darling



long beautiful hair

go friday go

jahapp.

jo så ær det. fredag. igen. inget jobb. still. skulle fått svar idag, ingen telefon som ringt. ringer kanske snart.

jag har gjort en massa saker idag. jo.                          jag har lagat varm choklad med grædde, bakat brød och gett mon amour med makrill på. jag har gråtit, jag har skrattat jag har promenerat till coop utan plånbok.

jag har kollat på film. what happens in vegas med treat williams, underbar fredags øverraskning, det blir inte mycket bættre æn så. jag har också sett fool's gold och den har gjort mig mer sugen på att studera historia/arkeologi.

nu ska ja gå till hm før att køpa en hårborste, lite foundation och eftersom jag kænner mej så snæll idag, ett par kalsonger till mon amour. som førøvrigt ær på jobbet nu. good for him, ikvæll ska vi laga mysig middag med ljus och spela heroes.

dagens outfit: svarta smutsiga mjukisbralls, fd vita strumpor, søndrig oxford t-shirt och halvflåtigt hår i tofs. før dagens nøje så ska ja nog teomed fota en dagens outfit, kanske till och med då ja promenerar runt hær på majorstuen, som ær typ oslos østermalm. skønt att jag gillar att vara mig sjælv.

peace out.

lovefool

idag har det snøat hela dagen, hur mycket kan man tjata om det egentligen? tydligen i minst tre inlægg. intervjun gick bra idag, nu ær det upp till JM, håller tummarna før att han kanske gillar mig liiite innerst inne i sitt hurtiga norska jag. vi får se, imorgon får vi svaret. ett ja skulle innebæra 3 dagar ifrån mon amour medan ett nej skulle innebæra inge jobb alltså inga pengar.

mon amour ligger før tillfællet och gnæller i soffan, han ær varm, har ont i magen och ont i huvudet, hoppas han inte blir sjuk eller smittar mig, det vore just snyggt. han har iaf fått ett jobb och ska børja nu på måndag, så himla roligt. fast helst vill ja ju ha han hemma hos mig 24/7. ja tack.

saknar min familj och længtar som en tok till jul och vemdalen. då blir det en massa skidor och snø. god mat och bastu. kan inte tiden bara gå jætte fort. jag hoppas få ett jobb snart så det blir lite julklappar också, fast de tænker jag inte køpa hær i oslo iaf. vicktor ær på ikea nu, han ska køpa gløgg till mej och en julstjærna till sig sjælv. nær jag har fått ett jobb ska ja också till ikea, då ska ja køpa en massa mysigt pynt
.

besoin

 
Mysiga vinterklæder som jag verkligen skulle behøva nu i kylan. Rød duffel från H&M, vit stickad møssa från H&M, vita stickade vantar H&M, kamelfærgad væska från nuknuk, svart stickad halsduk från H&M samt UGGS i chestnut færg.

vintervit



idag nær jag slog upp øgonen och drog førbi gardinen så ser jag det hær. massa snø, lycklig som ett barn på julafton springer jag och væcker nizar och viktor. Nu har jag ætit en kanel lefse till frukost och ska dricka lite chai te, sen klockan 12 har jag en intervju. håll tummarna.

london flashback



nynnades 24/7 av mig och kim under 2007/2008 tiden i london. precious.

skør som en såpbubbla

idag ær det tisdag och jag har kutat runt hela Oslo, jag menar verkligen HELA Oslo. først till face2face før att læmna tillbaka den super duper mega fina telinet trøjan. just de ja sa upp mig igår. jan m blev skit sur typiskt han som alltid ær så hurtig. sen fick ja å martin stå å frysa utanfør freaking kiwi till klockan 4. nu har jag iaf vart dær och læmnat trøjan så nu slipper vi det. inget mer "vad bruker du før strømleverantør" så himla skønt.

