

dagens bild

image221

världens värsta bästis

ja det är väl jag det. jag är oftast kass på att höra av mej då jag verkligen lovat att göra det, däremot ringer jag typ alltid då det inte passar sig. hmm.. skärpning. men jag lovar emsan du ska få ett samtal idag, vi har en del att prata om. believe me.. (issues hehe) bidde ingen flyttning igår, farfars bil pajade och vi höll på att bli överkörda av tvärbanan. uj uj uj. så sulf å jag fick promenera i pissvädret ända till hammarby allé och husvärdskontoret, nu har jag nycklarna till mitt place iaf. yey. med buss hem till mami å papi. åt 19 kroners kebab för att fira att jag är så bright med sulf å moussi, vi spelade heroes sen och sulf tryckte i sig 2,5 mars.. :P för att fira att det gick så bra hos tandläkaren för henne..

idag är det dags för grupp arbete. jag är sugen på ett äpple och ska ta och hoppa in i duschen innan jag drar mot pendeltåget..

datanörd och blåa remmar

sitter fortfarande och segar framför datorn. boken om new age ska vara slutläst till imånn och jag har en massa kvar, huj huj huj. sitter faktiskt å funderar lite, på livet i allmänhet. lätt, svårt, å nu kanske jag inte behöver ta mina beslut själv, överlämnar dem till sj istället, mycket mer bekvämt. hursomhelst, nu hoppas jag nästan på växjö. we'll see. we'll see. min godis påse börjar ta slut och om ca 30 min är sulf här å då ska kartongerna vara packade och klara för avfärd. just det jag måste ringa grönan också, utbildning nästa vecka. roligt. betalade min tre räkning idag så nu är jag fattig. men snart bara en vecka kvar tills man får mer cash å sen har jag lite skulder att kräva in. hehe. naturellish ska få sina pengar också, det har jag inte glömt.

you know you love me - XOXO

måndagar är ändå inte helt hopplösa

somnade nästan på föreläsningen idag, den handlade om nyandlighet och föreläsaren såg ut som håkan hellström, emelie hade gillat det. jag har ju som sagt färgat håret rött och det funkar bra, fortfarande lite ovan men men... jag har mega issues, tänker inte disskutera dem här just nu, för alla är så trötta på mina issues.. speciellt kim å dennis, tycker om er ändå. pratade med världens underbaraste människa igår, dick. han berättade om ett ragg han hade i fredags, en 41 årig kvinna. "å jag bah kör den vanliga raggningsfrasen: A men du ser ju inte ut att vara en dag äldre än 32" fy fan vad jag garvade då.. haha. finns ingen så skön som dick, vem skulle annars använda den raggningsrepliken och lyckas med det. underbart.

annars ser mitt liv ut typ som vanligt. jag sover, är i skolan, reser runt lite (västerås å ludvika) och jag ska flytta ikväll till mitt alldeles egna studentboende. sulf kommer hit å hjälper mej och farfar lite senare och sen ska vi hem till mami å papi för att fira att jag är så bright. dvs 42 av 44 på senaste tentan. det ni! im so bright!

på onsdag kommer mr. x hem, det kan ni ju klura på vem det är.. han har varit i egypten och jag saknar faktiskt våra samtal. hmm. så ska jag ner till växjö till helgen eller ska jag sitta hemma å sura för mej själv, men ändå sitta skönt på avståndet. du gör det inte lätt för mej. åh issues dessa issues.

i know you love me. XOXO-

red red red red red

image211image212image213image214image215image216image217image218image220

jag har numera rött hår, and i like it!

en utmaning från camilla



SENASTE GÅNGEN.
Du grät: förmodligen över en a-issue, men det var ganska längesedan nu.
Du tränade: räknas långa skogspromenader?
Du solade solarium: med unni för typ en månad sen.
Du skällde på någon: tysta aggressioner är mer min grej.
Du var utomlands: London över nyår!
Du köpte nya kläder: blommiga skjortan i västerås. precious.
Du åkte buss: till lasarettet i västerås i torsdags
Du åkte taxi: efter utgång i västerås med kimpa å niklas, två veckor sen.
Du åkte tåg: i torsdags, till västerås såklart!
Du smsade någon: igår till dick. världens underbaraste människa.
Du ringde någon: gröna lunds telefonsvar. imorse.
Du camade med någon: aldrig hänt, eller jo kanske med emelie nångång på högstadiet.

