till naturell



go west..... ; )

sammanfattning: helg

sitter i skolan, vad ovanligt. hysteriskt trött och sliten efter en otroligt hektisk helg.

fredag: emsan och jag gör stan, shopp till vi dropp..:P hahaha. inhandlade en hel del bland annat två par nya skor, en bikini, ett par chinos och en supercute mörkgrön kjol. hög i midjan såklart. nu ska ja bara inhandla en snygg väst helst virkad i nån vaniljvit färg och en vit oversize tshirt med peacetryck. nice. hursomhelst så var jag stört trött. jag och N låg och slappade och kollade på film. då börjar telefontrakasseringen. naturell såklart. och jag gav med mej och drog mej in till stan. vi satte oss vid vattnet och drack öl och myste. drog sen vidare mot Riddarfjärden och club 90s. SÅ OTROLIGT klockrent. aqua, spice girls, backstreet boys, gyllene tider.. ja allt. i loved it. dit kommer vi garanterat att gå fler gånger. störtskön blandning utav folk också. kom hem ca 4 skönt med 4 timmars sömn innan premiäröppningen på gröna lund.

lördag: hysterisk dag på jobbet, kö som aldrig ville ta slut och en massa kändisar och spännande upptåg. efter att ha jobbat över i 2 timmar begav jag mej till slussen för att möta kim, dennis och patrik. vi tog bussen ut till mej i nacka och sen var det bara på med emo-outfitsen och börja festa. kim och dennis var otroligt tråkiga, jag är stört besviken på dem och reflekterar över om jag någonsin ska bjuda in dem till sthlm när det är fest. trist med sån inställning tycker jag. emelie och patrik stod för nästa besvikelse då de utan att säga till stack in till stan. tack gode gud för naturell. det är en brud som vet hur man har roligt. en massa utklädda människor, gratis öl och stämningen var på topp. ja menar hur ofta sitter man i sitt rum fullt med folk från tunisien och röker vattenpipa?`klockren kväll med andra ord.

söndag: jobbet. tog djurgårdsfärjan och var stressad som vanligt. fick sluta tidigare eftersom det inte var så mycket folk. skönt. hem och dunsa ner i sängen. låg och kollade på the wedding date och sen somnade jag, härligt vid klockan 20.

im a blonde bimbo girl in a fantasy world

idag är det fredag, yes. idag blir det shopping, yes. jag är nyduschad och håret är alldeles blött och luktar schampoo. fredag. smaka på det ordet, fredag. man tänker sig nästan direkt lite härlig förfest musik, grilldoft och solnedgång. vi får se vad jag, emelie och maya hittar på idag. kanske skansen? kanske lite korv i gamla stan, jag gillar att det finns kompetens i den här staden.

undra om skövde åker hem över helgen, hmm finns egentligen bara ett sätt att få reda på det, det är att åka hem till korridoren och knacka på och se vad han säger. men jag pallar inte till nacka nu, får ta det ikväll. om det nu inte blir andra planer, mmm 90s med naturellish ser lockande ut.. im a blonde bimbo girl in a fantasy world... nananana... i love 90 tals musik. lovely. imorgon ska jag jobba och sen kommer blom hit. UNDERBART. har längtat så stört efter lisa och blom äventyr. ska bli precious.

fick VG på tentan, jag är så bright. nu ska vi bara lämna in vårt genus arbete sen är det bara en salstenta kvar. yippie..

personlighet?

"Har du det bra?"


genom att skriva in sin bloggadress på den här sidan: http://www.prfekt.se/typealyzer/
så kan man få fram vilken typ av blogg man har och vilken typ av personlighet man är. Vad tycker ni, stämmer det här in på mej eller vad! :)


Vårdaren.

Vårdaren (the relater) föredrar att förlita sig på sina sinnen, det man kan se, höra och ta på. När de ska fatta beslut om något föredrar de att göra det med personlig värme och hur beslutet påverkar människor. Hur viktig frågan är för dem själva eller andra de bryr sig om är oftast det första de tänker på, medan den rent logiska analysen kommer först i andra hand.


