for sale


tröjan ovan är oversize med coola axel detaljer. mysigt bomullsmaterial i en rosa/beige färg. pris diskuterbart, lämna en kommentar. köparen står för frakt om du inte bor i stockholm. linnet under är en tubtopp med spejsigt mönster. elastiskt material. båda topparna kommer från h&m och är i storlek 42.

skjort tunika, silvriga och gråa ränder och med korta ärmar. storlek 38/40 från Zara. pris och frakt samma som ovan. nedan ett par blommiga tights från h&m. väldigt elastiska storlek large men funkar för en medium eftersom det är stretchigt och tiiiight. :)

blå/vit randig hippietunika från h&m. med svarta broderier och blå snörning. resår under byst för häftigare boobs. :) storlek 42 men väldigt tiiight. så passar nog en 40 som vill ha den tight eller en 38 som vill ha lite space. :) pris och frakt samma som ovan. linne under är ett vitt bomullslinne från h&m concious collection. aldrig använt. Otrooooligt sött och fluffy!! kort längd och med resår upptill. storlek medium.

vit stickad tjocktröja lång och med huva. riktigt mysig och varm! :) från h&m storlek 40ish. snörning i midjan som kan knytas åt. pris och frakt samma som ovan. :)

for sale


läckra glas från indiska. very fancy med någon bubblande dryck i. :) pris valfritt, lämna en kommentar. köparen betalar frakt om du inte bor i stockholm. :)

svart klänning i bomull med rosa blommor på. aldrig använd. storlek 42. hyfsat kort och med resår under byst. :) se frakt och pris ovan.

brett guldbrunt skärp. passar till det mesta. :) se pris och frakt ovan.

klänning/tunika från h&m fashion against aids. silkesliknande material med tjocka svarta band som man knyter i midjan. väldigt urringad och storlek large. väldigt bra kvalite. pris och frakt samma som ovan. :)

for sale


guld skimrande kuvertväska. använd en gång. pris diskuterbart. :) om du inte bor i stockholm så betalar köparen frakt.. medföljer en "tygpåse" som skyddar väskan då man inte använder den. lång guldkedja som man kan ha runt axeln eller stoppa i bagen om man vill använda som kuvertväska.

färgglad klänning från asos.com. i skirt material, hyfsat kort. pris diskuterbart. frakt å sånt se ovan. :) knappar på ryggen. storlek 10.

marinblått brett skärp med guldspänne. färgen på fotot gör det inte riktigt rättvist. materialet är töjbart och passar både i midjan och vid höften. frakt å pris är samma som ovan. :)

två par heels från h&m. de övre paret är i svart skinnimitation med hyfsat låg klack. storlek 37. de under är fodrade stövlar som aldrig använts. storlek 37. pris å frakt samma som ovan. lämna en kommentar om du är intresserad.. de höga stövlarna är i skinnimitation och med mocka, läder snören och fejkfårfluff inuti. :)

Rise and shine

Ligger i sängen och är helt död!! Måndag!! Inte för att jag ogillar måndagar, har man inget 9-5 jobb måndag till fredag så blir alla dagar mer lika.. Ingen fredagskänsla direkt om man jobbar nattbio till 02:30.. ;) idag är det städa ur källaren som gäller, igen.. Tråkigt men ack så nödvändigt.. Måste se till att komma hem till morsan och mclovin en sväng också för att hämta en bra baaag.. Åker om 7 dagar!! Seven daaays! Jaja, här får ni en fantastisk godmorgonbild på mig och tiiiger.. :)


Jeffrey campbell

Jag har köpt en present till mig själv.. :) à pair of litas from Jeffrey campbell!! Åå mina precious! Jag älskar dem och vill rekommendera dem till alla!! Jag kommer typ sova med mina, smeka dem ömt och känna mig som gollum :)


you were always on my mind



one of the best songs of all time. i love it with all my heart. you were always on my mind.

förbereder för flytt

snart mina vänner så beger jag mig mot södrare breddgrader. Inte så mycket mer söderut men iaf söder som söder. :) jag ska därför sälja och slänga en massa shizzle som jag har nere i farfars källare och jag tänkte att jag kunde skriva ut sakerna här innan jag postar upp det på tradera eller blocket ifall ni skulle vara sugna på att köpa nått och bidra till en good cause (flyttpengar till moi).. hehe.. jag kommer under dagen lägga upp bilder och pris på saker och ting och är ni intresserade av något så är det bara att skriva i kommentarsfältet, alla priser är förhandlingsbara. :) yepp yepp nu vet ni det.

händer annars da? inte så mycket to be honest, ska käka lite lunch snart och i övrigt så har jag mest jobbat sen jag kom hem från peace and love i borlänge. det var sjukt kul, lika så englands resan. kan lägga upp bilder på det sen. känns lite roligare med bloggen nu i och med utseendebytet (inga stora förändringar utan mest header åså). anyhoo.. nu ska jag fortsätta städa och slänga shizzle. dunkar in en otrooooligt fin bild på mig själv efter 4 dagar på peace and love.. sliten? jag? vaaaa??



xoxo