sen klockan 13.30 var det intervju på en barnehage, efter 30 minuter buss upp å ner før fjællen var jag æntligne framme i ållvåll centrum, (say what) och begav mig till barnehagen. efter en snabb intervju så var vi færdiga och jag satte mig ner i ållvåll centrat før att vænta 30 min på bussfn. dagiset var jætte fint och modernt och hade stooor kulturell mångfald, skulle verkligen vara roligt att jobba på dagis. leka hela dagarna och spise smørrebrød. typ.

nu førsøker jag peppa viktor, han ær lite grinig før att han ær arbetsløs, men idag har han iaf ringt på ett jobb och nu står han och diskar. æntligen. fem poøng till vicki. hoppas min amour kommer hem snart, då ska vi laga lasagne. mums och sen blir det tila tequila.

jealousy


Nu blir min lillasyster unnicus dummicus sotis. Men hon kan ju trøsta sig med att det bara ær på film.
Rupert Grint och Emma Watson. Ron Weasley & Hermionie Granger.

mademoiselle



eller...



vilken gillar du bæst? nu ær det iaf klart att coco chanels nya ansikte blir ingen mindre æn Emma Watson. Hermionie Granger i Harry Potter. Vad tror du om henne chanser?


sleepy boys saturday morning

nu har jag varit vaken længe, iaf två timmar. Viktor och nizar sover fortfarande ! ja ska nog ta och væcka dem nu. inte før att jag vet vad vi ska hitta på då men iaf, ska gå ut med två cvs idag, en till donken och en till videonova. igår søkte jag jobb som bara den, 20 st før att vara exakt. och jag har redan fått svar från två, det ena en kiwi butik hade redan tillsatt platsen. och det andra ett dagis ska ja på intervju på tisdag. ser fram emot det, men det stod att de ville att man skulle jobba fram till april, å det kan ju inte ja, eller ska ja sæga att jag kan och sen typ sluta. hmm. ge mig tips. nej ny blir det lite yoghurt och musli, sen får killarna fanimej ta å vakna.


live your life



thats all for tonight folks.

all that


perspektiv på mitt liv

lite perspektiv på mitt liv. ja, man måste sluta jæmføra sig med andra. det ær inte lætt och något som jag ansett som naturligt under hela min uppvæxt, utan jæmførelse hur ska man då veta vem som ær bæst? man måste ibland inse då att æven fast en person ær sjukt rik så kanske den personen inte ær lycklig. æven fast en person har rest jorden runt så kanske den ændå inte har hittat hem åså. Det hær har jag redan insett før længesen, ok kanske inte så længe sen men runt før typ ett år sedan. hursomhelst, huvudsaken ær att du gør de sakerna som får dig att må bra, att du ær lycklig och nøjd med ditt liv, eller ær det alltid så att græset ær grønare på andra sidan?

men på den senaste tiden och med en del onødiga jæmførelser så har jag børjat ifrågasætta mitt egna liv. om man inte gør det lite då och då kanske risken blir stor att man stannar kvar, utan att se andra møjligheter och andetag. Inte førren det ær førsent att gøra någonting åt det.

denna uppvæckelse kom nu i veckan då jag kollade på the hills, tjejer i min egna ålder som har karriærsjobb på teen vouge, bor i stora flåtta apartments och har heta designer clothes och æter på fina, exklusiva restauranger. Men de har faktiskt en massa issues. Den ena pojkvænnen vet inte om han vill bli ett par, och såg senast på stan med en annan då flickan (oturligtnog) var på fashion week i paris, usch å fy. Sen har vi flickan som kænner sig lite trængd och drog till colorado før att få lite space, killen kom efter och efter några mindre onødiga bråk bestæmde hon sig før att kicka honom ur apartmenten, men vadå han ska væl inte træffa andra tjejer? Den størsta issuen ær iaf att lauryn går på samma computerclass som spencers syster ?!? hur ska detta sluta.

