en klick nostalgi

igår skrev jag lite på lame. det var första gången på kanske 4-5 månader som jag skrev lite. jag har varit upptagen, haft miljoner saker att tänka på, ingen lust ingen motivation ingen inspiration. Men allt som behövs är egentligen lite ambition. jag vet ju egentligen vad jag ska göra för att få motivationen. så igår när jag låg i soffan och slemmad och tyckte synd om mig själv och min hals så bestämde jag mig för att ge mig lite inspiration och motivation till att skriva.

eftersom jag skriver om något som hände för exakt tio år sedan! shiiit tio år!! fatta. det var exakt tio år sedan vi var lame. rolig reflektion. anyhoo.. så krävs det ganska extrem nostalgitur. ibland räcker det med musik, en låt som vi spelade och som gör så att alla känslorna kommer på en och samma gång, ibland behöver det inte ens ha nått med sammanhanget att göra som t.e.x videon till montt mardies låt gloria, den visar så exakt hur det är att var femton och kär. så vill  jag att min bok ska vara så där vacker och somrig med blåmärken på bruna ben och jeansjackor..

jag skrev ett kapitel igår, om ludvika och när the sounds spelade på grand. det fick mig att tänka på micke. så jag loggade in på msn!!!!! och såg att han var inne, jag skrev till honom och han svarade. vi har inte pratat på nått år nu, han flyttade från ludvika, till en tjej i allingsås, gifte sig och skaffade ett barn. barnet är 3 år nu. så var det med det. jag fick mickes nummer och vi sa att vi skulle höras, kanske ska jag ringa för att prata med honom om vår tid som femton, kanske inte. men det kan nog vara roligt att bara höra hans röst. min lilla micke.


swag



we gonna skate to one song and one song only..
på repeaaat. nu ska jag sova och trycka i mig lite mer smärtskillande, min hals gör ont. :(

swan lake



för några veckor sedan så var jag på operan i Stockholm och kollade på svansjönballetten. det var helt fantastiskt!!! om ni någon gång får chansen att se svansjön så gör det! jag älskade allt, musiken, dansen. jag var helt enkelt som ett litet barn på julafton. skrattade och grät om vartannat. idag hittade jag en liten film med dansarna från svenska balletten, de som vi såg. ville bara visa er lite hur fantastiskt fint det var.

liiiste

Vad heter du: hehe, Lisa Josefin.
Smeknamn: Kärt barn har många namn, men Lisi, Lis, Lisajävel, Nuub osv..
Låt som jag gråter till: My immortal med Evanescense. Alltid.
Beroende av: Cocacola, worldofwarcraft, nytvättat hår.
Vad tror folk om dig? Att jag är elak och bitter.
Stämmer det: yeeeesssss.
Vad får du komplimanger för: Min sköna personlighet, och mina ögon. Jag är nöjd. :P
Hur imponerar man på dig: Sola DS. haha lool. skoja, hmm genom att vara intelligent och genom att kunna många språk. Skön men ödmjuk.
Brukar du skratta åt dig själv: allt för ofta.
Vad står det i ditt senaste mottagna sms: "jag ska åka och städa bilen sen ska jag hämta lite grejer från mitt lager men jag ringer om jag kommer vid 12-13 oki?" Från precious Raida som vill dra med mig ut och cruisa för hon har fått körkort!!
Var bor du? STHLM BABY!
Trivs du där: Jag älskar stockholm! Luften, folket staden, allt! jag är stockholm.
Har du haft sex idag: nepp.
Hur svarar du i mobilen: Tja nuub!
Vem ringde du senast?: Nizi.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Jag blir lite sen, det kommer inga tåg, jo det kommer tåg snart, om en kvart typ. Du är nuub, vi syns snart!" Nizi.
Antal timmar du sov inatt: anteckna detta nu, viktigaste frågan evaaah! hehe.. men jo sov väl kanske typ 7 timmar, gick och la mig vid midnatt och vaknade innan 8a!!
Sov du ensam: bitvis, Nizar hade sömnsvårigheter och gick och la sig och gick upp om vartannat. Slutade med att han drack mjölk med kanel och spelade wow.
Brukar du komma i tid: ibland, oftast.
Hur känner du dig just nu: glad! sådär vårigt glad. solen skiner in genom vardagsrumsfönstret och jag har inga strumpor på mig. Jag har ätit frukost, druckit kaffe och pluggat en massa. Bra morgon.
Vanligaste färg på dina kläder: svart, marinblå, orange.
Vad tycker du om fötter: mina är helt fabulous atm, för jag har nytt nagelack på tårna, silvrigt, pärlemorigt från OPI. Precious!
Vad saknar du: PARIS!
Hade du en bra kväll igår: Jag somnade typ i soffan till the big bang theory. sjukt bra kväll!
Favorit dryck på morgonen: Hallonjuice! (red bull)

