too late to apologize?

allt blev fel i fredags. jag hade väldigt trevligt ute och sen blev allt fel. allt.

jag pratade med mikka i telefon, varför får han mej att säga saker som jag inte vill. eller vill jag? det låter bra, det låter som det man borde säga, jag säger alltid det jag tycker att jag borde säga - det är så jag vill känna, känner jag så?

camilla verkar må dåligt, det gör mej ledsen, sanna verkar också lite nere, jag kan inte finnas där, vi bor för långt ifrån. tur att det finns telefoner.

jag har umgåtts med min underbara familj hela helgen, mamma, pappa, gustav, anna, sofia, august, ludvig och elvis. det har varit en underbar helg. shopping hela dagen igår och sen fin middag på stortorgskällaren i gamla stan och idag har vi varit och tittat på lägenheter och ätit goda kycklingburgare på heron city. tycker om er.

ikväll hoppas jag att blom och malin ringer, så jag får lite främmande. nu ska jag titta på sex and the city och kanske klä upp mej å gå och spana på söta killen i icabutiken på hörnet.

flashbacks

här kommer lite bilder, finally. idag har jag bara pluggat tenta. det tar tid men är ganska intressant, väntar på att jimmy ska ringa. imorgon kommer familjen hit, det blir trevligt. ska äta lax till kvällsmat sen blir det sex and the city och lite ramlösa. vilken kalas kväll.


1. del av mitt rum i källaren. 2. Sussie och kycklingsallad. 3. Jag glad på en onsdag. 4. Mathilda och Nadan. 5. Lisa och Patrik öppnar vinflaska. 6. Södertörns Högskola 7. Sussie i soffan. 8. Lisa, Mårten, Patrik och Sussie. 9. Kim i ny tröja. 10. Dennis med fotboll. 11. Kim på fotbollsplanen i västerås.




västerås och tenta

nu börjas allvaret. på fredag ska min första hemtenta in, spänning. jag har faktiskt lagt upp en pluggplan och den har faktiskt funkat hyfsat. i söndags åkte jag till västerås. träffade kim klockan 12 och sen åkte vi hem till honom och slappade. lyssnade på musik och fotade! fotbollsdax med dennis, svettigt men otroligt kul. sen blev jag mys i kims byxor och tshirt, bra att man planerar saker och ting så man har med sig ombyte. äh trodde inte det skulle vara så ansträngande att spela fotboll men jag ville ju vinna. såklart. film i dennis fina lägenhet, pizza och brad pitt. hem sen och sova, du gick upp och jobbade sen, jag sov det var skönt. pluggade som en idiot och plockade runt lite, desperate housewife haha. fotbollsträning sen, lyssnade på sound of silence på högsta volym. vi skulle se liar liar men hittade inte den så det blev flum. på din rast kom du hem och jag vaknade. tog tåget tillbaka till sthlm och högdalen. nu har jag köpt mej en dator, fin. ska spaa ikväll med underbara sussie, hårinpackning och bastu. massa sex och tjejsnack. molgan come up and join us.. camilla du är underbar, fortsätt så, allt kommer att lösa sig, annars tipsar jag om en skön låt, the sounds - tony the beat.

säger som min syrra. Love ya.

miK

försöker låta bra, försöker... idag har varit en skön men dyr dag. jag har spenderat den med att prata i telefon, mobiltelefon. eftersom sussie inte kände för att spaa å jag inte för att plugga så blev det lite prat med underbara kim i västerås. farfar sitter å läser tvtidningen och jag väntar på samtal. har precis duschat och livet känns faktiskt helt ok.

jag har målat naglarna röda och smörjt in mej med hudkräm som luktar körsbär och kokos, j'aime. min källare känns tråkig om man inte pumpar tony the beat på högsta volym, jag måste nog gå ner och göra det, eller så tar jag en promenad, det är snart svart ute. får se vad som händer imorgon, västerås är bara en timma från stan så det är inga problem. tycker om västerås. tycker om kim. kim ÄR mys.

snart ska ja lägga in bilder från veckan, jag har ju skaffat mej en kamera så nu dokumenteras det för fullt, skolan, fest, folk. på väg, på väg.

livet känns bra idag. iallafall bättre då man har en sån underbar vän som kim.

så fint.

image52
minnen.

lördag på loft med liv

för typ en vecka sen festade jag med liv och lite boys i växjö. det var väldigt roligt. sista loft för säsongen och trots att vi var där vi typ halv 1 så kom vi in. synd att det stängde så tidigt bara.