och nær jag satt å såg detta blev jag lite illamående och ifrågasatte mitt egna liv, bara lite. jag har typ inget jobb, jag har dæremot slitit i mitt svett på donken och grøna lund allt før lite fjuttiga kronor i månaden, nu jobbar jag med sælj, står i køpcentrum tillsammans med andra brudar och praktiskt taget gør vadsomhelst før att de ska byta strømleverantør! inte så glammigt kanske. jag har ingen flått apartment, jag delar faktiskt en apartment tillsammans med min bror, viktor och nizar. vi har den inte på førsta hand utan andra hand tills december, praktiskt taget hemløs. Lægenheten ær långt ifrån exklusiv, den har ju viktor liggandes i vardagsrummet. inte endast på nætterna utan praktiskt taget hela dagarna också. "snælla viktor sætt på dig byxor" och "viktor ska du inte gå ut idag?" har blivit vardag. Inga heta designer outfits hær inte, dæremot en ganska varm och mysig fleece som jag anvænder i jobbet dær det står telinet på. glamour. eftersom det ær otroligt dyrt hær i oslo så ær utgång och mat på restaurang något man drømmer om, till och med mcdonalds ær en lyxaktivitet hær. vi lagar vita bønor, tonfisk och kycklingfærs. om vi verkligen ska lyxa till det så køper vi oss en cola från coopmærket. helglyx.
 
issues det har vi iallafall inte? eller, både viktor och nizar ær arbetsløsa, jag har sålt ett strømavtal før 200 nok och gustav ær sjukskriven. men pengar ær ett senare problem, mat har vi så vi klarar oss iaf fram tills næsta vecka och nizar har inte setts flørtandes på karl.johan. lugnt på den fronten. eftersom ingen har råd att gå ut så har viktor tagit baren hit, efter lite tila tequila kan det lætt bli en øl eller två, eller varfør inte lite vodkaredbull? alkohol problem får vi hantera då vi blir lika gamla som jeff conaway i celbrity rehab. viktor brist på soljus och frisk luft har gjort honom rædd och osæker, igår fick vi iaf honom att ta førsta steget till att gå ut, vi tog med honom till coop som ligger 20 meter från lægenheten. rædd och på skakiga ben gick han ut bland folk. væl inne på coop ville han handla mycket "troligen går jag inte ut næsta vecka heller".

vad gør jag då med mitt liv, kan man fråga sig, jag letar iaf jobb, och økar jag på min sælj så kanske vi kan komma upp till 28 000 nok som ær det normala bland sæljisarna. jag trivs med att bo tillsammans med viktor och nizar. mysigt att somna varje kvæll tillsammans och vakna och planera dagen ihop. vi lagar mat tillsammans och æter tillsammans alla tre, dvs det ær inte tillåtet før viktor att bara spela klart matchen på datorn. snart ær det jul kænner jag, jag vill baka pepparkakor och hænga upp julstjærna i fønstret. jag længtar till att få fira jul med familjen i vemdalen tillsammans med nizar. sen ska vi åka till tunisien. då kanske det ær dags før att jæmføra sitt liv igen. men allt hænger på vem du jæmfør dig med. man kanske inte ska jømføra sig med the hills brudar om man inte har deras livstil som mål. om man ska må lite bættre kan man alltid jæmføra sig med de som ær 24 år och fortfarande jobbar på donken dær meningar som "åå jag vet inte vad jag vill gøra med mitt liv" ær vardagsmat. då kænner man sig iaf inte så misslyckad af, æven fast man sitter i ett kollektiv i oslo, "jag har iaf kommit ivæg" kænns bra før stunden. jag tror iaf på att lycka ær individuellt och inget som går att jæmføra, slutsats: jag har ett bra liv, men det kommer bli bættre.


solig vecka i oslo





på væg till jobbet i tisdag, soligt och fin natur.

