migration frustration

idag har jag varit så fantastiskt aktiv och duktig. tiden har nämligen börjat närma sig nisis uppehållstillståndsslut och man måste ansöka om förlängning till ett så kallat PUT, permanent uppehållstillstånd. fasiken vad blanketter och papper som ska skickas med PLUS att det kostar freaking 1500 kronor! borde inte våran love vara enough? hmm tydligen inte, och de är väldigt tydliga med att påpeka att även om vi inte får PUT så får vi inte pengarna tillbaka. hmm ja det kanske behövs till den sega byråkratiskaprocessen. hmm. nej nog om det. jag har ialla fall fixat ALLT som ska fixas och nu är det bara att vänta på familjebeviset från skatteverket och sen poff in i brevlådan och sen är det bara att vänta. vad har ni gjort idag?

förresten LIV du är SUPERDUPERMEGA snygg i håret, darling.
snottade din bild så att alla mina fanz också får se. :)


spana in livan HÄR!


black swan


L L L L L
5 feta Ls. en helt underbart vacker film som verkligen berör. efter att jag såg den på bio (första gången) så var jag så  tagen att jag nästan inte kunde tänka på något annat. svansjön måste ju vara en utav de absolut vackraste balletterna någonsin och musiken berör något otroligt. filmen har vackert foto och fantastiskt bra rollprestationer av bla. natalie portman och mila kunis. den är både vacker och creepy på samma gång. se den!

tankar om att palla liv och vad jag har för planer idag

snart ska jag bege mig till skolan, jag är så himla trött though, trött hela tiden känns det som, borde verkligen skärpa till mig och inte vara uppe så sent på kvällsen. idag blir en produktiv dag. jag ska som sagt till skolan där det blir både seminarium och föreläsning.. efter det ska jag och mark fixa klart allt pyssel med buppsatsen! finally! sen blir det ev bio och mys med unnicus demonicus.. :) fabulous. ser fram emot morgon dagen då ska jag sova hela förmiddagen!

just det glömde säga, jag träffade liv igår.. och hon hade inte förändrats ett dugg, om möjligt så var hon bara ännu sötare än vanligt och så himla underbart fin och glad att jag bara ville hålla kvar henne här i sthlm forever and ever!


smell my armpits

nu när jag och älsklingen bor i farfars källare så känns det lite extra viktigt att unna sig lite trevligheter i vardagen. någonting som gör det mer mys och ok att sova i rum utan fönster osv. speciellt på somrarna är det liksom bittersweet, man är ju glad för att man inte vaknar tidigt av stark sol genom fönstret men samtidigt är det mysigt att somna med öppet fönster och höra fåglar kvittra utanför. anyhoo.. så för att unna mig någonting lite extra som gör mig lite gladare och piggare så unnar jag mig dessa två saker: deodorant från biotherm och tvål från savon de marseille.


tvålen är fantastisk. favoriten är pamplemousse som är en frisk blandning av citrus. mm hhmmm.. haha värsta salesperson men blev nu da. men ååå den är fantastik. den är dock dyr. 175 kronor för glasflaskan. som sagt lite vardagslyx som piggar upp!
deon från biotherm är den bästa ever! den luktar himmelskt och den fungerar perfa! jag gör typ inget annat än att gå omkring och sniffa mina armpits nuförtiden. 145 kronor på åhlens å då var det ändå 20 % rabatt.. jesus, because im worth it!

vad har ni för vardags lyx som ni unnar er?

it's a terrible day for a wedding

nu drar jag mig in mot söder för att möta upp systeryster som har hängt i växjö hela helgen och varit unprioritizing. börjar självklart nynna på it's a terrible day-låten från  corpse bride, förmodligen för att det är unnis favvoooolåt. :) snart kommer förresten tangled på dvd, någon mer än jag som förbokat? förmodligen inte, nehepp..

anyhoo, unni och jag ska vara kreativa, jag ska kanske börja skriva lite och det kommer nog bli en hel del målande.. känner mig dock lite inspirationslös, kan ni inte inspirera mig?


