once upon a time

amen kom igen, det är en super bra serie, jag är bitvis fastklistrad vid datorn. äääälskar att börja min dag med ett avsnitt och dricka lite chai te och ät kalkonsmörgåsar. vilket jag gör exakt just nu. ååå robert carlyle
marry me ??!!



happiest girl in the world

jag är så glad just nu. av en massa olika anledningar. de senaste veckorna har jag varit deppig och stressad men idag känner jag mig bara glad. det har varit mycket med skolan, olika grejer med jobbet, nisi som fortfarande inte hittat något jobb osv. saker har varit deppiga.
så varför är jag då så glad just nu,
anledningar:
- jag har köpt rökta räkor som jag ska äta med chiliaioli till kvällsmat.
- jag har spelat wow med gustav och moussie och skrattat så mycket att jag har ont i magen.
- äntligen går det bra med destinationsutvecklingsarbetet i skolan.
- jag har wand of untainted power (endast palmira som kan förstå det roliga i det men iaf)

som ni kan se så finns det sjukt mycket att vara glad åt. nu ska jag gå å hugga in i mina räkor. nomnomnom

stygnremoval

fortfarande seg och slemmig.. buu.. men nu ska jag klä på mig och bege mig till högdalen för att ta bort stygnen från huvudet. hoppas jag inte panikar som jag gjorde under operationen, jag var en blodig mess! haha.. efter stygnborttagningen så ska jag och jobba. jag hade hoppats att få ledigt idag men så blev det inte.. :( får väl slemma runt lite. hehe.. nee men det blir nog bra, precious raida jobbar ju så det blir myyys!

imorgon fyller nizar år, 25!! jag har typ en asbra idé men jag är lite osäker.. hmm.. behöver lite hjälp, förslag och idéer kanske. får ringa söstra mi och diskutera. nåväl, ville bara titta in och förklara läget, kommer inte bloggish mer idag men kanske imorgon. hehe.. kanske spelar in en film då jag väcker nisi på morgonen imånn. hahahhahaha.. skulle typ bli en skräckfilm! hahaha..

anyhoo.. ha en fin fredag preciousas.
xoxo

förkyld like a fish

huvudet bultar, näsan slemmar och halsen smärtar. jag har definitivt haft bättre mornar än denna. jag har hur mycket som helst som bör pluggas och idag skulle jag egentligen träffat världens bästa john för en fika. men allt fick ställas in pga slem! buuuuuu!! jag har inte tid att bli förkyld... ska lägga mig nere i soffan och mysa med en filt och lite legend of the seeker. ska sluta skriva om allt jag borde göra som t.ex. destinationsplan och c-uppsats. nu ska jag bara fokusera på att bli frisk så att jag kan få klar all denna skit.

kanske funkar en alvedon mot lite feber. och imorgon ska jag ta ut stygnen. wish me luck with that.
p.s sorry för sjuukt boring inlägg. jag är sjuk. d.s ;)

l'amour jour

haha idag har jag terroriserat nizar i försöka att väcka romantikern i honom. det var svårt men jag är ganska nöjd med resultatet. han vaknade när jag väckte honom, vi åt världens mysigaste och godaste brunch som jag lagat och sedan har vi umgåtts hela dagen tillsammans utan avbrott.. :) vi avslutade romantikdagen med att äta på hotpot chendo där man får tillaga sin egna mat. det är superkul och verkligen annorlunda. men väldigt gott. som tack för besöket fick vi varsin röd ros och sen pulsade vi hemåt i snökaoset.

imorgon blir det att ta tag i skolan ordentligt, vi har verkligen sjukt mycket att göra. not entertaining. längtar som fasiken till sommaren. vill bara vara klar med skolan (även fast jag vet att jag kommer läsa master åsånt sen) men iaf. jag och ellie har börjat smida lite planer om en roadtrip längs den engelska kusten i sommar. ååå jag vill så gärna så gärna.. :) dream come true liksom.

nepp nu ska jag gå ner i källaren, bädda ner mig och förmodligen tvinga nisi att kolla på någon romantisk komedi.. :) gotta love valentines day. <3


lite bilder från idag då jag spejsade till det och kände sann peace and love feeling. :)

we have nothing if we dont have you whitney



Whitney Houston
9 augusti 1963 - 11 februari 2012

sexion d'assaut - désolé



je t'adore!

asså jag döööör



detta är så kul, helt hysteriskt.. helt plötsligt började jag gilla sarah marshall.. :)