De är mycket mer intresserade av fakta om människor än om fakta om saker och brukar därför ha ett smidigt socialt liv. De brukar trivas bäst i arbeten där deras omtanke om andra personer kommer till sin rätt - gärna arbete med barn och äldre, socialt arbete, försäljning (om varorna är konkreta) och serviceyrken.


Det som framförallt driver Vårdare är bra relationer med andra människor. Det kan vara både känslan av närhet med andra människor i nuet (att få hjälpa till eller bli hjälpt) eller upplevelsen av trygga och stabila långsiktiga relationer (familjen, vänkretsen, medlemskap i sammanslutningar etc ). De framstår ofta som sociala och personliga på gott och ont. Vill du få en Vårdares uppmärksamhet - pröva "hmm... skulle du kunna hjälpa mig med... eller hur mår du?".


Man kan ofta känna igen Vårdare på att de ofta använder ord som beskriver människor, känslor och deras uppfattning om dem.


korridorsdrama

oj oj oj. vet inte riktigt vad ja ska säga. idag är det torsdag och jag sitter i skolan igen med emelie och maya, idag ska vi bli färdiga med vårt arbete. hoppas jag för imorgon blir det shopping å sen till helgen kommer en massa folk på besök åså ska jag jobba. ser fram emot helgen, med vissa undantag.

dramat i korridoren börjar växa. haha. det är förmodligen bara för att jag är en sån dramaqueen (emelie nyckelband) men aja. om ni vill ha en mer uppdaterad version så är det bara att ringa, känns fel att skriva för mycket här. men jag kan ju försöka.

N skickade ett sms till mej igår och sa att han älskade mej. jag tycker om honom men det är ju ganska komplicerat, X ser otroligt bra ut och älskar film, kan inte sluta tänka på hans otroligt vackra ögon. hursomhelst. så vet jag inte riktigt hur jag vill ha det. jag fortsätter på min stil med att ta dagen som den kommer. vi får se vad som händer, men just nu så gillar jag att vara singel... det är ju trots allt snart sommar och jag vill verkligen att den ska innehålla en massa sena nätter, bad, sol, vattenpipa på bryggan och skärgård.

diktator-maya och arjeplog-emelie

nu sitter jag i skolan, det är onsdag och solen skiner, den har gjort det nu i flera dagar och sthlmarna börjar komma ut och njuta av livet, alla sitter med uppvikta byxor och blöter tårna i vattnet. ganska mycket har hänt på senaste, jag har pluggat en massa och jag har jobbat. det var roligt att jobba, folk var trevliga inte alls som donken. när jag satte mej i matsalen och skulle äta på rasten så hamnade jag brevid 4 väldigt trevliga spöken. lite spänning i vardagen.

efter utbildningen i torsdags så hamnade jag och nicke på ett sunkhak vid fridhemsplan och drack alldeles för mycket öl. på rangliga ben och pratande med dick så försökte jag hoppa på rätt buss vid slussen. min trevliga granne från pakistan var också med på bussen. han skulle laga mat till mej men det var fest i köket och Lee bjöd på absinthliknande dricka från kina. jag hade fått för mej att jag var asgrym på biljard. träffade två killar från tunisien som bor några rum bort, nu har jag umgåtts med dem i några dagar. det är roligt med en massa grannar som gillar att göra konstiga saker. men just nu så gillar jag att ta det lugnt. man kan ju alltid annars spana på skövdekillen, 2 dörrar bort.

diktator-maya och arjeplog-emelie sitter här nu, maya är värsta diktatorn som försöker få oss att fokusera på studierna, good luck. emelie försöker skapa sig en blogg utan att behöva ha ett fjortisnamn. till helgen är det fest i korridoren, blomman kommer hit och kim också. ska bli jätte roligt. soligt väder, en parkbänk och en cola-light, det enda som saknar är en em.