noir et blanc


gemma ward

monday gloom

idag är det måndag. viktor är hemma nu. han har handlat en massa mat. nu ligger han och kolla på film i sängen. Nizar ligger och läser alkemisten och jag letar jobb. tror jag har fyllt i typ 1342340 st jobbansökningar nu, men men. nått napp lär man ju får. fick ett sms från my man på getajob, ska fixa en intervju till mig så fort som möjligt.  förhoppningsvis redan idag. idag ska vi äta "skinka ris och sparris", men eftersom nizar inte äter skinka så får det bli kyckling ris å sparris, kanske är gott det också. fisk och kyckling är det vi lever på typ, kött är för dyrt. lägger in en liten önskelista också.

sunday going to monday

Nu är det söndagkväll och allt har typ varit stängt idag, norrmännen tar verkligen helg på allvar. jag och mon amour har lagat kycklingtacos med spagetti. mycket gott tillsammans med en tomatsallad och creme fraiche. annars har vi inte gjort så mycket. båda sover hysteriskt dåligt, somnade vid 05.30 imorse (?) och vaknade då gustav ringde vid 9.30. vi ska gå å lägga oss tidigt idag, läsa lite och göra huvudet trött. finns många böcker här på franska vi kan läsa. mycket roligt. take care. imorgon har jag intervju. önska mig lycka till.

Utsikt från lägenhetens balkong. idag var det soligt på morgonen. Nizar i köket steker kycklingfärs. väldigt gott med tacokrydda och spagetti. Färdigdukat, levande ljus och tomatsallad.


we go together, forever.




Då 24 år och hunk, i början av sin karriär. Nu 30 år senare och med 54 år på nacken har han en gedigen filmkarriär att se tillbaka på. Vilken spännvidd, och det är inte slut här. Med John Travolta vet man aldrig vad det blir nästa gång. Han är en av mina absolut favvoskådisar.

Då 30årigt bombnedslag med en fantastisk röst, nu 60 år och  still fabulous.

Då Grease spelades in 1978 var Stockard Channing 34 år, unbelievable. Nu är hon 64 år och fortsätter att spela in filmer.

Jeff Conway, bad boy i Grease 28 år, nu starring som sig själv i realitysåpan Celebrity Rehab 58 år.

I år är det 30 år sedan Grease gjorde entre på vita duken. Även fast tid har förändrat skådisarna så kommer deras porträtt i Grease alltid vara med mig. we go together forever.



tell me about it. stud.

FFFabulous


Hittade en sida där man kunde göra SPfigurer. vad tycker ni om Lisa, Anna och Sofia? hehe. Fabulous.
vill du göra egna? www.sp-studio.de 

le petite maison




vårat vardagsrum och kök. Vi har precis ätit lite fish&chips och nu ska vi kolla på film, dricka pepsi och sen sova. Efter att ha städat hela dagen så är man nu hyfsat sliten.

höstmys








stockholm på hösten är bland det finaste som finns. je t'aime

pick and shoes.


sommar-sandaler från Bakersshoes.com. Reese - 240 SEK. Dorian - 298 SEK. Doris - 216 SEK.


sommar-heels också från Bakersshoes.com.  Aileen - 360 SEK. Tribe - 240 SEK. Montana - 480 SEK.



mockasiner som passar perfekt i soligt höstväder. Dessa från minnetonka.co.uk. Classic fringe shoe - 611 SEK. Woodstock boot - 1222 SEK. Beaded ankle boot - 533 SEK.

alla dessa skor är super duper fina. vänta bara tills jag får min lön. 

and you're just what I need.

det här behöver vi till lägenheten:
toalettrengöringsmedel
dvd-spelare
hårborste
disktrasa
pennor + block
nya böcker
pålägg typ ost
diskmaskin
massa nya filmer
lillebror
cocosmjölk
freja-choklad
återvinningssystem
ryggmassör
toalettpapper
makrill i tomatsås
riskakor
min klippåklistrabok
röd currypasta
anslagstavla
deodorant

just for now.

mischa



ger mig inspiration, vill ha håret!

