lund

nu är klockan mycket. snart ska ja sova. imorgon åker jag till växjö. ser fram emot att träffa min familj och vänner. liv jag å camilla ska ut imånn, hoppas på mycket dans. sen på lördag blir det att köra bil till gbg å lämna bror och vän. de ska till frankrike och åka skidor.

nu är jag i lund, fick ett infall och åkte hit. andreas och jag har ätit pizza. han bor i en väldigt fin korridor. vi har pratat och jag vet inte om det känns bra eller dåligt.


emo-sanna

sanna hade en utmaning, såklart testar vi den..:P hur mycket emo är du?

svar: Lisa, Du är inte alls emo! Inte nånstans och anledningen till varför du fick mer än 0% är förmodligen du gissade på nån av frågorna. Bättre lycka nästa gång!

det var väl ganska väntat.

idag har jag varit och handlat julklappar till far med emelie, ätit grekiskt samt drömt mej iväg till kambodja. imorgon åker jag till lund, vid 05.20 går tåget, cant wait. det ska bli sjukt roligt. längtar.

sen blir det att träffa familjen på fredag, plugga mycket och övningsköra.

p.s än så länge lever jag, inga döda djur på uppfarten heller. tur det. håll tummarna för mej. kram kram

ge mej jul nu.


1. John Lennon - Happy christmas (war is over)
2. Band aid 20 - Feed the world
3. Billy Mack - Christmas is all around me


dessa är mina absolute favoriter. vilka är dina?

jvla svenne

 [x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x ] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.
 jag är alltså 48 % svensk. hur svensk är du, sanna, camilla, sulf, liv och unni?

oh sunday!

grått och regnigt ute, men jag ska till emelie och äta pepparkaksdeg, dricka julmust samt kolla på film, perfekt söndag. igår var jag och sussie och åt på heroncity, grekiskt. det är verkligen helt sjukt gott. inhandlade sen lite film och sen tog jag 173 mot älvsjö hem.

nu har jag äntligen fixat boende till mej och kim inför våran londonresa. tre helt ok ställen för ca 1100, 5 nätter. de resterande 2 får vi sova på gatan, eller festa hela natten, det är ju ändå nyår. vi ska sova i camden, i bayswater och på ett trevligt hostel vid piccadilly circus. borde ta tag i mitt pluggande också, betala lite räkningar och sen bege mej till globen.


creepy friday

jag vaknade tidigt igår, föör tidigt, dumt att seminariet var framflyttat. men jag åt en klementin till frukost å sen var jag glad. vid 12 åkte jag å sussie å emelie in till stan, dags för lite serious shopping. precis vad vi behövde, eller ja vi vet ju vad sussie behövde/behöver men iaf. emelie svek och åt med sin bf i gamla stan men sussie och jag kutade om kring i regn och försökte göra klipp.

jag köpte en svart klänning från hm för ca 298 kroner, bra. nu vet jag vad ja ska ha på mej på västerås middagen. vi mumsade kebab i hötorgshallen och sen vi klockan 4 åkte jag hem. städade och skalade förgamla räkor, som jag sen slängde. ner till stan vid 19 för att hämta emelie. vi åt på Burger king och sen åkte vi hem. vin, remix och nostalgi. jag hade på mej svarta leggings, svart kort-men-hög-i-midjan kjol, vit tshirt och min svarta huvie.. emelie hade fin gråaktig klänning.

med gangsters på tunnelbanan på väg mot spy bar, vi skulle bara in på söderkällaren först å ta några öl. träffade de två vännerna från veckan innan, nu är man "famous-lisa" som tydligen alltid hänger på söderkällaren. haha. vi stack därifrån fortsomfan efter några mindre trevliga närmanden. "i come in peace". in på kvarnen för det låg närmast för det var kallt ute. insåg att åldern var ca 25 + men vad gör det när man vill ha en man?  haha. vi dansade hela natten och emelies polis gick hem så då blev det en wannabe-engelsk pimp istället, you go girl! stället var annars mest fyllt av creep, typ "du är skitsnygg, du vet det" "what do you eat lisa to be so sweet" " jag har längtat efter dej hela kvällen" ta mej därifrån nu. blev faktiskt donken sen, himla nyttig dag idag, pluspoäng.