igår träffade jag Staffan Olsson

så typ igår hände allt å lite till. jag ska berätta min dag.

jag vaknade hemma hos mami och papi, mamma och ludvig skulle stanna hemma för att ludvig var sjuk. drack lite kaffe och åt lite frukost sen iväg och möta emelie å maya vid slussen. buss till nacka och djupa samtal på bussen om familj. väl framme in da hood (ektorp) så började vi med att kolla på film, briiidget. och sen skulle vi plugga, orkade inte riktigt plugga så vi började flumma oss istället (läs snacka sex) sen vart vi hungriga och skulle gå ut i köket å laga mat. elen dog i hela byggnaden så två av mina grannar, kina och pakistan tog fram ett biljard bord och sen var matchen i full gång, maya körde på kraft och bollarna flög. haha. emelie satt och mesade i soffan och spelade härlig 90tals techno.

vi kutade iväg till affären för att köpa mat och efter att vi ätit lite somnade jag och emelie medan maya fick plugga vidare. sen kom energin fram på riktigt. på med spice girls, backstreet boys, 50 cent och massa mer, vi dansade så mycket så vi vart alldeles svettiga och trots att jag kom på en dans till spice up your life så ville inte emelie dansa mer. papi ringde och påminde mej om att klockan 7 var det handbollsmatch i eriksdalshallen. vi packade ihop och åkte ner till stan.

kom hem och tryckte i mej en massa lasagne, sen ville jag sova lite lunch men då stressade pappa på hela familjen att nu var vi tvungna att skynda oss för det skulle ta typ 30 minuter att gå till eriksdalshallen. men det tog bara fem minuter så vi fick sitta och frysa lite medan vi väntade på farfar. väl inne hade jag lite svårt att bestämma mej vilket lag jag skulle heja på men efter 5 min in i matchen så insåg jag vilket hammarby fan jag är. underbart.

inte nog med det, sofia och jag satt och spanade in babes, mycket underhållande och staffan olsson var ju tränare i bajen. sofia" oj jag hörde inte vad du sa, jag satt och funderade ut en extreme makeover på staffan olsson." hahaha. snacka om att vara engagerad i matchen. hehe. Lisa "sofia, man skulle kunna anmäla oss för sexuella trakasserier." "men lisa det är ju därför de spelar:" hahhaha. tur att vi verkligen har förstått det här med handboll.

så till det absolut bästa..... när matchen var slut och hammarby hade vunnit så ser jag staffan gå mot våra platser, han börjar skriva autografer till några småkillar. pappa frågar varför jag inte går å får en autograf, jag får panik och inser att snart är chansen över, å jag har ingen penna eller papper. på väg att börjar gråta då jag inser att det snart är försent, men då kommer papi, räddaren i nöden med ett papper och en penna. jag kutar ner för läktaren för att fånga staffan. han går iväg och jag hinner inte ner....

jag lutar mej över staketet och skriker. STAFFAN! han stannar och tittar på mej, lägger ner sin snusdosa på en stol och kommer fram och tar mitt papper och min penna och klottrar ner staffan olsson på pappret. jag är så lycklig.
" tack staffan" "tack själv."  det största som hänt någonsin.

america

Let us be lovers, we'll marry our fortunes together  
I've got some real estate here in my bag
So we bought a pack of cigarettes and Mrs. Wagner pies
And walked off to look for America


"Kathy," I said as we boarded a Greyhound in Pittsburgh
"Michigan seems like a dream to me now"
It took me four days to hitchhike from Saginaw