beach 2018

idag skulle jag ha jobbat men klockan 10 på morgonen ringde skiftis och frågade om jag ville vara ledig, i mitt sömnrus så svarar jag såklart ja! har inte jobbat på aslänge, men jag har så mycket i skolan nu så det känns skönt att bara få vara ledig och ta det lungt. imorgon blir det jobb iaf, ser så ut.

anyhoo, så idag har jag varit ute och sprungit OCH jag har äntligen invigt min fina pilatesboll som jag köpte i september förra året, blev lite rygg och mage träning. kom igen beach 2018 here we come!

på tal om denial, så har jag ÄNTLIGEN funnit den rätta! den rätta jumpsuiten för min body. tror jag provade typ en miljon olika jumpsuits på h&m förra året men äntligen så fann jag den.. kanske får ni se bilder på den sen.. :) nu ska jag äta lite mat och sen blir det nog att spela sims resten av kvällen, eller så kanske jag börjar kolla på någon gammal säsong av ANTM. :) addicted!

xoxo- hoppas eran samedi blir awesome! (p.s verkar inte som om jorden går under idag, awesome).


busy busy busy

vilken fin dag vi har idag va? strålande sol och fullt med skrikande ungar i parken utanför mitt fönster. megabazooka fram. shit, räcker det inte med ångesten över att man sitter inne och pluggar en dag som denna, måste alla ungjävlar skrika utanför... jag vill inte stänga dörren till altanen, jag vill få in lite fin fin sommarluft, helst filtrerad utan ungskrik. anyway, ska tvätta lite nu också, det blåser inte så fasligt mycket idag så jag kan nog hänga tvätten ute. peeeerfeect. hittade förresten en awesome lägenhet innan idag, på hemnet.se, en trea för 600 000 typ. i ljuvliga och vackra söderköping! frågan är väl bara vad jag ska göra där? hmm. inget universitet så det var ju tråkigt, får väl hanka mig fram som bibliotikare  och fräsa lite som i avatar om någon frågar mig nått som inte har med historia att göra. love my life. (p.s em, min dator funkar nu alldeles utmärk, vi är awesome!)


burlesque



L L L
Tre stycken små L:s tyvärr inte bättre, men jag kanske hade för höga förhoppningar om filmen. den är sevärd, man blir lite happy men den är så otroooligt predictable, lite synd, hade varit roligt med någon ny typ twist. hmm. skådisarna gör ett bra jobb och jaaa christina aguilera kan sjunga, yey. äh, filmen är lite småmysig, se den om man vill ha lite mjuk feelgood film med lite bra musik och glitter och glamour. (p.s roligt att glees dianna agron är med i liten biiiroll)

inferno online

igår var inte en rolig dag! jag insåg att mitt pass gick ut idag så jag fick panik och vart tvungen att ta till heavy measures för att lösa det, slutade med att jag och grandpa hamnde på burger king i farsta och jag var 600 kronor fattigare! say what! men men. nu är det mesta löst iaf. ni som är lite frågande kring utvecklingen igår: förtydligande - jag har ingen annan legitimation än mitt pass, så utan legitimation naken, rädd och exposed! haha. men om ca tre veckor ska mitt idkort vara klart och sen får man ju passet efter det. tror det tar fyra veckor för pass, anyhoo.

så vad händer idag, jag sitter och pluggar. slöskriver lite kompletteringar men är ganska mentalt uppstressad för hemtenta, revidering av buppsatsen och så vidare! starta paniken! nej shit, måste chilla, får inte stressa upp mig mentalt för minsta lilla, jag kommer ju typ gå in i mental vägg om två veckor då, nej andas! inse att jag redan fått VG på bkursen och att jag därför kan chilla mig igenom de tre veckor som är kvar tills lovet! fasiken vad jag längtar efter loooooov!

ikväll/eftermiddag ska jag och moussie ha qualitytime på io! INFERNO ONLINE! vi ska nuuba oss all night long och sen blir det mys på högbergsgatan, så nu måste jag verkligen skriva klart lite skolarbete. hoppas ni också får en awesome dag!



inferno online - odenplan sthlm

i can

mitt favvobidrag från eurovision england med blue-i can. förresten, underbart att saade gjorde ett så bra jobb, shit jag gillar låten men hade aldrig trott att den skulle gå så bra som den faktiskt gjorde, 3:a! awesome! nu blir det en tuff vecka med massa skolarbeten, hemtenta och kompetteringar på buppsatsen, but I can!


