flickan från ovan



idag har flickan från ovan (the lovely bones) biopremiär. jag har verklgigen sett fram emot denna eftersom boken var så himla bra. kommer dock inte hinna se den idag, är ju fortfarande sjuk men ska iaf försöka kravla mej förbi en sväng hem till mami och papi för att fira lillasyster lite åså. hoppas ni får en fin dag.

sulf 17 år.



idag fyller fina sulf 17 år. mabrouk.
(bild snottad från hennes fb)

världens vackraste kvinna


kom änglar



i en kärlekshistoria

sorry cant talk right now

jag har inget liv. det finns liksom inte kvar. min kropp är den utav en 80åring och jag har headaches och halsonts och snuvisch. blöööö. jag jobbade i 12 timmar igår, dvs jag åkte hemifrån vid nio och var hemma igen vid 24. jag hade stått i godis hela dagen och redan vid klockan 17 var mina fötter svullna och in pain. efter att jag stigit av pendeln så ville jag och övervägde starkt att ringa till nizar så att han skulle komma och bära hem mej. thats right.

gick och la mig direkt och nu har jag pain i ryggen, benen och fötterna u name it.. jag har även dragit på mej en mega förkylning (igen) och låg och slemmade brutalt hela natten. skönt att jag iaf inte behövde gå upp försen vid 10. skolan börjar kl 12 idag och slutar kl 18, im gonna kill myself. det ser inte bättre ut imånn direkt och torsdag och fredag har jag nya heldagar (12timmars) på sf.

sammanfattning: i love my life

bitterhet trots löning



idag är det torsdag, och det är löning. men det fann jag inte så mycket glädje i då jag hade en massa räkningar. så nu är vi tillbaka på zero igen, party. så bara så alla vet det så kommer jag inte ha något liv denna månaden heller,  men nej, ja ä inte bitter. haha. nu ska jag ner och hämta tvätten, eller rättare sagt torktumla den. hoppas ni får en fin torsdag. pussnek

my three things



Tre saker jag inte förstår mig på:
tunisiers tidsuppfattning, dagens salstenta (whats with all the sneaky question???), min tvätt-tid imorgonbitti 08.30 (vad tänkte jag?)
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: kamera, armband från kambodja, marockans kokbok.
Tre saker jag gjort idag: skrivit salstenta, kollat på sex&thecity och ätit currykycklingciabatta.
Tre saker jag vill göra innan jag dör: gifta mig med nizar på en strand på kerkennah, skrivit ett flertal historiska romaner som sedan blir film, skaffa mig ett fint hus vid en skog vid ett hav eller sjö.
Tre saker jag kan: film, kärlek (hoppas jag), cyniska och bittra kommentarer
Tre saker jag inte kan: arabiska (ok, lite), gå ner i spagat, sluta titta på sexandthecity.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: river flows
in you - yarumi, spring - vivaldi, lady gaga!
Tre saker jag skulle vilja lära mig: arabiska, balett och laga brique.

Tre favoriträtter: florence duma dip, sushi och mamma lasagne.
Tre saker jag läser: outlander, breaking dawn och kurslitteratur.
Tre saker jag skulle vilja ha: en walkincloset, andra delen i outlanderserien, en fem månaders semester till tunisien.

vad säger du om dina tre?
emilia och liv

skaldjursbuffe och baci på montis




jag har haft en underbar helg. trots att min tenta närmar sig så har jag helt kunnat slappna av och bara njuta av denna helg. i fredags njöt jag av sushi och sex and the city.

 igår (lördag) åkte jag och nizar till söder för en promenad i det fina vädret som avslutades med fika på tullys, med världens godaste chokladtårta. vi åkte hem till mami och papi för lite skaldjursbuffe och det var himmelskt med alla musslor, räkor, havskräftor och hummrar. efter spelade vi wii och hade femkamp som august vann. och sen avnjöts ben&jerrys. vi kom hem vid 12 tiden och somnade efter lite läsning i min nya bok, outlander.

 idag har snön fallit från himlen men jag begav mig ändå hem till söder för att ha lite familjegathering. det var stimmigt som vanligt men gott med rostbiff, portersås och potatisgratäng. tillsammans med mami,papi och gustav åkte jag in till stan för att handla en försenad födelsedagspresent till mon amour och vi fikade med glass och caffe latte på montis.

"if you ask a toad what beauty is, he will say it is his toad wife."