mitt liv i växjö



man trodde helgen var slut. jag skulle hem till dej och kolla på film efter maten. men jag blev sjuk. ingen film och ingen hemfärd till stockholm. vilken hemsk natt jag har haft. nu mår jag bättre så jag ska köpa mej en ny bijett hem.

i fredags tog jag ett tidigt tåg till växjö från centralstationen. läste lite på tåget och drack vatten och så helt plötsligt var man i växjö. saker och ting såg likadant ut som förr men det kändes annorlunda. det blåste kallt och jag tog bussen till hovshaga. moussi och sulf var hemma de blev glada att se mej. ringde och överraskade pappa också. åkte tillbaka ner till stan och träffade en glad camilla. prat på pastabaren var mysigt och jag var så sjukt hungrig. räkmackan är den bästa i världen! vi träffade emelie på coretto men hon hade som vanligt ingen tid för oss. åkte bussen hem till källarevägen och sen åt vi mat och myste familjen. blades of glory, the sting med massa chips, läsk och god mat. det blir inte mycket bättre än så.

lördagen, jag vaknade tidigt och sen gick jag med systrar till hagavallen för att kolla på moussis fotbollsmatch. vilken spänning. det var roligtoch överraskande att kim ringde, han är inte så hopplös då allt kommer omkring. åkte med pappa och unni runt stan för att hitta en dammsugare utan resultat, vi åkte och fikade i öhr det var gott och mysigt. kom hem sen, trötta och slitna. skulle äta tacos och sen hem till blom och kolla på film med malin och danne. men det blev inte så, trodde det skulle bli bio med bror men vi hittade ingen att gå på. blev utgång med liv. massa roligt folk på förfesten och sen kom vi in på säsongsavslutet på loft. vilken toppen kväll, allt var perfekt.

söndagen efter 4 timmars sömn. stan med malin, shopping och fika på waynes. mamma ringde och ville gå å bio och luncha lite. gott på palladium och sen popcorn och No Reservations. mysig movie. jag ringde dej och vi skulle se på film. men jag blev sjuk så det blev ingen film. det gör mej ledsen. försökte sova tidigt, unni bäddade ner mej och då känns det genast lite bättre.

måndagmorgon och jag var död! ville inte sitta på ett tåg och må dåligt och sen till skolan. sover här istället och betalar för en ny biljett imorgon bitti. ska kolla på film och dricka proviva. även fast jag är sjuk så var det mysigt att komma ner hit. jag hade velat träffa dej men det blir ju inte alltid så. allt känns bra ändå. nu längtar jag hem till sthlm och utgång på onsdag. när liv har fixat upp bilderna ska jag också posta lite fest bilder tills dess...

sommar

nu är det ju iaf höst, träden är röda och även fast det är soligt så blåser det kyligt. nu ska ja köpa mej en varm halsduk!

tänkte iaf på hur mycket roligt och tråkigt jag haft den här sommaren, verkligen uppåner... dessa är iaf sommaren 2007 för mej!

Frida - Dunka mej gul och blå (malmö)
Laser Inc - Det var en gång en liten fågel (donken)
Mange Schmidt - Giftig (västerås)
Per Gessle - Händig man (hela sommaren)
Pop - Pop goes my heart (stockholm)
Timbaland - The way I are (västerås)
Avril Lavigne - Girlfriend (malmö)
Placebo - Running up that hill (malmö)
The Killers - allt!
Brick and Lace - Love is wicked (stockholm)
The sounds - Tony the beat
                          Painted by numbers

Robyn - With every heartbeat (stockholm)

a way back into love

I've been living with a shadow overhead
I've been sleeping with a cloud above my bed
I've been lonely for so long
Trapped in the past
I just can't seem to move on

I've been hiding all my hopes and dreams away
Just in case I ever need them again someday
I've been setting aside time to clear a little space in the corners of my mind

All I wanna do is find a way back into love
I can't make through without a way back into love

I've been watching but the stars refuse to shine
I've been searching but I just don't see the signs
I know that it's out there
There's gotta be something for my soul somewhere

.det är så här jag mår idag.