em har en poäng

i mitt inlägg gällande min antiness till band så som kent, håkan och winnerbäck så hade em kommenterat en bra åsikt. hon skrev att hon aldrig förstått mitt anti gällande dessa band som kan anses som hypade medan jag håller mig till band som t.ex. spice girls, britney och gaga även fast de är lika hypade. hmm, värt att grubbla på, så jag tog mig en funderare.

spice girls: jag var helt kär, det var typ då man verkligen upptäckte "musiken", det var kul att byta bilder och de hade ju en awesome stil, men ja man tröttnade ju på spice girls när man var typ 12 å efter det så har det väl bara gillats i nostalgiska syften, hmm. menar alltså på att under spice girlsperioden så hade jag inte kommit in i mitt antiande.

kent, håkan, lasse: blev alla mer eller mindre antiade direkt från början. tror det beror på att alla som lyssnade på dessa skulle vara så himla djupa och egna, man var sååå unik det var så djupt, bla bla bla bla. fast kent, seriously snubben kan inte sjunga, han gnäller, typ som patrik isaksson. :) håkan, samma där, var är pitchen? lasse, hmm ja det enda som jag egentligen kan lyssna på såhär efterhand. anyhoo..

broder daniel och tokio hotel: shit jag älskade broder daniel. att lägga sig på sängen och spela i'll be gone och bara tycka synd om sig själv och älska livet var ju alldeles underbart. sen började alla fjortisar gilla det, folk färgade håret svart och målade små stjärnor på kinderna, shit va vi är unika liksom! moahaha. det blev att ta avstånd. samma med tokio hotel, gillade det starkt ända fram till att jag var vid plattan och ser ett gäng emos sjunga happy birthday på tvillingarnas födelsedag, kill me now!

britney spears och gaga: två MEGA hypade artister, varför blir jag inte anti? så himla svårt att svara på egentligen, tror inte det handlar om att jag vill vara annorlunda den stora massan, kanske bara annorlunda i mitt kompisgäng.

jag var typ den enda som gillade hard dance mania och körda trance dance på förfesterna till dunkandet av härlig commercial eurodance a la special d eller groove coverage. men det var vad jag gillade, hade jag verkligen velat lyssna på indie och åka på festival och älskat shout out louds så hade ju det vart awesome att hänga med den "alternativa" delen i gänget, hade jag gillat mer rnb och pussycat dolls så hade jag ju också haft mitt crew så att säga. då inte sagt att personerna i respektive del endast lyssnade till nämnda ovan. gränser sprängdes. och det kanske var det jag gillade. att vi alla gillade olika.

sen är det ju en ganska konstig attityd jag har, hmm emelie gillar håkan och the ark då ska jag bli anti och inte göra det. hmm men gessle och gyllene tider går utmärkt. hmm. kanske behöver en mer djupgående psykoanalys för att verkligen få fram svaret på detta konstiga beteende.

skulle egentligen kunna enkelt sammanfatta det hela och säga att jag gillar endast bra musik. för det var ju inte direkt så att jag endast ogillade t.ex. kent på det ytliga planet och sen när jag kom hem satt och lyssnade i smyg, nope nope nope. nej men som sagt, ni som känner mig, vad beror detta på?

keep shining. :)

favs from yesterday

nu springer jag iväg till skolan, ska sitta och lyssna på opponeringar i fyra timmar! kill me! men lägger upp mina favoriter från semifinal ett igår. vilka gillade ni?


azerbadjan


schweiz



norge


finland

ungern

annars tycker jag att både england och frankrike är riktigt nice detta år, men de är ju medlemmar av the big five och behöver inte kvala.. :)

semifinal



ikväll klockan 21 på svt 1, ska ni kolla?