lördag. idag har ja inga planer, eller jo egentligen, men vi får se. kanske bio, kanske västerås. we'll see.

torsdagsstress och dumma skämt

stress, stress, stress...
jag borde verkligen andas lite mera. men så typiskt, i två dagar har jag bara tagit det lugnt, kollat på friends, pluggat, sovit. allmänt mysigt. å så idag så är det så bråttom med allt, allt ska ske på en gång. usch.

jag hade seminariearbete med min lilla grupp idag, patrik och mårten. såå trevligt. jag var trött och itne alls på humör för deras dumma skämt. snart kommer de slå ihjäl varann iaf. imorgon är det seminarie iaf, roligt att träffa alla i gruppen. synd bara att vi börjar redan vi klockan 9! fyy...

nu ska ja iväg och träffa emelie, en trevlig bruud från arjeplog. vi ska fika, men jag är hungrig, har ioförsig ätit lite vindruvor och en klementin till lunch, men en räkmacka skulle inte vara fel. mums.

imorgon kommer emelie hit, då ska vi till stureplan..:P perfekt emelie hak.. hehe. sen får ja hoppas att kim kommer på lördag så vi kan planera luuunduun, annars blir det bio med sussie, mysig helg.

nu ska ja stressa vidare.

the little mermaid



all I want for christmas is you...

Ebba undrade vad jag önskade mej i julklapp och jag måste erkänna att jag fick lite panik först, jag har verkligen inte ens hunnit börja tänka på sådant än, känns ju lite knapert att vara student och köpa en massa julklappar. men det är ju det jag gillar med julen, all omtänksamhet, närheten och så klart all vit snö!

jag önskar mej ett par varma fina vinterskor. som tål snö och slask.
jag önskar mej ett par fina örhängen från pilgrim
jag önskar mej film, såklart!
jag önskar mej en reseförsäkring
jag önskar mej en egen lägenhet
jag önskar mej en årskonsumtion av Brämhulst jordgubb/lime juice
jag önskar mej musik

vad önskar du dej i julklapp?

p.s unni du vet ju redan att du ska få tokio hotels skiva..;) no surprises there. love ya

lovelis & loveliv

image145

för jag tycker om dej hur mycket som helst

Oh, why you look so sad?
Tears are in your eyes
Come on and come to me now
Don't be ashamed to cry
Let me see you through
Cause I've seen the dark side too
When the night falls on you
You don't know what to do
Nothing you confess
Could make me love you less

I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you

So if you're mad, get mad
Don't hold it all inside
Come on and talk to me now
Hey, what you got to hide?
I get angry too
Well I'm a lot like you
When you're standing at the crossroads
And don't know which path to choose
Let me come along
Cause even if you're wrong

sulfs utmaning

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN? - var tio år och levde barndomens lyckliga dagar i Ludvika.


VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN? - jobbade som ett djur på mcdonalds i växjö.

FYRA SNASK DU GILLAR: cheeze balls ( jvla blom), chippe å dippe, mjölkchoklad med luftbubblor, pepperkakor.

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL: Alicia keys - No one, Avril Lavigne - Hot,  Simon and Garfunkel - Sound of silence, Bryan Adams - All for love, John Lennon - Imagine

VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR MILJONÄR: resa hur mycket som helst. japan, afrika, ryssland, syd och mellan amerika.

 TRE DÅLIGA VANOR: tittar alldeles för mycket på friends, bryr mej för mycket om vad folk tycker, gnällig om saker inte blir som jag tänkt mej.

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA: resan, festa, dansa, sjunga, umgås.


FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA: fjädergrejer, sparkdräkt, wutang-outfit, läderbyxor.