HAR DU NÅNSIN.
Hoppat studsmatta: yes.
Ätit fiskbullar: typ en gång i veckan, med hummersås. mm
Tagit kort på dig själv: egopics är det bästa som finns!
Skrattat så att du börjat gråta: har väl hänt.
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: jo, förmodligen.
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: jao
Badat mitt i natten: jo, midsommar, fast det kanske inte var mitt i natten, men typ.
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: never!
Gråtit till en bok: jaa, typ harry potter. sånt är känsligt.
Varit rädd för tomten:  inte vad jag kommer ihåg.
Fått IG: inte da, jag är bright

FAVORIT.
Band/artist:
the sounds, mm
Låt: just nu, lätt typ nån schlager..
Mat: pasta
Färg: svart
Dryck: mousserande vin
Känsla: pigg å glad, dans!
Lukt: regnig asfalt
Årstid: höst
Dag: lördag
Lärare: snygg-klas
Glass: twister
Godis: choklad
Alkoholdryck: mousserande vin, cosmopolitan
Klädaffär: H&M, kanske indiska också.
Film: många
Bok: the great gatsby
Kändis: natalie portman, keira knightly, jondahl tomassen
Plats/ställe: där det finns roligt folk

tack camilla..:P

måndagsbarn



stjärnskottet i familjen! SPANA efter min otroligt söta lillebror ludvig i videon! Sötast i en svart kavaj och halsduk.

nostalgi

image208
Lejla, Lisa (jag), Emelie och Linnea - halloween studenfest 2005
image209
Emelie, Lisa (jag) och Anna - Julens hjältar studentfest 2005
image210
Emma, Lisa (jag) och Emelie - flum moment förmodligen någongång under 1999

jag tycker du borde veta det här om mig



så jag sitter hemma på södermalm och funderar. har precis tryckt i mej en massa tacos å glass på det. nyttigt. idag har vädret varit strålande och jag var super nära på att inhandla en söt vit tunika hippie style från indiska. sen blev jag seg så sulf å jag gick hem igen.

ser fram emot helgen. imånn blir det shopping och girls night out. dansa hela natten lång. på lördag så ska jag och syster städa och packa iordning min källare i kartonger. sen blir det förmodligen en massa OC och cheese balls. cant wait. på söndag kommer anna hit från lidköping. har inte träffat henne sen typ fem år sedan. shiit det var verkligen länge sedan. jaffa sa fanta du lilla dryck, jag vill dricka opp dej

så om man säger till någon man precis träffat att om du vill lära känna mej fort så kan du ju bara kika in på min blogg, kanske utan att ha tänkt på det för mycket så inser jag nu att bloggen trots allt är otroligt privat. jag menar man kan ju verkligen lära känna allt om mej på en sisådär fem minuter. här finns hela mitt liv, vad jag gillar (plastarmband i neonfärger) vad jag inte gillar (bandspagetti), vilka jag gillar (vännerna å familjen), vilka ja ogillar (inga kommentarer). man hittar pinsam musik jag verkligen älskar att lyssna på (special d) man hittar otroligt roliga videoklipp (hairspray). vill man egentligen lämna ut sig såhär? hmm...

inspiration kenza

hitta dessa helt fantastiskt roliga klipp på kenzas blogg och tänkte dela med mej till er. njut! haha

så himla roligt!! jag dööör.

stockholm

image205

flower power

snart är det sommar, det är ju iaf nästan vår och då börjar snödropp å sånna fina blommor poppa upp i trädgården. Men det är inte bara blommor i trädgården. blommigt är lätt en utav mina favvo trender just nu. här kommer några av mina favvisar.
 