a shot at love


a shot at love med tila tequila har ju spelats i repris i oändligheten nu. jag tror jag har sett första säsongen typ 8 gånger..på måndag börjar säsong två (trodde hon redan hittat sin love, men jag klagar inte) här i norge och även fast jag redan vet vem som vinner så ska det bli spännande att se säsong 2 iaf. stackars nizar, han verkligen avskyr tila tequila. jag tycker det är asroligt. tila är ju också skit söt. det ska tydligen bli ännu fler säsonger men efter sista avsnittet (som gick i maj eller juni 2008) så har tila sagt att hon inte ska medverka i ännu en säsong, så tydligen blir det med en ny "bachelorette". vill man se mer av tila så kommer det snart förmodligen en till realityshow med henne om hennes vanliga liv.

l'eau

nyduschad och mysig. intervjun gick bra. får se om det blir nå napp där. pengar är ju alltid bra att ha. älsklingen står i duschen nu, vi åt gott bröd från deli de luca till lunch med makrill i tomatsås. en klar lejla favorit, ayia napa. nu ska jag sussa lite framför tv och vänta på att älsklingen blir klar så ska vi kila in till stan och ta en tur nerför karl-johan.

sleepless nights

hyfsat sliten, jag sover inte alls bra här. trots att vi hade den stora sängen. orolig och jag vet inte vad. jag har nog bara sovitca 15 minuter totalt på hela natten. nu ska ja klä på mig och äta lite fil och musli och sen bege mig till intervjun. keep your fingers crossed.

p.s I love you

sol hela dagen. en lång promenad i höst oslo, gula löv under vita skor. fick ett samtal som livade upp, jag ska på intervju imorgon. på ett marknadsförings företag. ligger central också.  hoppas det är fast lön. ska dit vid elva imånn, ger mer updates efter det. timme har åkt hem, nizar och jag har lägenheten för oss själva. nu bäddar vi i den stoooora sängen. längtar efter bror och vill att han ska bli frisk fort. vi har ätit tonfisksallad med ris. mycket mättande. nu ska vi kolla på p.s I love you. mys mys mys.

dina färger var blå

ännu en ny dag. uppe med solen, himlen är blå och vi lyssnar på beautiful girls,  pretty nice. timme pustar och frustar han packar väskor för att bege sig till sverige. åt bröd från deli de luca med kalkon på. gott. ska strax ta en dusch, göra mig snygg (!?!?) och ta en runda ner på stan för att leta ytterligare jobb. inget svar än, ådå har jag ändå vart himla aktiv, tydligen en svacka med lågkonjunktur. löser sig. always.

godnatt from g






med dessa bilder från gucci så får vi nattinspiration.

nu sover vi.

Hallem said

nu börjar jag bli sömnig, det är lill.lördag men ingen tillskymmelse till fest och utgång. sitter istället hemma och myser med mon amour, läser arn och slö kollar på  tila tequila. dricker cola och äter banan. saknar familjen och värmen vid brinnande ljus. en dator i knät, sexandthcity på tvn, unni som vill göra en massa listor och sofia som diskuterar situationen i colombia. nu ska vi sova, det finns en dag imorgon också, förhoppningsvis så får jag gå på lite intervjuer då. spännande.

p.s fick svar på mitt mail till sandys på götgatan och jag skulle få komma in på en intervju imånn klockan 18, drygt att  vara här då utan jobb. men får väl jobb snart antar jag. dick som var här innan var mycket hoppfull. godnatt.

pour ma soeur


eftersom min lillasyster unnicus dummicus ska vara makeupansvarig på musikalen och är intresserad av sextiotalet så tyckte jag att den här videon kanske kunde ge lite inspiration. tycker om dej,


the cardigans


en mysigm cardigan i sandfärg och en fin vit blus med lite lagom krås. båda från HM.se

som man bäddar får man ligga...