FEM FAVORITSAKER : mina dvdfilmer, min dator, mp3, mobilen, min lilla sjöjungfru


FYRA PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:  Camilla, Sanna, Liv och Unnidummi.


all for one and all for love



nu är det bestämt. thailand 08! de tre musketörerna.

ronja rövardotter



såg att sanna hade lagt in lite fina astrid lindgren klipp på sin sida, så då bara kände jag att jag måste ta med min favorit.

vilken vecka.

fredag: sussies födelsedag. 20 år och bolagmogen. vi lagade rödspätta och hade balonger, drack vin och lyssnade på musik. sen med buss 165 mot liljeholmen och sen tunnelbana mot hornstull. cesar bor där. han har en fin lägenhet och vi mötte sussies lillasyster matihilda och hennes vän. vi rökte vattenpipa och drack cider. tobbe och ante kom dit och vi fortsatte med att lyssna på musik och röka vattenpipa. kvällen blev typ natt. efter flera konstiga sms och ett samtal som slutade inne på toaletten bestämde sig tobbe för att gå till en berusad vän på söder. jag var trött och deppig så jag följde honom till tunnelbanan. satt och väntade på tåget å 3 fina killar kommer fram, jag hängde med dem till hötorget men sen fick jag ångest och drog hem. söt kille mitt emot på tunnelbanan. " du ser trött ut" "kan inte jag få ditt nummer så kan vi ses imorgon om du vill" . promenad hem genom ett kallt högdalen. Ringer ett samtal till "väckte jag dig?"

lördag: sov länge, skönt att slippa ställa klockan. borde plugga, läste lite i min ekonomibok. dagen gick fort och sen ringde du, " ska vi åka in till stan och ta nått å dricka?" fort på med fina kläder och spray i håret. vi möttes vid medborgarplatsen och du såg lite lagom lost ut. vi begav oss mot bara vi, men efter en del konstiga vägval hamnade vi på söderkällaren. på söderkällaren träffade jag de tre vännerna från igår, HUR STOR CHANS ÄR DET EGENTLIGEN? vi gick vidare och du skulle sova hos din gamla kompis simon från konfirmationslägret.

söndag: mera plugg och klementin till frukost. en dag som man sover sig igenom. vi klockan 8 ringde du igen, vi skulle kolla på film hemma hos mej. cola light och klementin och hero som man verkligen inte hängde med i om man blundade. det var mysigt. "att ha träffat dej har gjort den här stockholmsveckan den roligaste någonsin" sa du på grötig skånska. du är snäll. vid klockan 23 gick din buss hem. jag gick och la mej, kollade på friends och somnade nästan direkt.

måndag: skola och missförstånd. vi sa hej tillvarandra vid ingången. med emelie, sussie, mårten och ville blev det skinkrulle vid flemingsbergs station. en klassiker. pendeltåget in till stan och köpa hårfärg till sussie. vi tog grön linje hem sen. emelie hoppade av vid globen. vi färgade sussies hår, hon var nervös men det blev väldigt fin, ängla hår. vi köpte mozzarella och pesto pizza och sen tog hon bussen hem. jag pluggade lite, drack lite cola light och tittade på friends.

Dagens: träna, sola och plugga. helst fixa mina cvs både på engelska och svenska. räkna ut min telefonräkning. prata mer med underbara kim, fixa en julskiva och sno mammas recept på pepparkaksdeg.


de tre musketörerna vill till thailand

de tre musketörerna, arthos, porthos och aramis. eller lisa, camilla och sanna. (jag vet att du ville vara d'artangang sanna, men det är som de tre vännerna och jerry. vi är de tre vännerna. nån annan får vara det fjärde hjulet, sorry).
sanna och camilla ska till thailand, landar i bangkok den 1 maj, precis lagom till monsooon. men det gör ju ingenting egentligen, jag gillar den låten med tokio hotel. riktig stämningsfullt. jag vill också åka med. börjar jag jobba på donken här i sthlm tills jag hittar ett annat jobb så är ju pengarna biff, jag menar jag har ju ändå redan vaccination och allt sånt. reseförsäkring m.m. problemet är ju att jag går i skolan då. men jag ska ta upp det med kursledaren så får vi se.