I've come to look for America
Laughing on the bus
Playing games with the faces
She said the man in the gabardine suit was a spy
I said "Be careful, his bowtie is really a camera"
"Toss me a cigarette, I think there's one in my raincoat"
"We smoked the last one an hour ago"
So I looked at the scenery, she read her magazine
And the moon rose over an open field
"Kathy, I'm lost," I said, though I knew she was sleeping
"I'm empty and aching and I don't know why"
Counting the cars on the New Jersey Turnpike
They've all come to look for America
All come to look for America
All come to look for America

sexsnack på pendeltåg

ok, det händer typ varenda gång, så fort jag och emelie sitter på pendeltåget till eller från skolan så snackar vi alltid sex. ibland är sussie med, och hon vet verkligen hur man drar igång ett sexsnack och ibland är maya med, maya säger att hon är pryd men hon gillar när jag och emelie snackar. tydligen så är halva emelie på marknaden. det hade vi ganska roligt åt, vi skrattade även åt att maya inte visste vad halvainne betydde och emelie och maya hade ganska roligt åt mitt filmköp (som jag hade inhandlat tidigare under dagen) nu ska jag inte säga mer om den saken, det är alldeles för pinsamt för att nämnas här. det kan bara jämföras med porr.

hursomhelst. ikväll är det dags igen för desperate housewife. klockan nio så smäller det. underbart. ska bara äta lite kvällsmat och spela lite spel med august. ser ut som om det blir en mysig kväll och imorgon så ska vi kolla på bridget jones tillsammans med gruppen och sen blir det kanske utgång. "en laktosfri white russian, tack"

image243

Relationship status: Ben & Jerry

jajamensan. Facebook borde ändra alternativen på relationship statusen.. för jag är och har varit nu ett bra tag hopplöst förälskad i dessa två män. jag pratade med charlotte igår för att förklara mitt nya typ av förhållande och hon förstod mej alldels utmärkt.

Ben & Jerry kan tillfredställa en på mer än ett sätt. Ben & Jerry finns ALLTID där för dej då du som allra mest behöver. Ben & Jerry klagar inte, gnäller inte och tycker verkligen inte att du behöver banta. Ben & Jerry passar alla smaker och det är munorgasm varenda gång. inte illa, inte illa.

jag försökte förklara för kim hur det ligger till, han förstod mej inte alls. han tyckte mest att jag var störd och sa "ameh, vadå det är ju typ som en kille med munkavel" kanske är det så att killar inte förstår den här typen av förhållande. detta underbara, ömma och ömsesidiga förhållande. Ben & Jerry räcker lääänge, längre än en feminuters reklam paus från Greys anatomy. ; )

inspiration

image242

heroes och halsont

sitter hemma hos mami och papi nu på södermalm. vi har precis spenderat förmiddagen med att vandra runt på skansen och djurgården, björnungarna skulle tydligen vara framme men dom såg vi ingenting av, däremot såg vi en massa söta get-ungar (killingar) och knubbsälar. pappa försökte vinna på chokladhjul, sofia åt en våffla med en massa blåbärssylt och grädde, mamma knaprade på ett knäckebröd med strömming och jag åt världens största sockervadd. underbart.

nu ska sofia och jag spela heroes och sen ska vi upp till medis och käka på burger king. jag har stört ont i halsen idag, det är inte roligt och i övrigt känns inte allt så himla bra faktiskt. jag har känt mej a-deppig i typ en vecka nu, försöker tänka positiva tankar och försöker sätta fingret på vad det är som gör mej deppig, men det är svårt och jag tror jag är mer lätt påverkad och känslig nu när jag är sjuk.

regnig tisdag på gröna lund

idag har jag haft utbildning, det var min andra utbildning och idag fick vi kläderna, mina byxor är enorma, men med skärp så blir det nog najs, jag fick verkligen gå å dra upp dem hela tiden typ. pinsamt. det var jag och tre andra tjejer som skulle utbildas idag, vi fick lära oss att laga produkterna samt att ta emot beställningar å lite så. matvraket som restaurangen heter ligger precis vid vattnet så vi har en helt oslagbar utsikt över skeppsholmen, södermalm och gamla stan. very nice.