NÃr brukar du oftast gå och lägga dig: Innan var det aldrig innan två typ men nu är det typ mellan 12 och 1.
Ãr du blyg: Kan va, men då brukar jag mest bli elak och bitter.
Sysslar du med någon idrott: Jag kollar på blades of glory.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Eeehh, nooo.. däremot attraktion kanske.
Har du spytt offentligt: förmodligen, förhoppningsvis förträngt de minnena på grund av alkohol.
Ãr du nöjd med ditt liv: Bitvis, idag är en nöjd dag. Jag behöver bara duscha lite så håret blir nytvättat.
Ãr du bortskämd: Om bortskämd betyder underbara fantastiska människor i ens liv så ja, jag har hur många som helst, precious! men money wise har jag aldrig varit bortskämd.
Vad gör du på morgonen: sover eller kollar på serier. typ top model eller once upon a time.
Vad är det värsta du vet: elaka politiker, orättvisor. israel, bandspagetti, mygg osv.
Har du bra vänner och äkta vänskap: älskar mina vänner de betyder aaaaalllt! <3
Vad är det finaste du fått: l'amour.
En speciell dag du minns: 14 januari 2011, Tunisiske presidenten avgår och Slim blir skjuten av polis. Jag kommer aldrig glömma den dagen.
Du samlar på: fiiiiiilm!
Vem ringer du när du är arg eller ledsen: olika vid olika tillfällen.
När grät du senast: Hmm, det var nog när jag och Sofia såg Titanic på bio förra veckan. Lipade som en baby.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka och resa, köpa lägenhet.
Vill du gifta dig: Inte just nu.
Vill du ha barn: yes men inte just nu.
Är du musikalisk: som fan.
Vad dricker du helst när du är törstig: vätska. hahahaahhaha.
Bor dina föräldrar tillsammans: Jomenvisst.
Har du någongång gråtit dig till sömns: förmodligen.
Biter du på naglarna: Nope men jag har andra dålig vanor.. hehehehehe..

så det var väl en upplyftande liten lista min faaans.. se så mycket ni inte visste om mig.. hehe. ja jag var lite boorde jag erkänner, nu ska jag duscha och sen ska jag skriva lite på lame.. cruisa lite med samak och sedan kommer claudia hit i kväll för att plugga lite. preeeecious!


New york new york

Nu sitter jag hemma hos morsan och mclovin och kollar på hotell i new york.. Vi ska ju åka dit i oktober och det ska bli sååå kul, men som vanligt när det gäller familjen så är det en miljon åsikter och argument! Haha men det är så deg ska vara, mysigt att resa med familjen. :) nu ska jag käka lite kyckling och ikväll är det raid. :)


Världens sötaste mclovin

Farsan skickade detta sms till mig idag på förmiddagen.. :) huuur söööt?? :) haha


enfin!

jag är äntligen brunare än nizar! trodde aldrig den här dagen skulle komma men jo det är idag. jaaa jag vet att jag har fuskat mig till en orangeare nyans men det spelar liksom ingen roll.. inga elaka kommentarer kommer kunna ta bort den här känslan för mig! idag är dagen då jag äntligen är brunare än nizar!

så vad händer annars da, har suttit och pluggat på förmiddagen, vaknade redan klockan 8!! och steg upp!!! morsan, ramla inte av stolen.. :P jag mår bra.. :)

jag ska nu klä på mig en awesome hippiebohemisk outfit och sen ska jag bege mig till östermalmstorg för att gå på titanic i 3d med sulf. :P myyyysss! uppdaterar med foton under dagen om min telefon och blogg app vill kooperera.. :) love

call me maaaster

haha.. jag är fortfarande lite huvudvärkig idag. hade feber igår så gick och la mig direkt efter topmodel finalen.. kan inte fatta att klara inte vann!! whaaat.... felfelfel. så jag tryckte i mig lite tröstchocklad och gick och la mig. nu sitter jag här i soffan i farfars vardagsrum och ska kila ner och klä på mig, misslyckade med min hudlotion innan också som gradvis ska bygga upp en bränna.. gradvis my ass!! hahahaha ser knallorange ut. kanske lägger upp en bild sen så ni får se.. :P ger er ert dagens skratt.. nåväl, sånt kan jag väl bjuda på. ;)

ska som sagt kila ner och klä på mig, snackade med bröderna innan och vi ska ha wowdag/kväll/natt. älskar att ha gamerbröders. sååå chiilll! claudiajvel befinner sig just nu typ en miljon meter över havet på väg till venedig. sååå fuskigt.. hon kunde ju lämnat edwin hemma och tatt med mig istället.. biittter...

nåväl, kanske lämnar in lite wowbilder sen, vet att boden uppskattar det, då kanske du bli glad av att höra att guilden nu mer har en hemsida.. :) och en ventrilo så det är lika bra du börjar liiira... :P
 ni finner hemsidan på www.keepersofblackmouths.wowstead.com

<3 peeace out.