vi har ju redan planerat. hur mycket spännande saker som helst. och en del snuskiga, men ja menar tänk er själva 3 singel brudar i thailand. oj oj oj. våran alldeles egna hydda, med stora plakat. vi som hatar världen tour 2008, eller var det fuck the world tour of 2008. å då menar vi bokstavligt. haha. det här kan bli spännande. det är mycket jag vill göra. finns mycket att göra i thailand också. jag menar underbara koh samet, partystaden pattaya, dyka på koh tao, fullmoon party på koh pahgnan (eller hur det nu stavas, damn).. det är väl några höjdpunkter, å så klart all shopping i bangkok, som tur är missar vi songkran, eller jag menar oj vad synd. det thailändksa nyåret var ju såå roligt då jag och andreas bodde på khao san road förra gången. undra om alla grejer/ställen kommer påminna mej om dej? isånna fall blir det ingen rolig resa. alldeles för jobbigt med sånna fina minnen just nu.

de tre musketörerna kommer iaf göra succe och nu kan jag verkligen inte tänka mej något roligare än att sticka iväg till lite kristallblått vatten, vit sand som smeker fötterna och lite bambu tatuering. im so excited.

det skulle innebära 2 roliga resor att se fram emot, nyår med vän till ENGLAND och maj 2008 till THAILAND. två underbara ställen jag visserligen redan besökt, men gärna återkommer till.

dagens outfit: vita ankelstrumpor, svarta mjukisbyxor och vit FCUK tshirt. vad har du på dej just nu?

iskallt och onsdagsutgång

hade precis avslutat ett depressions samtal till kim, " vi är lika tragiska både du och ja" m verkligen upplyftande. marcus frågar vad jag känner för att göra " slänga mej framför ett tunnelbanetåg" om jag skulle orka ta mej till högdalen liksom. hehe. jag gosade iaf ner mej i sängen åt en köttbulle och tittade på lite vänner, the one with the dollhouse. och sen ringde patrik. " lisa ska du med mej och nikos och dricka lite öl?" ja varför inte, på med kläderna och framme i stan ca 23. inte illa det.

du skickade sms och jag kunde inte sluta le, det gjorde hela min kväll igår, nästan. eller jo. och hela min dag idag. jag hoppas, men vet inte riktigt vad det är jag hoppas på. vi får se.

vi drack öl på vampire lounge på söder och sen gick vi till metro och petsounds. helt ok, efterfest i högdalen eller vad var det? vi åkte hem till mej. badade bastu och snackade till klockan 3. somnade och sedan upp tidigt, about 10 för att bege sig mot skolan. seminariet var trevligt, har blivit utnämnd till klassens partypingla. yey. nu ska här ordnas aktiviteter. hehe.

imorgon fyller underbara sussie 20 år, det ska verkligen firas. vi ska hem till cesar och träffa tobbe och ante och co, det blir en mysig förfest med rolig utgång, iaf är det det vi hoppas på, eller vad hoppas vi egentligen på? vi får se, vi får se.


trysil med nilssons för X antal år sen

Måndag: Liftkorten har blivit elektroniska! Lite skoj... Man behöver ju iaf inte oroa sej för att tappa dem. Eller hur Gustav * flin* . KNETTA i vårt HJÄRTA! Liften stod kvar men hjärterkung var dock borta. Se upp i backen!
Dagens ragg: Lisas snitsiga vinkning till scooterknutten slår väl allt!
Dagens vurpa: Grattis Agge! Inga hämningar här inte=)

Tisdag:
Gustav i "hesten":
- Det här var ju riktigt skönt ju! Dagens konstaterande. *skratt* Visst, min norska lilla gutt, kan till viss del hålla med dej. Väldigt tillfredsställande lift det där...på alla sätt och vis... hmmm...
Dagens ragg: Scooterknutten från igår tafsade på min rumpa! Pappa tänkte anmäla honom för sextrakasserier. Glad att han lät bli.

