lördagsfest hos ivan


lillebror och jag.

jag, Solange, Ronja, Ivan och Martin.

Ronjas pojkvän Sebastian och jag.

jag och Ronja.

jag och Annie.

jag, Annie och Solange. även med ivans arm.

kvällens sammanfattning. :) hur trevligt som helst, nu blir det reunion på fredag. yey.


mer från vikingline med TUR09


jag tillsammans med Frida och Ronja.

Nouria, Ronja och jag på dansgolvet till club 7.

Kattis och jag på middagen, i väntan på mat.


ingen sovmorgon med sadistiska nyköpingsgruppen


trots att jag fick tvinga mej upp ur sängen för att vara till lags mot mina hurtiga klasskamrater så känner jag mig behagligt pigg. fast just nu så är jag mätt. jag känner mej som en boll, jag kanske inte borde tryckt i mig så mycket tacos till lunch. men jag var så hungrig och det var så gott.. hann med två timmars plugg idag på morgonen, kattis var sen, as usual och jag var trött. men vi hann göra nått diagram och pyssla lite med layout. sen blev det att springa till pendeln för att hinna ut till tekniska högskolan för att skriva avtal. så nu är det iaf klart och den 16 november flyttar vi in. spännande. ikväll blir det lugnt. ja ska plugga lite och sen ska jag och brorsan slå på stort med chippe och dippe, lite idol och pepsi. bra mjukiskväll, för imorgon blir det fest.

p.s jag diggar min nyköpingsgrupp super mycket, ser fram emot fler spännande pluggfester med vin och grekisk sallad. fast det är tråkigt att ni inte kan hänga med imorgon. well well, det blir fler gånger..


ny lägenhet!

bra och dåliga besked. jag föredrar bra, men å andra sidan, who doesn't.. :) igår fick vi alltså besked från ambassaden att passet inte (trots lovat) är klart än och att det kanske inte ens kommer bli klart tills nizar ska flyga. då blir det alltså 1400 kronor åt helvete och jakten på en ny biljett ska börja. jag är för trött för att orka med dessa issues men jag försöker se det positivt. jepp..

bra nyheter, jag har fått en lägenhet. en 39 kvadratare i flempan. 15 min till tcentralen och 5 minuter till skolan, det kan inte bli bättre än så actually. den 16 november flyttar jag och mon amour in. längtar, nu ska här sparas så vi har pengar till husgeråd. andra bra nyheten är att jag ska på intervju nästa vecka för ett jobb jag verkligen vill ha. SF bio, filmstaden sergel. lite extra cash är aldrig fel plus att jag älskar ju film, men det vet ni ju redan. oh yeah. nu ska jag med grandpa ut till willys igen för att möta upp lillebror som är klar med sin första hemtenta. good work. ikväll har vi mycket att fira. men imorgon vill mina sadistiska klasskamrater att vi ska ha groupwork redan klockan 9 på den lediga fredagen. vänta ni bara.... :)

mysigt med ledig onsdag



skolan i all ära, men det är skönt att veta att man kan sova ut ordentligt på en ledig dag. tyvärr är jag hysteriskt förkyld och halva natten ägnades mest till att dampa över att jag bara kunde andas med munnen. obehagligt. jag och gustav såg the reader häromkvällen, och jag vill verkligen rekommendera den, den var helt fantastiskt bra, så där lagom mysig och sad. berörd blev man iaf men även om själva storyn inte var sådär kanon så var det ju kate winslet och David Kross som gjorde det magiskt . perfect.

idag har jag och farfar varit och storhandlat. vi ska grilla fläskfile ikväll så jag har precis gjort iordning marinaden. det kommer bli gott till pommes och tzatsiki. yey. jag och gustav har även varit lite friskusar och tog en tur till lekparken och vi var som småbarn i gungorna. roligt. nu ska jag laga lite äppelkaka för att fira att jag är så duktig, haha. nej men jag är snart klar med forskningsmetodik frågorna bara två kvar och då förtjänar man lite kaka. så det så.


duggaslugga

YES. jag klarade duggan, 4 av 6 så jag är nöjd med mej själv. lite småsur för att jag failade (ib-skadad) på en ganska enkel men men. nu lägger jag det bakom mig och tar nya tag inför kvalitativ metod tenta som kommer om två veckor. men först kommer ju nizar hem, om sex dagar. nehebek.

deppday

idag är det måndag, och solen som har strålat från en blå och varm himmel hela helgen lyser med sin frånvaro idag. det var blött,kallt och regnigt då jag vaknade, ingen förändring då jag åt frukost och när jag sen skulle iväg till skolan var det fortfarande rått i luften. efter tio meters promenad ångrade jag mig och styrde stegen tillbaka hem, under ett mjukt,fluffigt täcke, med nässpray i obregränsad mängd och med breaking dawn som sällskap.