Oooo Jon Dahl!

utan tvekan världens absolut snyggaste!

image29


party fredag utan party

oj vilket bottennapp.. fast ja ska ta och börja från början.. termins starts fest... så var det, jag åkte ner till stan, träffade sussie, shoppade lite, åkte hem till henne i sätra och köpte pizza, gjorde sig iordning. drack gott och dansade satan, hmm somvanligt. väldigt trevligt. tunnelbana och sen buss till skolan. står i kö i spöregn bara för att komma fram och få höra att det är fullt!!!!!!! va faen.. aja jag var sugen på att dra ner till stan för att slå klackarna i taket men sussie var trött och ville dra hem, så det blev buss 172 till högdalen och hem.

idag så regnar det ännu mera, jag har spenderat förmiddagen till att plugga och nu vill ja egentligen vila och sen kolla på fotbollen på råsunda, men det blir nog inte så. blir nog pyttipanna med farfar och fotboll framför tv, såååå deprimerande. det finns sånna stunder också.

just nu orkar ja inte med. jag försöker tänka på annat med du dyker upp i mitt hjärta lite då och då. det är svårt, svårt och jobbigt. men vi tar en dag i taget. du och ja.

solsken och kantareller

vilken kalas väder! helt underbar.. jag går för första gången på två veckor ute utan jacka, underbart. Nu har Sanna stuckit till Nya Zeeland, fan va underbart, hoppas hon tar många kort, hade mest älskat om hon klätt ut sig till hob och fotat i sagan om ringen miljöerna, men så roligt får jag inte ha kanske..;) hehe.

idag har det varit skola igen, seminarie och jag gjorde inte bort mej. satt och pluggade hela dagen igår och sen ringde lejla så då kunde man iaf slappa lite. somnade med huvudvärk, ja tänker för mycket och för hårt, haha. Nikos var på seminariet, hans leende lyser upp klassrummet, jag fick titta bort. tog bussen hem till högdalen och snackade med ludvikafrida, saknar dej så, men nästa helg kanske vi ses om jag inte åker till finland. imorgon är det fest, ja ska se till så att sussie släpper loss lite, ska bara pumpa härlig 80tals musik.

jag gick över torget och såg något lysa gult, kantareller för 9 kronor hektot så nu ska farfar och jag steka lite och ha på mackan, sen kommer sussie hit och vi ska ha tjejkväll. livet är faktiskt helt ok då solen skiner och man har en påse kantareller.

regn på min tisdag

igår var en rolig dag, men oj vad trött jag var då jag kom hem. föreläsning och film i skolan sen shopping med sussie och ceasar i high heels. hittade VÄRSTA skofyndet till hösten så nu är jag glad. sussie och jag åkte till skärholmen och åt grekiskt det var dyrt men gott.

nu regnar det ut, det öser ner. jag har varit i skolan och jobbat med sussie och mårten med vårat grupparbete. jag hade mina nya svarta skor, svarta leggings, tubklänning och min nya hm tröja på mej, det var varmt och skönt och jag kände mej fin i höstrusket. igår blev det en confession, men idag skrattar jag mest åt det, varför är jag så himla härlig för. sussie tycker jag börjar bli dryg och nu vet jag att det är dags att skärpa sig, jag kan faktiskt inte fortsätta att älta allt hela tiden, hur vill jag ha det egentligen, en plan börjar formas i mitt huvud.

jag tänker på dej, I like you just the way you are.

and in the streets I walk alone

nynnar på simon and garfunkels sound of silence som vanligt. har precis kommit hem efter en underbar dag med mina föräldrar på gröna lund. solen sken fram emellan molnen och värmde ett ganska blåsigt djurgården. en underbar dag. imorgon är det skola igen, föreläsning och etik, roligt att träffa sussie igen och nikos.. jag har vant mej vid stockholms plusen nu, kutar redan som en galning i tunnelbane trapporna och jag pallar oftast inte att ta mej in till hötorget då jag glömt köpa färska kantareller. det tar tid att ta sig. kollar på film i källaren istället.

det har varit en dyr helg, jag har shoppat en massa. böcker, film, jeans, väska. allt. ser fram emot skolan imorgon då ska ja ha en helt ny outfit och min nya skol väska som är från hm i svart skinn. precious. nu dröjer det innan jag planerar nått, inget växjö på ett tag, inga gäster. men det kanske blir finland om två veckor, impuls.

jag saknar impulsiva möten från växjö. jaqueline och mina långa och underbara samtal, emelies och min utfettning med film och tonfiskpasta ( and he is sex on ice), camillas och mina bilturer som oftast gick till donken (undra varför, haha), blomman som alltid är så underbar och lätt att prata med, malin som aldrig ringer, mikkas peptalks och vansinniga förfester, alla mina galna Ib vänner som jag verkligen aldrig hinner/hann umgås med, sanna som ska lämna mej för ett annat land och som alltid var så underbar att skvallra med, lina som pånåttsätt alltid fanns där då det behövdesoch såklart simon, ja för att det är vi liksom. jag saknar tiden med er. vill träffa er snart igen, får se till att det blir så.