Onsdag:
Vart tog solen vägen? Ägnade förmiddagen åt att följa efter tre 13:åriga fetton runt fjället. Roligt det där med att psyka människor. I brist på annat....
Vi är SÅNGFÅGLAR. Så ska det låta=) Hyrde snowblades men åkte hela eftermiddagen på Jockepockes snowboard.. Otympligare får man leta efter! Tacka vet jag min egen! Å vilka elefantfötter han har, bror min.
Man märker att man håller på att bli vuxen när man håller sej till pistade "löjper". Johan och Gustav är dock kvar på 10:års stadiet.
Dagens kärlekspar: Erik å Sofia. Gud så pötit=)

Torsdag:
En dag av pina! Vi fryser som gnur! Knetta upp och backe ner. Å så lite sol. Extremt lite sol.... Men d är väl bra d antar jag... på sikt! Fast soleksemen lär väl komma ändå.. Eller vad säger du Liz? Inte upplagd för backragg. Känner oss FULA! Inga framgångar såhär långt.
Dagens goda gärning:
Lisa: Jo, du förstår Anna. Vi hittade en 6:årig flicka, Matilda, som hade tappat bort sina päron...
Frida: Ja, men du vet då inte hur man handskas med småbarn! "Tjena tjejen, vem är durå?" Daaaa....
Lisa: Bah! Du då! " Min pappa är lång och ser ut som en ketchupflaska. Jag gillar inte ketchup. Jag äter bara senap. Ser din pappa ut som en senapsflaska?"
Hur dum får man bli!? Stackars tjej! Dessutom var hon ju tysk!
Frida: Jag fick iaf två ord ur henne å d va då mer än va du lyckades med!
Anna: Vilka då?
Frida: Matilda och sex....
Lisa: Du, det där kan misstolkas....
Frida: Nähä ;-)

Fredag:
Vacker utan spackel att du inte kan förstå. Men ska man få nå backragg får man kladda på ändå! Lisa ser dock ut som ett vandrande lik med all solkräm. " Heller VIT än RÖD" enligt henne, men jag skulle heller vilja säga " Heller RÖD än DÖD!"
"Experts only" lyder skylten.... Och så vi! Liz, nu klarar vi ALLT!
Opistat stup! Hur fan hamnade vi där? Okej, lisa ska "splatta" mej... Men du, man blir som man umgås, bruden...
Dagens ragg: Går definitivt till oss! Lissi! Imorrn ska vi åka SCOOTER!
Våran liftvakt heter Martin Håge... Vår scooterknutte *flin*

Fullt ös på after-ski!

Lördag:
Sista dagen.. Solen log mot oss i stort sett hela tiden....Martin, våran liftvakt, är PEDOFIL! Men lite får man allt offra för en scootertur... Uhu, va mye tafsande... Ryser... Lisa är dock riktigt avskräckande men sitt häxskratt....*haha*
"måndag, 8 gutter, scootertur på fjället, bira, övernattning...?" hmm...tack för inbjudan, Martin, men vi har....ehhhh....åkt hem då....Tyvärr...
Faaan Liz! Guuu va härlig det var! Har alltid velat åka scooter!
Dagens ragg: behöver jag skriva något här? 35:årig liftvakt... Fasiken va snuskigt!

