dance in the dark

ååå vad jag ääälskar gaga! nu har dance in the dark fastnat i min hjärna och i min telefon.. ljuvliga ljuvliga gaga. meeen det var faktiskt inte det jag skulle berätta om.. jo jag har ju haft en liten wowdepression igen.. pga mitt översociala lynne.. men jag ska inte tråka ut er med allför mycket detaljer men jag har helt enkelt funderat på om min sociala ådra har gått över styr.. :)

men idag ska jag plugga.. skriva en massa på c-uppsatsen och skicka in det så att det blir gjort, ska maila till mclovin och be att han skriver ut några kopior också, fabuuulouuuss (HoN).. haha..
ska iväg och simma lite också tänkte jag... hmm eller det kanske finns något nice yoga pass eller nått, vore sååå skönt för mina ben.. haha jag har fortfarande träningsvärk sen i söndags.. hehe...

vad ska ni göra idag min nära och kära?
lööööv


p.s vill poängtera att detta inte är Gaga i videon, det är några fans som gjort en tribute video som är sjuuuukt snygg.. :)

keepers of blackmouths

freeeeedag! här vill jag typ posta en bild på rebecca black och baaa jaa freeedag! så vad är planen för idag måntro... jo det ska jag säga dig.. dagsmässigt, ingenting.. jag är fortfarande otroligt slemmig i högra näsborren.. :( så det är lite deppmode på den, men annars känner jag mig pigg och fräsch. till kvällen har  jag tänkt kidnappa moussie hit, kanske locka med en semla och någon god mat. då får han ta med sig sin datorn för idag är det promota guilden som är viktigt!

min mainchar har tagit över titeln som guuiiiillldmmaaasster! så nu ska det bli andra bullar. stackars mclovin som ensam kämpat med att dra in exp.. men men. nu ska här recruitas. jag måste bli ubersocial.. hahaha. det blir nog bra. hoppas bara att jag kan leverera, känner att en guildmaster ska kunna en massa som jag inte kan. därför har vi moussie! moussie och august är verkligen wowwiki! hahaha finns inte något som de inte kan.. känns tryggt att ha moussie vid min sida. leegendary!

så ny tycker jag ni alla loggar in och går med i våran guild. welcome welcome. :)


en kärlekshistoria



jag är kääääär! kär i filmen, kär i låten! det är vackert magiskt och alldeles alldeles underbart. den ger mig pirr i magen av känslan om hur det var att vara kär när man var 14,15. den är så otroligt underbar och vacker. hahaa.. shit vad töntig jag låter men ååååå vad ni måste se filmen! doitdoit! jag lyssnar på den här låten på repeat dagarna i ända och funderar på vilken underbar cover det är. im in loooove.

prestige

jag är sjuk. jag har varit mer eller mindre förkyld nu under de senaste 4 dagarna. det är tråkigt. men kanske är det min kropps sätt att skrika ifrån lite. ge mig den paus mellan turismen och historian som jag undermedvetet/medvetet(?) suktade efter.

idag är en sån där tråkigt januaridag, det är vitt men mer åt det gråa hållet. tror jag ska ta och beställa lite böcker från adlibris med presentkortet vi fick i julklapp på jobbet. jag vill mysa upp mig i min soffa tända lite ljus och dricka mint te i min fina mugg jag fick av systeryster i julklapp. mysmysmysmys.

det har varit sånt himla pådrag nu i januari kring nyårslöften och liknande, så direkt blir jag lite anti och typ tänker, ahmen jag ska iaf inte ha nått nyårslöfte iallafall. jag brukar alltid ha nyårslöften, även fast jag aaaaaldrig ens kämpar för att de ska slå in, tror det är det som är grejen med mig och nyårslöften, det är bara nått man har för att ha.. sen att min självdisciplin är below zero gör ju inte saken lättare. men så tänkte jag att jag skulle slå till med lite nyårslöften i februari iallafall. kanske är det bättre/lättare för mig med kass självmoral att ha månadsvisa mål och inte årsvisa, det blir så lätt att jag skjuter på det annars. å ja min mor kommer skratta åt det, säga att jag fått det från min far och mumla nått i stil med, gör inte idag vad du kan göra imorgon. hehe. men det är lugnt. jag tar det.. :P

på tal om min mor. vi ska gå på gala på måndag. mitt jobb bjuder på gala eftersom vi uppnått bioklubben mål. det blir the ironlady på park. undra hur fin man ska va, ska kolla upp det. kul kul kul. självklart kommer jag lägga upp bilder på instagram.

nepp nu ska jag ta och dricka lite te. hörs kanske senare ikväll.. chaochao bloggish.