1. Sarah jessica Parker. 2. Kimberley Steward. 3. Keira Knightley. 4. Mischa Barton. 5. Sarah Jessica Parker. 6. Gisele Bundchen. 7. Lindsay Lohan. 8. Eva Mendez. 9. Sarah Jessica Parker & Kristin Davies

peace out.

image195
fin fina armband från cocoo.se. jag vill ha i typ alla färger. men det blir nog ett rött som får skickas hem till mej. lovely. peace out.

man kanske skulle ta och flytta till grängesberg

dålig uppdatering på senaste jag vet. sorry. nu blir det ändring på det. ;) hursomhelst så idag är det söndag. veckan som varit har varit kaos typ. känslomässigt i måndags pga ni vet vem, sen jobbet som jag fick. JAAA! GRÖNA LUND 2008 here i come. så då bidde det inget turkiet med babesen,, tråkigt men vi får hitta på nått annat spännande att göra som innehåller de fem s en.. ;) hehe. inga problem. fuck the world-tour of 2008 blir nog av ändå. hoppas det iaf. sen blev det skola, en massa och i torsdags begav jag mej till kära västerås.

världens värsta torsdag som mest innehöll EN french hot dog, dålig busskommunikation i västerås och ingen mottagning. var är civilisationen? slutsats: jag hatar västerås. kallt var det också. usch. framme hos kim vid 20.30 typ. gick hem till dennis och slappade och sen sömn, tack gode gud.

fredag och sovmorgon. kim kom hem och väckte mej vid 10. jobbigt. vi drog ner på stan och jag köpte en väldigt fin blå skjorta med ljusrosa rosor på, precious och för 198 kroner på hm var det lätt värt det. katjing. vi kom hem tryckte i oss pizza och halvsov till fantomen på operan. "sing once again with me, our strange duett, i am the mask  you wear, its me they hear."

utgång, högaklackar, svarta leggings, gråturkos klänning från indiska. håret plattat och nya hm jackan. buss och vodka. nice. vi hamnade på konrad. började med rnb golvet, mintu och cosmopolitans. en sån himla massa sociala människor var det ute, å typ alla från hallsta (?) , " va fan ligger det" "vart är du ifrån da?" "stockholm" "ahaaaaaaa" . dansade med två killar, den ene var stor som ett hus och älskade att bugga på schlager golvet, den andre en blond "totally clueless" kille som var reklam kille i japan. haha. västerås kan verkligen bjuda på variationer. kim efter allt för mycket alkohol smet ofta iväg och skulle fixa vatten. han lämnade mej vid ett bord fullt med främlingar och helt plötsligt får en brud ångest panik attacker och kan typ inte andas !! jag hade verkligen ingen aning om vad man skulle göra men några killar fick typ hjälpa henne. jag typ "eeehm hmm jag måste nog gå nu och eeehm hmm leta upp min vän." hon bara slet tag i min arm och drog ner mej vid bordet. jag liksom " eeehm, krya på dej." irrade omkring på konrad helt lost men sen fann jag kim och det blev shakira och brick and lace på hiphop golvet. sweet. sista dansen kom och kim dansade med en paradisask.. haha. vi kom ut och kim berättade att han skulle på efterfest. jag och min nyfunne vän niklas hängde på. hamnade hos en 89a med platina färgat hår, frankenstein tatoos och piercing. hon var ett stort fan av Moore och playboy vilket tydligt visade sig i hennes lägenhet. det slutade med att jag och stockholmsbruden anna sjöng britney spears och platina tjejen låg inne på toa golvet och spydde. not very nice. så jag å kim drog hem. sov typ 4.

lördag klockan 07.30. dennis ringer, "jag kommer och hämtar er om en halvtimma, är ni klara?" mm visst. fy satan vad seg jag var. luktade alkohol och rök. in i duschen. jag och kim och dennis tog dennis röda byggbil och begav oss till smedjebacken och fotbollscup. för män. en del riktigt snygga. heaven. "man kanske skulle ta och flytta till grängesberg" oh lallaa. då dennis lag blivit utslagna i finalen drog vi till stan (läs ludvika) och skinkrulle! skulle inte blom banga på. hehe. dennis kände sig metrosexuell så vi kollade på melodifestivalen och sen stack vi hem til dag och käkade baconchippe och spelade guitar hero. sov i bilen sen.

så ikväll kommer mina småsyskon hem. vi ska äta kyckling med röd curry och jag ska kolla på disney film. livet kunde vara värre.