lilla fågel blå



det kallas himlen, å jag har aldrig varit där.

jag har gått och nynnat den här låten hela morgonen. jag tycker den är otroligt vacker och jag blir och tänka på frida när jag hör den. Jag kommer ihåg hur frida tyckte om den redan då vi var små, vi brukade lyssnade på den i hennes stora rum på villagatan. vi förstod nog inte texten, vi var ju bara 7 eller 8 år. Eller så förstod du texten. du kommer nog alltid förstå den bättre än mig. nu bor du i gävle och vi hinner aldrig ses. men jag ska nog ringa dig snart och komma upp en helg. jag hoppas det.

paint me a picture



 ok så det här ritade jag för någon månad sedan. kvaliteten på foton är ganska crappy but still.. :)

happy birthday to me

på lördag är det min födelsedag! och därför tänkte jag posta en liten önskelista så att alla mina fina fans vet vad de kan ge mig i present.. :)


1. Ett par söta röda ballerina, finns på h&m. 2. En minidator till skolan, en HP mini210 helst turkos blir bra. 3. En ljustblå/blå kånken från fjällräven. 4. Sagan om ringen trilogin på arabiska.



5. Lancomes fantastiska mascara extreme. 6. Mitt nya addiction, clean warm cotton. 7. Ett par röda gummistövlar från viking. 8. Säsong två av vampire diaries på dvd.


9. Lonely planets guide om Paris. 10. Fina konjaksfärgade skinnhandskar från H&M. 11. Reseguide om Marie Antoinettes Paris. 12. Mediterranee från savon de marseille.

en sån här vore också nice.


bridesmaids



L L L
bridesmaids är absolut inte dålig. den är bara aningen vulgär och simpel. tyvärr blir jag lite avståndstagande när det är för obviousa scener, när man liksom gör samma sak som redan gjorts om och om igen i diverse tacky amerikanska komedier. jag hade velat ha mer djup. men en sak är säker, den är bitvis rolig och underhållande, en bridget jones möter hangover. precis så är det! men vill man skratta lite och vill döda lite tid. se den, ni kommer inte ångra er.

höst





i höst vill jag se ut såhär. :) allt från asos.com

västkusten - the beginning










första dagen i skärhamn. vi mötte upp mami och papi och beppisarna i stenungsund och sen åkte vi ut på tjörn. jag och nizar var ganska slitna efter att ha dygnat och tagit tåget från stockholm kl. 05.30.. vi åt en god lunch på haddocks, jag åt den fräscha skagentoasten ni ser ovan och nisi åt en fisksoppa som smakade choklad!

im going to paris baby

jag ska åka till paris! den 29 oktober åker jag och min familj iväg till paris. det kommer bli 5 ljuvliga dagar med massa sevärdheter, god mat och shopping. jag längtar så jag nästan spricker. vårt hotell ligger i operaområdet, med närhet till moulin rouge, sacrecoure och louvren. fabulous. hotellet i sig ser ut som en blandning av amelie från montmarte möter marie-antoinette. ååå så ljuvligt bakelseaktigt. med flyg och boende på detta fyrstjärniga hotell villa royale blir det 3400 kronor för 5 nätter och 6 dagar. kan ni fatta! im in heaven. im going to paris baby!

Foto av Villa Royale, Paris
Foto av Villa Royale, Paris
Foto av Villa Royale, Paris
Foto av Villa Royale, Paris
Foto av Villa Royale, Paris

bilder från hotellet, från hotels.com

stjerner




jag och min vän molgan. :) ska kila iväg till jobbet nu ska jobba till 24. hoppas ni får en awesome dag allihopa.
lyssnar på denna på tunnelbanan:


the trip



drar iväg och köper en dvd med familjen och sen blir det the trip på victoria.. :) återkommer med sprudlande recensioner av denna och bridesmaids som jag såg för två veckorsenisch.. :)

a la playa



idag spöregnar det ute så jag vill få älsklingen att komma med mig till kungens kurva för att köpa en dvd spelare. nu spelar jag nämligen filmerna genom datorn å då kan man inte pyssla med den samtidigt som man t.ex. kollar på friends. very annoying.

angående bilden så är det mitt nya stjärnskott wowmässigt. min bloodelf paladin - protection. dvs. tank. för tillfället i level 46 men vi jobbar oss sakta men säkert uppåt. meet me in stormscale, thousand needles.

yesterday with blisters

jag gick en massa igår, fastän jag hade sagt till unni och sulf att jag inte skulle det för att jag hade en aning tillstymmelser till blåsor på hälarna. men de promenerade på, genom gamla stan och fram över strandvägen. och det var ju soligt och det var ju vacker men mina fötter gjorde så ont. det kändes som att någon hade spettat dem och höll de över en grill. när vi hade slagit oss ner på ett fik vid djurgårdsbron så tog jag av mig strumpor och skor och förväntade mig nästan se små kolstumpar. men phu, det var inte så illa. de var bara fulla av blåsor, röda och svullna. å inte tog jag bussen hem sen, neej då skulle det minsann gå hem, genom gamla stan och över götgatan. när jag kom hem till söder var mina fötter ingen vacker syn. med lånade flipflops tog jag mig sen hem till älvsjö. vad jag ska göra idag? inte promenera en massa i nya skor iaf.


enfin

äntligen har jag blivit av med popuppfönstret. tack blogg.se för snabb och professionell hjälp. nu blir det att skriva lite på boken och sedan laga lite kyckling till kvällsmat. vad har ni gjort idag?

xoxo

kreativiteum




idag känner jag mig kreativ. jag vill sätta mig på något fik någonstans och dricka te och skriva nått kapitel i min bok. det är strålande sol ute, så jag får lite ångest då jag obviously helst vill sitta inne i ett mörkt rum och skriva. haha, men det är typiskt mig. just det idag är det första augusti och det betyder att ramadan drar igång. älsklingen är sjukt taggad och vi får väl se om han åker till tunisien om en vecka eller inte. neee, nu är jag super hungrig, har inte ätit frukost än så ska trycka i mig en macka eller två, dags att ringa mina kreativa inspiratörer, min precious systrar och se om de vill kreativera med mig. arrividertchi. förresten vill ni att jag skriver ihop ett inlägg om ramadan? tänkte ifall nån var intresserad..

xoxo