DING 85!

asså finns det något bättre än lördagar? skulle inte tro det.. :) igår hade jag en awesome dag/kväll.. jag mötte upp josefin på söder för en fika och sen åkte jag hem till mami och papi. de skulle dock iväg på middag men jag stannade kvar och bråkade med august. han spelade tråkigt dataspel och jag låg och halvsov. då kom nizi förbi och tillsammans gick vi ner till södra station för att inhandla lite chippe och dippe.. vi gick också förbi thai-oasen.. södersvattenhål i thailöknen.. hahaha.. shit pommes vad mycket folk det var där. superkallt ute också vi fick stå och vänta i 30 minuter på maten i minusgrader. men det är det verkligen värt. supergott! vi kom hem och kollade på sagan om konungens återkomst tillsammans med moussie och avnjöt vår goda thaimat. när morsan och mclovin kom hem kröp de också ner i soffan för att kolla på slutet av filmen. klockan 1 var jag och nizi hemma och jag somnade som en sten, typ direkt. ja direkt efter att jag DINGAT 85!!! SÅKLART!! CELEBRATION!!
idag lördag. nu ska jag bege mig till skanstull för lite förmiddagspromenad med nuubsen. ska kanske kanske kanske köpa mig ett voluspa luktljus eller missonihanddukarna.. spännande spännande.. :)
hur tycker ni förresten att jag ska fira 85an?
xoxo

en överkonsumtion av energidryck

idag har jag två saker inbokat! jag ska plugga som ett as och jag ska springa till hemköp och pumpa redbull. så då kan ni ju räkna ut med lill-hjärnan vad jag ska göra idag.. jepp plugga och dricka redbull.. jag kommer få asmyckt gjort. jag får alltid det då jag dricker redbull, jag blir typ mentalt övertygad om att jag nu är mycket snabbare, effektivare och intelligentare så fingrarna liksom glöder på tangentbordet.

men to be honest, jag har lite ångest. jag har sjukt mycket att göra och det jag helst vill göra är bara att sova. igår var en konstig dag, måendemässigt asså. jag kan inte sätta fingret på vad det var men ibland var jag yr och ibland var jag trött och ibland hade jag ont i huvudet, mycket weirt. jag ska hämta ut ett packet från h&m också, visar mina inköp sen, såååå fashion alltså... ;)

nej nu är det nog dags att återgå till plugget känner att jag typ blir uttråkad av min egna bloggtext.. moahaha. kanske bäst att sluta då..
 xooxo

"asså är lillsnorre ditt freecard!?!"





hahaha på tal om min rubrik. asså jag höll på att dö igår.. jag skrattade så mycket på tunnelbanan att jag knappt fick luft.. palmira is killing me. hahaha.. det var iaf så att vi satt på tuben på väg mot liljeholmen och då diskuterade vi free cards.. ni vet kändisar som om man skulle råka träffa det är okej att ha sex med.. haha.. å när vi diskuterat de värdsliga freecarden som typ james franco, leo dicaprio, ewan mcgregor, johnny depp.. så började vi diskutera svenska babes och freecards.. :)

å då säger jag till palmira att jag inte skulle banga på lillsnorre (hem till midgård - fredde granberg) å så ska jag precis börja berätta om mitt starstruckmoment jag hade på sergel då han kom å handlade i min kassa. men det hinner jag inte försen palmira skriker: "asså är lillsnorre ditt freecard?" högt så att hela tunnelbanevagnen hör. asså jag dog. vilken komisk situation egentligen. speciellt för de som inte vet vem lillsnorre är! hhahahhaa..

palmira och jag börjar skratta, jag skrattar så jag nästan gråter. jag får ingen luft så mycket skrattar jag. viker mig dubbelt och ser på allas faces som kollar konstigt på oss runtomkring. då är vi framme vid liljeholmen och typ viker oss dubbla av skratt medan vi går av tåget. jag bah: "tack palmira för att du skriker, asså är lillsnorre ditt freecard! så att hela fkking tuben hör, jag tror inte de hörde ääända bort till vagnen läängst bak." hahaha.. palmira bara kollade på mig, "ååå förlåt, jag tänkte inte på att jag skrek, jag vara bara i sån chock över att LILLSNORRE ÄR DITT FREECARD!

hahaha.. vi skrattade hela bussen hem, och jag somnade med ett fett leende på läpparna. tack palmira för att du är så otroligt underbar och awesome.. det var sjuukt längesedan jag skrattade så mycket. jag får nog träningsvärk senare under dagen, men det är det värt.



the x-files eller mitt bloggarkiv

hahaha.. the x-files.. kommer ni ihåg det programmet? haha. jag hade en snubbe i min klass på lågstadiet som var heeelt kär i den där tjejen... men det var inte det jag skulle snacka om. the x-files haha det skulle man verkligen kunna kalla mitt arkiv här på bloggen. jag har ju skrivit sen maj 2007 och allting finns sparat. bara att skrolla ner till vänster och gå in och läsa och njut.. haha.