ja jag håller på att bli förkyld igen, halsen slemmar igen och det är säkert ivanhoes fel eftersom han var förkyldich i fredags. (väldigt mysig kväll för övrigt med hem till midgård). helgen har spenderats njutandes. jag var förbannat aktiv i fredags och pluggade på som bara den och sen bara njöt jag resten av helgen. med en kall cola och fint sällskap på strandvägen, med en bok på en klippa vid havet och med familjemys och emilia-quality time. nej det har varit den bästa helgen på länge. merci.

idag är jag ju egentligen ledig, men jag hade planerat att vara lite duktig och gå till skolan för att ligga lite bättre till, ett kapitel tourism management och lite svar på frågorna till forskarmetodik. men jag är alldeles för seg i huvudet och halsen. nej, jag hyrde film istället, the reader och ska snart gosa ner mig i min säng. nu är det bara en vecka kvar tills mon amour åker ifrån tunisien. jag är helt överlycklig och ska skriva en todolist över allt vi ska fixa då han kommer hem. je t'aime.



spa kväll med lillebror

jepp ikväll ska här spaas.. vi har inhandlat ansiktsmasker, hårinpackning, hårfärg och diverse andra nödvändiga produkter som ska få oss att se fabulous ut. imorgon kommer bli en hektisk dag med dugga-plugg och grupparbete. men det går nog bra. inschalla.

idag har vi för övrigt varit och shoppat loss. gustav inhandlade fina jeans från cheap monday och ett vitt linne från samma boutique. och jag shoppade ett par mysiga höst-wannabe-uggs och en tshirt klänning från h&ms herravdelning. mycket lyckat med andra ord. just nu så befinner sig mon amour i tunis, huvudstaden och imorgon ska han in och lämna alla papper till finska ambassaden för att få sitt visum, om mindre än två veckor har jag honom här hos mig, kan man bli lyckligare eller? Je t'aime.


17 again och en djurgårdspromenad

igår så hade jag och ivan myskväll, vi var trötta och slitna och låg och svullade i soffan och kollade på idol och 17 again med zac efron. en underbar kväll som tyvärr slutade i magont pga alla chipsen vi tryckte i oss. precious. idag skiner solen och jag ska locka bort min lillebror från datorn och ut i friska luften, vi ska ta med oss en filt och dricka kaffe ute på djurgården. sen blir det att bege sig till kungsträdgården för att se då papi springer halvmaraton. ser fram emot en bra dag. puss


bild från: p.vtourist.com


kryssning till åland med TUR09.

nu har jag varit dålig på fotouppdatering, men jag har en sån himla massa biler på mobilen och kameran, det blir liksom aldrig av. men men. tar och visar några bilder från kryssningen med TUR09 som utan vågor kunde ha blivit en riktigt bra kryssning.


frv. 1.Ronja laddar inför kryssningen. 2. Jenny och Frida på föreläsning. 3. Jenny i förfesttagen. 4. Mina hyttisar.

too cool for school.

nu sitter jag i skolan. har försökt leta efter lite information om nyköpingsturismhistoria. men det verkar vara tricky, det finns verkligen ingenting. har ingen aning om hur vi ska lösa detta i gruppen men om ca tjugo minuter ska vi iaf ha en genomgång med allt vi hittat. good luck.

idag blir annars en väldans pluggdag. jag är fortfarande mäkta stolt över mig själv sen igår då jag trots huvudvärk och 22-trötthet så orkade jag mig igenom mitt kapitel i tourism management. applause. idag blir det forskningsmetodik samt seminariefrågor. inte festligt direkt men ikväll efter lite kyckling så blir det nog bra.

ser fram emot fredag då jag ska mysa tillsammans med ivanhoe. film med min precious ivan är precis vad jag behöver. nej nu ska ja springa mot biblioteket. kanske sparkar lite på de gula löven som börjar samlas på marken. skönt med höst och frisk luft, men snart blir det sol och bad på kerkennahs stränder.


zlatan, ja sa zlatan

ingen kickar fotboll som han...

hinner inte med nån lång update. är stentrött och allmänt lycklig. yey.
kom hem från helveteskryssningen igår, nej sjön är verkligen ingenting för mig. igår fick jag också världens bästa besked. nizar har fått uppehållstillstånd. så den 19 oktober får han allt följa med mej hem till ett kallt och regnigt svealand.yey. nu har lillebror och vicki åkt in till stan (skarpnäck)? för att festa te at lite med fd klasskamrater å jag, pensionären stannar hemma och dricker cola och spelar backpacker. nej, nu ska jag sova lite. arrividertchi. ja just det, sa ja att sverige vann över ungern med 2-1. yey