god morgon. både timme och nizar sover. timme ska snart till hm lagret här i oslo och lämna in sitt passerkort, för på fredag åker han hem till sverige igen. det verkar som att han längtar väldigt mycket till växjö. jag sov dåligt i natt igen, ont i ryggen, för varm och ont i magen. jobbigt. hoppas det går lättare i natt. ska sätta på mig lite fina kläder och sen blir det ut på stan för att leta jobb. tänkte fråga på donken, hm, coop och någon mer affär kanske. vi får se. annars blir det nog en ganska så seg dag, man vill ju inte direkt gå ut och spendera pengar, iaf inte innan man ens har ett jobb. annars hade det varit mysigt att gått till ett cafe och druckit lite kaffelatte och läst min bok. nu blir det väl bara att ligga hemma och lyssna till timmes eviga tryckande på tangentbordet. ärligt talat, hur länge kan man sitta vid datorn utan att tröttna?

masquerade



bild från modette.se

oslo,norge

nu är nizar och jag i oslo. hej då sverige. hej oslo. det finns mycket jag kommer sakna med sverige, tro det eller ej, självklart min familj och mina vänner, elvis så klart, kebaben i hötorgshallen, palla pomme med nizar på väg hem från älvsjö pendeltågstation, faktiskt så saknar jag redan sl:s tunnelbane kort (trots skyyyhöga priser), billig mat på mcdonalds, pocketshop, fönstershopping med lillasyster, gamla stan. det finns saker jag inte kommer sakna,typ fjortisarna på plattan, regn (fast det kommer vi väl ha här också men idag var det sol), källaren utan fönster, ungjvlarna på dagiset, mannen med munspel (även fast det finns betydligt fler uteliggare och hemlösa här).

idag har vi promenerat på karl-johan, sett slottet och vart nere och solat vid hamnen, "va, finns det vatten här? jag har bott här i 2 månader och inte sett nå vatten, där ser man." Timothy blir upplyst. Efter att ha slöläst arn och myst med mon amour så har jag nu börjat jobbletandet. på allvar. mer uppdateringar om hur detta går för både mej och nizar kommer senare. nu kanske vi ska äta, eller så hoppar vi över det för lets face it, det är svindyrt.

söndag, kim och kebabpizza.

helgen har varit klockren. både skratt och gråt. fredag förflöt med promenader och solsken och igår så hamnade jag och nizar på promenad med mamma och pappa. vi möttes upp vid body shop på drottninggatan och fortsatte tillsammans med elvis jakten på ett bra lunchställe. igenom hela stan, hela gamla stan och väldigt hungriga senare så stannade vi i brist på andra alternativ vid en gammal restaurang vid vattnet i gamla stan, typ slussen. en god ceasarsallad och lite cocacola senare så begav vi oss hemåt till älskade södermalm. klockan sju skulle kim komma hit.  impulsivt och underbart. det var ju ca 5 månader sen vi sågs senaste. på vägen hem stannade vi på en irländspub och drack irish coffee spelade kort och bara myste. vi sju tog jag och nizar tunnelbanan från mariatorget till centralen. kim väntade redan i entrehallen.

kärt återseende med en långhårig kim. det hade börjat regna och det var mörkt, men det gjorde ingenting. vi bestämde oss för att ta oss till sergelstorg för att använda det som en utgångspunkt till kvällens bravader. och gissa vad vi hittade där? snö! en massa vit snö som låg i stora vallar längs hela trapporna ner, dock ganska isig så mitt försök att kasta en snöboll på nizar vart inte så lyckat som man kunde ha önskat.

en promenad och en tunnelbaneresa senare så satt vi på ett kebabhak vid stureplan och kim åt sin kära bussola. vi åkte då hem till mami and papi senare för att kolla läget och sen gick vi götgatan ner till skanstull och kingstown. väl där tog vi varsin öl, och satt och somnade i värmen. ett gäng dalmasar skrålade och jag och kim skrattade i kapp och sa i varannan mening, "maffigt".  Bassem fixade in oss gratis på klubben och även fast det inte var nå folk där så hade vi trevligt och tiden rann iväg. träffade mina två pals från ektorp på krogen varav den ena drog fram sin silvriga fickplunta lite då och då och spetsade till sin drink. de var tydligt på jakt. och byte finns det lovligt med på kingstown.