SF regionsfest




jag tillsammans med erna och paula, firande av st patricks day, därav klövern i pannan. jag och gabriel kör trexposande. gabriel tar det till en helt ny nivå med en liten ölkorv i handen. jag och nima, nima är kungen av posandet, jag ser mest hmm, svettig ut?! jag och raida, min arabiska skönhet. jag har väl tappat motoriken och antar att jag är snygg på den här bilden, obviously så hänger inte alla kroppsdelar med.


sushi och sex and the city



nu ska jag precis hugga in på min underbar 9bitar och avnjuta lite sexandthecity. hoppas ni får en trevlig fredagkväll.

xoxo

grattis på födelsedagen


 emilia fyller 23! (bilden är snottad från hennes blogg)

time fly by

det känns som att det vore söndag idag, jag har hunnit med så mycket de senaste två dagarna att det känns som att det gått fyra. i tisdags var jag på personalmöte på sergel och sen mötte jag upp claudia för att besöka biomörkret och se på precious, verkligen en sevärd film! solen strålade och man kunde lätt suttit en timma eller två på konserthallen trappan men det blev en sväng förbi någon party butik och lite second hand. åkte hem till söder och studerade flitigt i en timma eller två och sen åt vi fisk och drack gott, torrt vitt vin. framåt åtta tiden åkte vi till sergel för att beskåda avatar (again), varken mami, papi, moussie eller unni hade sett den så nu var det banne mej på tiden.

 igår lunchade jag med vackra solange nere på casa blanca vi pratade om väder och vind och vid två tiden begav jag mig hemmåt, läste i några timmar, sov i typ en halv timma! och hade sedan skoissues i typ flera timmar. kom dock äntligen iväg på personalfesten, fast utan höga klackar. vi mötte upp på sergel och åkte sen alla tillsammans till mariatorget. god mat och trevligt sällskap och framåt midnatt så var det nästan bara serglar kvar. vi ägde da dancefloor med ladygaga och blackeyedpeas, eller ja gabriel ägde dansgolvet så att säga. jag hann med tåget hem och sen somnade jag som en liten sten i mon amours armar.


feels like home to me














it feels like home to me
if you knew how lovely my life has been

wishlist



ivans elaka skratt ekar genom biosalongen

igår var jag på bio med mina boys. ivan och jag tog en burgare på donken hötorget och sen mötte vi upp john. ivan valde film det blev percy jackson and the lightening thief, en utav de sämsta filmerna i år. jamenar ok för att pierce brosnan är snygg men inte som kentaur. right.

jag skrattade tydligen under helt fel tillfällen i filmen och ivan tyckte jag var pinsam, john la in en hel del spydiga kommentarer och vissa tillfällen ville vi bara gå därifrån, ät en lotusblomma. när filmen äntligen var slut så la ivan av ett skratt som säkert varade i 45 min, han hade sin elaka fladdermus min och såg ut som om han under hela tiden vetat om att filmen var den sämsta ever made. tror min ena trumhinna är död eller så har jag blivit lite galen för när det är helt tyst runt omkring mej så kan jag fortfarande höra ivans skratt eka. nej nu måste jag få tyst på det. ska spela lite hiphop. cha cha bitches.

spring is in the air



nu skiner solen, det är nu tredje dagen i rad som jag blir väckt av ljus genom mitt fönster. snart kanske till och med all snö försvinner. nu är det fortfarande drivor med vitt på marken och det blandas med vatten i stora fula vattenpölar. jag vill känna lukten av vår, jag vill känna doften av gräs till och med lukta regn. nej, nu ska jag läsa lite om kulturmöten och sen kanske springa till ikea och inhandla värmeljus och några videkissar.

a soapbox opera






kanske inte direkt oscars klänningar men eftersom ingen utav dessa precious kostar mer än 200 kronor så kanske jag med min skruttiga ekonomi kan slå te iaf, vilken är lite extra precious?

and the oscar goes to...



Ikväll blir det uppesittar natt för att spana in den 82:a oscars galan, har dock inte hunnit se alla nominerade än, men man har ju en del favs..
Avatar, up, inglourious basterds och precious.
The lovely bones, nine, the princess and the frog och harry potter.
The imaginarium of doctor parnassus, bright star och young victoria.

ser även fram emot alla fabulous klänningar och alla snygga celebs.

jag har laddat med salt och vinäger chippe men först blir det lite sex and the city och oxpytt.


i believe in miracles, where you from, you sexy thang


 me and josie dagen efter hennes operation.. fräscha som få. yeah, baby yeah.

februari flashback

vi gick på bio, vi såg valentines day, den var ganska söt fast inte lika söt som love actually.


casa de claudia




trollunge ett och två.. :) supersöta sebas och mami claudia hemma i rågsved (my third home -  efter som mitt egentliga andra hem är hos ivan så...) hemma hos claudia bjuds det alltid på skratt och cubansk tonfiskpasta med pasta, tonfisk, ägg, potatis, äppel och mayo.. precious.. tror nästan jag måste bege mig dit snart, får cravings..

the king


 jag har haft elvis på besök.

i love you philip morris


be italian






 riktigt bra. see it!