en helt vanlig tisdag

jobbade 17-23 idag, kände mej riktigt seg pga det sugiga vädret. börjar fila på lite helg planer, fest på fredag och på lördag sen åker de till roskilde och då får molgan och jag roa oss själva. molgan har klippt sig, jag är sjukt spänd på hur det ser ut, säkert fab som vanligt. jag funderar också på att göra nått med mitt hår, kanske en permanentning, underbar stavning. borde sova lite nu, så man kan gå upp tidigt och plugga lite teori, pissigt men behövligt om man vill klara provet, shopping imorgon iaf, en fin klänning måste jag bara ha, hade inte suttit fel med några nya par skor heller får se vad det bli. tänker på dej alldeles för mycket.

världens bästa vecka

vilken kanon vecka jag har haft. måndag till torsdag i malmö fullt med skratt, shopping, sprit, parisehjul, johnny cash, möllan, blades of glory helt toppen verkligen. midsommar i långarör med bad i regnet, muminkortlek och som vanligt johnny cash men även lite 30 seconds to mars, me like. lördagen skulle vara lugn så vi 8tiden ringde jossan och frågade om vi skulle dra till öland, molgan och jag bangade verkligen inte. tog med syrran och vi elva tiden var vi iväg, världens roadtrip med gamla kassettband och pissepauser. campingarna var stökiga i köpingsvik och fullt med fulla folk, vi blev presenterade för en dan i kilt och jagade av en bil på en parkering, vi körde till en åker och där lade vi oss för att sova under bar himmel.

en midsommarnatts dröm

inte så mycket sömn men iallafall. midsommarsill hos jacqueline och uppåner fest med bad hos simon gjorde midsommaraftonen helt lyckad. jag hade på mej min söta färgglada klänning som jag fått av sis, svarta leggings och gråa pumps, molgan hade på sig svart linne, gråa shorts och leggings, vi var lätt de snyggaste brudarna på festen, vi var ju trots allt de enda brudarna på festen, haha. saknade emelie som måste spendera midsommar på en båt i göta kanal. segt att jobba idag, mest trött men dagen förflöt ändå fort, ska hem till molgan snart och äta bakis mat och kolla på film, imorgon blir det nog öland med. jag gillar det.


monday moon

måndag, sitter och slappar, har precis duschat och kollat på film, inte samtidigt dock. fick en trevlig present av min söta sist, en klänning med massa färg och mönster som hon hade beställt från asos.com. vilken trevlig överraskning. precious. mina bröder har massa kompisar här det skriks och stimmas, det är då man stänger in sig på sitt rum och lyssnar på johnny cash. vilken stängningshelg förresten, men jag, sanna och lina överlevde så nu är det dags för lite lång ledig fram tills torsdag och sen blir det ju midsommar med molgan hos simon. vi får väl se.

sweet weekend after hard week

trött och sliten, vadå? ska jobba stängning hela helgen också, men är ändå ganska glad, humöret sjönk till botten i måndags och blev bättre i veckan, nu är jag mest glad. jag berättade för kim att jag har humör som en studsboll som precis blivit kastad, ena dagen låångt ner för att sen studsa upp högt upp, förhoppningsvis så kommer mitt humör förändras i takt med att farten avtar för studsbollen och studsarna får inte så stor skillnad för att tillsist stanna på marken. filosofiskt, haha du tänker för mycket.

planer på solnedgång

igår var jag och badade för första gången i år, i svenska vatten då vill säga. emelie ringde mej efter jobbet och vi tog med elvis och stack till kronoberg. underbart. jag simmade till och med men emelie är en badkruka och ville upp så fort hon gått ner. vi satt sen på en sten och spanade in den vackra solnedgången, kan det bli mer romantiskt. haha. sen vart det bråttom till bussen, tyvärr inge festande, att jobba öppning tar kål på mej. skulle haft med mej kameran, får ta det imorgon istället då blir det alkohol och grillning förmodligen badning också. sweet, längtar redan. nu ska ja spaa mej, skönt och behövligt.