... min goa vän frida nilsson är det som har knåpat ihop denna fina sammanfattning om en utav de bästa trysilveckorna ever made!

snö och makrill

jag vaknade vid 9 idag, marcus skickar "du tycker inte om mej sms" insåg att jag hade fått 6 st liknande sms medans jag sov, jag sov! jo jag tycker om dej marcus, du borde sova om nätterna. idag åt jag makrill till frukost, det var gott och jag drack upp det sista av min favvo juice, jordgubblime. yummie. snart ska jag iväg å träna, riktigt längtar efter att slänga mej ut i snövädret. jag gillar snö. jag vill ha mina småsyskon här så vi kan åka pulka och ha snöbollskrig. men det finns inga syskon här i stockholm å det känns inte roligt att göra en snögubbe själv, så jag åker å simmar istället. robin retar mej på msn, taskigt tycker jag. om jag hade varit honom så skulle jag badat. med en massa skum. han är lite krasslig idag, stackarn. hoppas han kryar på sig. tycker om dej. skriver mer sen ikväll kanske.

friends day

har precis kommit hem från skolan, marcus skickar fula låtklipp då han sjunger snuskiga låtar. han borde lägga sin tid på bättre saker. jag var ju ganska trög idag och tänkte att det kanske inte skulle vara så kallt ute, så jag tog en tjocktröja och en halsduk, ingen jacka, ingen mössa, inga vantar. och gissa om jag höll på att frysa ihjäl. två föreläsningar idag, om ekonomi, ganska segt men jag är på bättre humör idag. tobbe var fin i stickad tröja och sussie och cesar är tillsammans in public. vilken början på veckan.

ska plugga tillsammans med snygg-nikos, patrik och mårten imorgon, har några frågor till seminariet på torsdag som ska vara klara. vore bra å få det klart så fort som möjligt. kanske med en latte på stan. resten av kvällen ska ja spendera med friends och riskakor, kanske lite glögg, sen ska ja laga räk/kräft pasta till farfar det blir mysigt och gott.

pratade en snabbis med lee igår i telefon, saknar honom, helt otroligt att vi fortfarande har kontakt efter nästan 6 år, amazing. ska iaf upp å hälsa på lite vid nyår. london 27 december till 3 januari med vän. vilket underbart nyår jag är super duper excited.

har betalat en massa räkningar idag, phu men nu är det lugnt. har ju ändå lite cash att leva på nu tills den 25. yey. på fredag fyller sussie år det ska firas i stan. kul kul kul. sen nästa helg kommer emelie hit. underbart. m det finns vissa saker att se fram emot här i livet. jag älskar mina vänner!

you



how long have I searched for someone like you?

trodde man hade letat klart, allt var bra, sen slutade det, allt blev tomt, rörigt och uppåner, vore det bättre om vi aldrig funnits, är det bättre att ha älskat å förlorat än aldrig älskat alls?

big girls dont cry

kanske inte, men ibland är man bara sådär sjukt nere för egentligen ingen anledning alls. jag har haft en bra helg, jag var ute i fredags med nikos och hans trevliga vän jocke. det var kul, var på kungsholmen på nått ställe som hette galleri nånting. haha damn vad jag inte har koll. äh. hamnade på söder sen. "är framme nu" "bra det, sov sött". på lördagen så träffade jag naturell, vi satt och drack vin på bara vi på söder, pratade igenom livet och sen var det dags för lite karaoke på sthlm bästa krog, gröne jägaren, haha. efter ett misslyckat hot stuff lyckades jag göra bort mej helt själv med vill ha dej. men jag hade väldigt roligt. kom hem ca 24. då kollade jag på friends tills jag somnade och åt cheese balls. idag söndag. fars dag. jag ringde pappa. han var på promenad. farfar och jag åt middag på skebohof restaurang, det var gott. nu pratar jag med robin på msn, han är trevlig. livet fungerar ibland, ibland inte, man får ta det som det kommer, en dag i taget, gå vidare. gå vidare...

no one



jag får väl tacka kim och marcus för den här låten, två minnen.

först gillade jag inte den alls, kopplade ihop den med en marcus som satt och ylade framför datorn, fast nu när jag ser tillbaka på det så var det ganska sött. kim sjöng den för mej, kim kan sjunga, vi lyssnade och jag förstod vad den faktiskt betydde för mej.

jag tycker om den, den är mej just nu.