förr i tiden var jag mer utlämnande. det känns så. det var så mycket tankar och känslor. musik som påverkade och berörde. kanske jag blivit mer kall? kanske jag inte känner mig bekväm att skriva ut hela mitt liv på samma sätt nu. kanske jag inte har lika mycket liv att skriva ut.

jag vill gärna tro på alternativ nummer två, men jag tror faktiskt att det lutar åt trean. sad egentligen. vad hände. förändrades allt så mycket med att man flyttade till stockholm. försvann impulsiviteten? solnedgångar, vattenpipor, spontana resor till öland. det ersattes liksom med tunnelbana och en olust att ta sig för något. man träffas för en fika i stan och sen åker man hem igen.

jag älskar stockholm. det är utan tvekan sveriges bästa stad. men ibland saknar jag mig förr. hur jag skrev, hur jag tänkte, hur jag va. fast egentligen hade jag nog bara velat ruska om mig själv och sagt att det löser sig, det blir bra. njut och ha kul. för det borde jag ju haft. bara. inte ägnat så mycket tid till ångest och oro.

exempel från bloggarkivet:

På en brygga på en fest i en båt
2007-08-05 21:50


sammanfattar min helg. torsdag åkte jag till IKEA för att inhandla lite pryls till mitt rum, sen träffade jag dej och vi tog en kaffe på askelyckan, det var mysigt att prata skit och ta det lugnt, ja sa att ja skulle spöa dej på tekken men vi tog med vattenpipan och satte oss på din brygga istället. vi drack drinkar och njöt av att det var sommar och att vi var lediga, vi ville bade så du satte på bastun åså sprang vi, fort i, kände det iskalla vattnet och sen fort upp igen, klockan var ju bara halv 12 så vi kunde ju basta hela natten, magiskt. för mycket erkänndes men det kändes ändå inte fel, nu vet du allt, nu är det bara jag. en liten tjej som står framför en kille... ni vet hur det fortsätter.
fredag, fest hos mikka, du körde mej till jobbet det var segt att gå upp, lovade josefin att vi skulle ut, men jag ville hellre skjuta mej, vi drog med oss syrran och stack till mikka, inge shakira, loft sen, trångt och slagsmål på loft, jag hade roligt med josefin, vi träffade lina och dennis, roligt att dansa, vid 1 fick det vara nog, jag hade inte blivit sårad än så det var dags att dra innan jag såg dej igen, blev timslångt samtal med kim, världens bästa kim!
lördag, du ringde vi 6 och sa att du väntade på mej nu, jag gick ut och tog med mej min bikini, vi åkte med storebror och vänner röd vin och cigaretter allt för en gessle, du sjunger fel, du sjunger grease, lisa vilken låt är det här, nästan alla rätt, gick hem och sov, du ville ut, jag somnade, vi 3 väcker du mej, hade du ätit råttkebab?
söndag, sov till 3 behövligt, mikka ringde, du är underbar. simon säger att du bryr dej om mej, jag bryr mej om dej också, vi solade och badade, ja inte du du är feg, sen åt vi underbara kräftor och efter all tid i solen började jag likna en i ansiktet, chips och colazero, en helt fantastisk dag i solen.



missoni



jag vill ha!!! jag har även spanat in missoni handdukar på NK som jag tänkte köpa. kanske borde satsa på det nu då det är rea. nomnomnom.. missoni i inredning är verkligen sjuuukt snyggt. gillar inte deras klänningar och stickade tröjor lika mycket, men deras bikinis är nice. i wouldnt bang.. :) så om ni känner att ni vill ge mig nått så skulle jag bli sjukt glad för en missonifilt. :)


the girl with the dragon tattoo



ok så introscenen till david finchers the girl with the dragon tattoo är freakin fabulous. filmen är i oförsig också bra.  :) den är spännande även fast jag som läst boken redan vet slutet. ett absolut sevärt tips från mig alltså.
om inte för filmens skull så definitivt för introt. looove it.

new year

hade ni ett fint nyårsfirande? det hade jag och mi amore. vi åt god mat och frös som fasiken vid midnatt då vi hälsade in det nya året med bubbel och raketer. trots att mitt hår är en disaster så försökte jag fixa det så gott jag kunde. min syster tyckte jag hade sminkat mig fint och då blir man lite extra glad, eftersom hon är utbildad makeupartist och ska kunna sånt.. hehe. nu sitter jag med c-uppsatsen som vanligt men skrattar för mig själv till twitter trenden: #beskrivdittsexlivmedenfilmtitel hahaha.. roligaste på LÄNGE! twittra in och kolla. :)
här får ni två bilder från mig på nyår.