molgan och lisa en helt vanlig fredag



började att jag jobbade sönder mej fram till 3 sen hem, duscha och typ sätta på sig nått. pallade verkligen inte med att dra till teleborg och spela brännboll men jacquelines kompisar, tydligen pallade inte hon det heller som tur var. möte vid hydro klockan 8 sen cykla hem och äta mat, gott. mysmoments med molgan, studsmattan och skoprovning sen issues. vadå dålig kläddag. jag drog på mej en svart klänning från topshop, gråa leggings och svarta ballerinas kindofcute tillsist. molgan och jag var de enda tjejerna tillsammans med 17 killar, not bad, här krävdes alkohol. Brokeback mountain och biljard sammanfattar tillställningen, det blev att dra hem och sova sen eftersom man ska upp tidigt som satan och jobba ihop lite london pengar. dagens låt var verkligen paradise by the dashboard light med meatloaf.

pinsam onsdag med paj

grattis emelie 22 år, inte illa för någon så liten. jag hade en riktig kalas kväll, god paj, baginboxvin, cider, trevliga bruuds, massor med bubbar och mycket skratt. börjar skapa lite planer till hösten också, förhoppningsvis flyttar jag ihop med jaqcueline till hösten, vilken partyide. vill inte flytta och bo själv och molgan och jag har det så trevligt tillsammans, mycket fest och skoj. vi gillar samma musik, har samma jobb, ideer m,m, det kan inte bli bättre helt enkelt. nåja, vi får väl se vad som händer annars da, helst ett nytt jobb och lite tokyo men annars funkar ju matte c på komvux och lite extraknäck. har halvsovit framför harry potter i soffan hela dagen, man blir trött av att promenera. ska snart ner till stan och träffa andreas, det var längesedan nu. vad ska jag ha på mej, verkligen för varmt för leggings men jag hittar ju inte mina svarta short, hmm issue. dessa issues.

Lite filosofi och keira

inspiration, m det är verkligen något jag skulle behöva. pratade med charlotte igår om hur jag känner mig som en himla bergochdalbana. ena stunden upp i det blå och andra stunden så lågt man kan nå. jobbigt. varför ska jag känna sån stress och panik inför hösten, allt kommer försvinna tänker jag ich får ångest, andra stunden trivs jag med att inte veta, jag kan göra precis som jag själv vill. ska iaf inhandla mig vouge och läsa the chronicles of keira, inspirerande afrika bilder. me like.

tidig måndagmorgon

eller är det söndagmorgon? aja, idag är det iaf tidig måndagmorgon. ja ska jobba snart, 9 timmar underbar donken framför mej, sa jag underbar? pah...
ska väl hem sen antar ja, ringa andreas, duscha och smeta in mej med brunutansol, vilka dagsplaner, men det är ju inte direkt som att man hinner något annat egentligen. god matlåda ska ja ha iaf, det enda positiva med att gå till jobbet idag.. vill inte, vill inte!
skulle behöva tröstshoppa en massa, men jag har inga pengar och lön får jag inte förren om en månad, blää. jag vill ha nya skor, pengar till körkortet, londonresa nuu, jobb i oxford och en ny lägenhet, för mycket begärt, hursomhelst. nu måste jag göra mej iordning till donken, annars blir det medarbetarsamtal.


upp och ner som en studsboll

söndagförmiddag. vadå galen helg. Fredag, trodde aldrig att jag skulle komma hem från jobbet, sjukt mycket att göra. slutade iaf vid 7, full fart hem och duscha och göra sig i ordning. Hem till Mikka och festa.
Lördag, mcfestival på norremark, många duktiga barn som sjöng och dansade, hem och sova lite, ångest för kvällen. cyklade nästan på en läskig orm som ville bita mig i fötterna, fortfarande i chock! fotboll på kvällen, vilken match, adrenalin till taket, vilket fiaskoslut. hermansson och jag var trötta sen. Söndag, emelie vill äta tonfisk ikväll med film och confessions, det tackar man väl inte nej till? andreas ska komma hit sen, solen skiner det kan bli en bra dag idag.