roberto cavalli at HM

idag var jag och unni utanför hm vid drottninggatan ca 10.06, vi kom in i affären och alla kreationer ala roberto cavalli var slut. folk trängdes, slogs och knuffades för att få händerna på de fina kläderna. unni köpte underkläder i spets och jag köpte strumpbyxor i leopard. vi begav oss till hamngatan där fanns det lite mera. vi handlade tillsist en ring och ett halsband, very precious. jag ska snart lägga upp bilder. sen var vi på modeshow i gallerian. det var häftigt och inspirerande, mycket mode hela dagen. imorgon är det fredagm det innebär seminarie och fest, hoppas på att gå på mika i annexet. very fun. jag tycker om det.

onsdag på stan

igår fick jag och min syster tag på billiga tågbiljetter så vi åkte hem till sthlm. skönt. åt cheezeballs och kollade på desperate housewives. spännande. idag har vi varit ute vid skolan i huddinge, sprungit runt på stan i flera timmar samt lagat fläskfile procencale. mycket rolig dag. fick reda på en rolig och spännande nyhet från min kusin. ser fram emot maj. så himla kul. grattis. mycket att tänka på, så då går man in på diesel för att rensa hjärnan och få lite nytt att tänka på. så vacker. ska kolla min mail nu och se hur långt sanna har hunnit på berättelsen om lisa i sthlm, hoppas den är snuskig. haha. du vet vad jag vill att du ska skriva. jag har handlat ett par lååånga siden handskar, svarta och ett svart stickat pannband. sen blev det lite mat i kungshallen, kyckling och ris, yummie. klippte mej i fingret imorse, det gjorde ont, och blöder. nu har jag köpt plåster. damn im gettin grown up.


du betyder nått för mej



efter en aningen spännande helg och tid i växjö så tar idag jag och systern tåget hem till stockholm. det har festats, snackats skit och ätits på donken precis så som växjö ska vara. vi träffades igår du å jag, badade bastu och pratade till långt in på natten. " jag vill inte att du ska sluta prata och träffa mej, jag tycker om dej" " jag tycker om dej också". kanske har vi förstått varandra nu? eller är det så att jag tror det varje gång och sen blir lika besviken. jag vet inte men jag hoppas lika mycket varje gång. hoppas våra liv blir lyckliga nu, " om 10 år så skjuter vi oss, eller så blir vi tillsammans". vilken pest eller kolera, men det var inte så vi menade. eller? "sover du? - nej jag kollar på taket - kollar på taket tillsammans med mej."

regnet öste ner och du sjussade hem mej. gustav var vaken och vi låg och pratade tills vi somnade. det är skönt att bara ha någon som ligger i samma rum och lyssnar och finns där. du bryr dej och du betyder mycket för mej.

låten. ger mej minnen från en bio salong i ludvika då jag var 11 år, det var jag och melli och micke. melli hade sett titanic 10 gånger tidigare på bio, micke och jag var tillsammans och då ska man gå på titanic tillsammans. fast det var väl inge vidare romantiskt, men iallafall.

welcome växjö

nu är jag i växjö. har varit här sen i fredags. träffade claudia då, det var längesedan, trevligt att höra hennes italienska brytning igen. vi gick ut till deluxe, träffade donkenfolk, mindre trevligt. spänt och ingen vidare musik. men vi danced the night away. kom hem och sov, mamma väckte mej på lördagen, det var tidigt och jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv. spenderade dagen med att städa iordning hemma inför flytten och promenerande med elvis. lagade god mat med familjen och bakade pepparkakor som såg ut som chazz michael michaels och Jimmy mcenroy, goda. vi spelade vemvillblimiljonär och sen hämtade vi sweet sis på donken. träffade mattias, joel och frida.. roligt. sen kollade vi på casablanca med humprey bogart och ingrid bergman. söndagen, solig promenad med elvis och familj. shopping med unni efter donken och nu har vi målat. jag har gräddvit målarfärg över hela ansiktet och händerna är vita. snart ska vi äta fisk och jag ska spendera kvällen med att kolla på film och mysa med min underbara familj.