sulf sov hos mej igår och elvis har varit hemma hos mej några dagar nu. vi har gått mysiga promenader och lagat kinamat. häromdagen så knackade min granne på dörren och frågade om jag ville ha lite äkta pakistansk mat. å det ville ja såklart, han är från pakistan och jobbar på en genuin restaurang i gamla stan. så vi åt lite kryddig kebab, pakistanskt bröd och nån lammgryta, ovanligt men trevligt.

jag ska gifta mej till hösten. jag friade till dick och han sa ja! så vi ska te vegas och staterna till hösten. mycket spännande. haha. då kan man pricka av bröllop på sin to-do list innan man dör iaf. fyndigt. men först väntar midsommar och kryssning. dennis och kimpa hänger också på. very nice. som ni ser så har jag en massa roliga saker att se fram emot.

you know you love me - XOXO

pistagenötter och burger king

idag är jag fortfarande sjuk. väldigt förkyld. jag och sulf åt på burger king till lunch, för det fanns inga sittplatser på 19kronorskebaben, tråkigt. vi gick hem sen och spelade lite heroes, tuggande på lite pistage och cashewnötter, smaskigt. nu har august också kommit hem, han spelar på moussies psp.. jag ska strax åka hem men först blir det nog en sväng på stan, behöver inhandla mig lite förnödenheter. undra vad kim har sysslat med de senaste dagarna.. hmm han är iaf kass på att höra av sig. illa.

igår och idag

image240image241

med dyra brillor och öl sitter man och steker i gamla stan

igår var det soligt. jag vaknade upp med världens värsta smärt i halsen och bestämde mej för att bara ligga inne och tycka synd om mej själv. fast då ringde emelie, å hon tyckte att vi skulle dra ner till stan för att inhandla kurslitteraturen. så då gjorde vi det. fast det fanns inga böcker inne så det var drygt och jag var så trött å så sliten eftersom jag var sjuk. men då åt vi lunch istället, i gallerien, lasagne som var hur god som helst, då tänkte jag på sussie som älskar lasagne och som gjorde omprov i kommunikation, hoppas det gick bra för dej. vi rullade därifrån till games workshop, en affär på regeringsgatan full med warhammer.. jag gick in, kollade runt lite, gick ut och klagade till emelie, "emelie, jag hör inte hemma där inne, jag känner mej felplacerad!" "lisa, du är inte felplacerad, du passar jätte bra därinne, det är bara för att du inte har långt,flåtigt hår  och lodiskläder som du inte känner dej hemma, vill du jag ska gå med dej in?" underbara arjeplog-emelie förklarar allting så man förstår.

i drog igenom gamla stan fast först satt vi och solade på trapporna utanför regeringen. "det oroväckande var ju att de där killarna från klass 8a bara flyttade sig närmare och närmare." vi stannade till på kaffekoppen på stortorget och jag drack lite te, för jag hade ont i halsen. emelie åt världens största kanelbulle och drack varm choklad. sen stack vi ner till hamnen vid slussen, satte oss på bryggan och halvsov. en massa folk satt på uteserveringarna i solen  och drack öl och hade snygga solbrillor på sig. om min hals hade mått bra så hade jag också suttit och stekt på en uteservering i snygga brillor. halsjävel! emelie såg två tjejer som var ute och sprang vid södermälarstrand. "titta lisa, det där kunde varit vi, beach 2008!" "hahahaha, nej emelie om det hade varit oss så hade det varit beach 2020!. hahaa" tillsammans med mami så gick jag hem. sov lite i soffan och spelade spel med august och ludvig. mysig dag trots att den inte blev som planerat.

idag är det onsdag. det är jättesoligt idag också, men jag är fortfarande sjuk och snart börjar mitt seminarie.. så tråkigt. har mailat min mentor idag så vi ska ha möte snart å sen har jag försökt fixa med min adressändring, men det bara cepar sig. jobbigt.

you know you love me XOXO