a little less sixteen candles

jag har väl alltid varit lite puckad när det gäller musik. jag anser inte direkt att jag har en speciell musikstil utan ser mig som en allätare. men något jag alltid stört mig på är hur jag direkt kan bli så anti viss musik. sen kan jag verkligen inte gilla det även om jag försöker. hmm så vad är det jag pratar om, jo vi kan ta kent till exempel. helt plötsligt började ALLA gilla kent, även fast jag tyckt att typ två låtar var bra så vart det omöjligt att gilla det, vet inte varför jag just blev anti kent, har ingen vettig förklaring egentligen. inte för att jag gillar kent nu heller, hell to the nooo är fortfarande mega anti kent, men ta typ lars winnerbäck, hans musik är ju mysig, fast nej det går inte! jag var mega anti winnerbäck också på gymnasiet, var det högstadiet? klarade varken av kent, hipp hipp och winnerbäck, hahaha. lite mer tråkigt är det då med fall out boy. kommer ihåg att jag satt och spanade på billboard listan och fastnade för a little less sixteen candles, tyckte det var asbra, sen började andreas och hans gäng lyssna asmycket på fall out boy och skulle typ åka på konserter och shit, jahapp då blev jag anti igen. hahahaha.


måndagspepp

nu har min helvetesvecka börjat. så jag kilar iväg till skolan och vi hörs väl igen på fredag förmodligen.. :) så nu är det pepp på hög volym som gäller. enjoy! nedan har ni hoffmaestro och chraa med highway man, om man inte blir pepp så då vetjainte. :)


lisa potter

igår var jag på en synundersökning inför körkortet, det gick som väntat, har ju sett crappy på avstånd huuur länge som helst nu. nu är iaf ekonomin anpassad efter synen och jag ska fixa glasses! vilken chock though, stod å asgarvade i butiken och biträdet bah "men dom då? de här da?" osv. jag barar provade och asgarvade, såg ju ut som frickin harry potter! galenskaper, hur ska jag kunna ha brills, jag har ju inte ens solbriller för att det passar inte min ansiktsform, haha. äh det kanske får bli linser direkt. hmm. men vad ska man ha för bågar då?
här nedan får ni några förslag som är snygga, frågan är väl om de är snygga på mig.. :)









paladin


eftersom mitt wow pajade igen så har alla mina tidigare awesome screenshots försvunnit. så nu har jag fått börja ta nya, damn jag känner mig riktig skillad som wowfotograf, ser fram emot att börja närma mig lady sylvana för lite high fashion. här är iaf min paladin en level 20 som jag spelar med tillsammans med mina bröder. roligt att vi alla har alliance och att vi kommer bli episka på pvp och pve. :) awesome.

östansbo ludvika







snöbilder känns ju egentligen helt fel nu. men faktiskt i morse så snöade det, ok. inte som på bilderna ovan, detta var ju trots allt för typ en å en halv månad sen. då vi firade mormor i ludvika. fyy vad jag ligger efter med att publicera bilder å sånt på bloggen. hmm. bloggen har verkligen blivit lite småtrist på senaste, vad hände med alla små spydiga kommentarer jag hade om allt å alla. hmm. vad skulle ni vilja se mer av i bloggen? åå liv jag vet redan vad du kommer svara: HÅR! hahahhaa.. nee nu ska jag fortsätta plugga på buppsatsen, bara typ tre veckor kvar på den. uppidooo typ.

happy valborg



så igår var det valborg. bryr mig inte så mycket om valborg, det är som midsommar, bara en excuse för folk att bli aspackade. hmm.. har alltid varit ganska anti sånna här typ obligatoriska suparfester. men men. igår så åkte jag in till söder för att hänga med morsan, farsan och sulf. vi satt och chillade på medis och melanders och åt magiska skagenbakadepotatisar. sen mötte jag upp nizi för vi skulle ut till lidingö för att umgås och grilla med hans kompis ramzi och hans flickvän marie. det var trevligt. dock en del ganska hetsiga diskussioner kring allt mellan himmel och jord, antar det blir så med flera bestämda åsikter i ett rum. :) det var roligt att träffa dom iaf, hoppas att när marie är färdigutbildad i frankrike att hon kommer tillbaka hit till estocolmo. :)

nizar och jag pallade inte kolla på någon brasa utan vi åkte hem vid 9 tiden och myste ihop i soffan och kollade på crappy actionfilmer med vin diesel. mysigt.
hur "firar" ni valborg?