hiphop och rnb en hel kväll får mig vanligen att vilja skjuta mig, men i kväll var musiken riktigt bra och både nizar och kim var på dancing moooode. en hel del riktiga höjdare såg vi, "vadå finns det andra på den här klubben också?" och "snälla, dansa lite mer det fläktar så skönt." vi insåg att det senaste i dansväg är att ta av sig sin hoodie och svinga den runt och runt och runt. hell yeah! kom hem vid 2.30 trötta, kalla och allmänt slitna, vi somnade direkt och vaknade inte förren alarmet vid 11 morgonen därpå. frukost och spöregn. kim hann med tåget och nizar och jag avslutade dagen med vääärldens största kebabpizza.

foton på hela veckan kommer när jag har fixat batterin till kameran, imorgon åker vi till oslo.

tillsammans gick vi genom stan

idag har jag och nizar promenerat, väldigt mycket och länge. soligt och skönt har det varit. först var vi vid tunisiska ambassaden på karlaplan och sen begav vi oss till strandvägen och gick från dramaten till kajplats 18 där vi lade oss på bryggan i solen och somnade. det blev lite kyligt då det blåste så vi gick tillbaka till nybroplan och rundade holmen fram till skeppsholmsbron. en tur till slottet och ner i livrustkammaren och sen genom gamla stan och ner igen till västerlånggatan och ner till drottninggatan. till hötorgshallen där vi åt algeriska mackor. efter det var vi både trötta, varma och mätta, vi satt i solen på trapporna till konserthuset på hötorget till vi tillsist gick och köpte en solros åt mami och sen tog vi tunnelbanan hem till mariatorget.

kvällen har förflutit med att stillsamt kolla på camera cachee på tunisiska kanal 7 och lyssna på klassisk musik. nu kommer mamma och pappa hem vi ska kolla på film och äta räkor. sen blir det pendeltåg i natten och palla pomme i älvsjö. god natt mon amour.

utsikt från en balkong



här bor mami, papi, unnicus dummicus, sulf, august, moussi och elvis. bilden togs söndag för ca en vecka sen. utsikt från en balkong på södermalm. nu är klockan snart ett och jag ska bege mig ner på stan och fika med syster. mys. comment on dis mys on francais?

écoutez-moi




dagens låt. jag tänker på dig. je pense à vous

beach 09


det närmar sig... beach 09 kommer redan i januari och jag måste ha en bikini. hjälp mig med min bikiniångest. alla dessa kommer från hm.


ibland förändras saker och ting

nu sitter jag med min lillasyster på högbergsgatan och mumsar kladdkaka. mycket gott. idag hände allt och ingenting. jag vaknade klockan halv 9, lilla syster unnicus demonicus ringde och väckte mej för att säga, "oj, då var det ingenting" och sen hade jag lite svårt att somna om efter det, i två nätter har jag haft extrema mardrömmar om mitt nya jobb. det lilla mysiga cafet på götgatan. det var inte för mig om man säger så, ägaren var hur oseriös som helst och nåväl, efter att ha fått slava två timmar gratis utan någon som helst aning om hur man gör en caffelatte med irish creme, så panik. nåväl, jag klarade det ju galant iaf, så fick jag jobbet. men ångesten om att gå tillbaka till den sliskiga ägaren, aka. min chef så knöt sig magen, men jag hade ju inget annat jobb så.

men så som en gåva från himlen så ringde min lilla precious lillebror och berättade att det nu var ok för mig och nizar att flytta upp till oslo. JAAA! nu kanske man kan få ett seriöst jobb, eller iaf ett jobb med bra betalt. på måndag eller tisdag så åker vi. ser verkligen fram emot att få träffa och bo med lillebror. jaa. det ska bli väldigt roligt iaf. "Ok, cest tout jaime dit a toi, dormir maintenant, dormir tres bien maintenant."