Trött onsdag

Idag var Thomas ledig så vi har mest chillat.. :) ganska nice med en sleepy dag ibland.. Mitt huvud gör dock ont fortfarande, vet inte riktigt vad det beror på då jag dricker massvis med vatten åså.. Nu lagar vi lite bönor till kvällsmat och sedan ska vi kolla på once upon a time.. Hoppas att allt är bra med er mina fina vänner och familj, jag saknar er sjukt mycket.. :)


Im shipping up to boston

Dagens humör: superglad. vet inte riktigt varfor eller sa, men jag har lyssnat pa en san massa bra musik idag och da blir man helt sjukt pepp! :)
Dagens mående: Lite smasnuvig vilket beror pa temperaturen i sovrummet. isande kyla trots att jag sov med en onesie och duntacke och den mysiga englandfilten.. haha
Dagens borde: laga kvallsmat till mig och boysen, lutar at natt med rakor. nomnomnom..
Dagens frisyr: nytvattat och freeeeesht.. haha
Dagens klädsel: svarta uggs, leggings, vitt linne och businesskoftan.. har endast uggsen inomhus dock.. kallt om fotterna..
Dagens planer: tvinga thomas att lyssna pa hela playlisten med svensk musik som jag knapat ihop pa youtube.. haha
Dagens materiella vill ha: min sangstomme som ar i gustavs forrad i stockholm
Dagens längtan: matmassigt sa cravar jag fortfarande falukorv. ska kolla pa totallyswedish.com om de har fatt in de sa jag kan bestalla.. mmm.. kladmassigt sa vill jag ha en badrock. helst en missoni sadan. jag kommer aven lagga in en wishlist infor jul. jag har verkligenm julfnaaaattt... blir det en tur till ikea snart for att kopa pepparkaksdeg och kanske bjuda thomas pa en och annan sill.. hehe
Dagens fundering: hur kan man vara under och overkvalificerad samtidigt, just my luck.. 
Dagens beroende: kaffeeee
Dagens tråkigaste: stadade och diskade och tvattade som den sanna housewifen jag ar.
Dagens tidning: raknas internet tidningar?
Dagens låt: Dropkick murphys - Im shipping up to Boston
 
Nu borde jag verkligen laga lite keeek.. kolla in at pa instagram vettja, lohvelay heter jag dar. 

back in crewe

ja det var jag ju faktiskt redan i torsdag men anda.. intervjun gick super bra men jobbet var ingenting for mig, det hade blivit for dyrt att ga vidare med det eftersom det var endast provision asa. men battre lycka nasta gang. jag har redan sokt en massa andra jobb som jag hoppas gar battre och formodligen blir det en tur till Hanley i veckan for att dela ut mer cvs. I Sverige ar det ju tvartom, dar vill alla jobb ha cv inskickade via natet har vill typ alla ha det via inlamning i butik. I dont mind, det ger mig lite mer exploring.. haha. se lite mer av england. 
 
ska kila ivag och kopa lite frukost. ar sjukt hungrig men vet inte vad jag vill kaka.. haha. ska kolla lite flygbiljetter ocksa till sverige sa jag far en uppfattning om vad de kostar asa.. ska se om internet funkar pa min laptop sa jag kan skriva ett vettigare inlagg senare och lagga upp bilder. 
 
p.s morsan jag var super snygg pa intervjun, kopte ett par basic kostymbralls och en underbart vacker vit skjorta med lite spejsig krage, maste ju behalla lite av min personlighet i stela klader. hahaha. hela outfiten gick pa 20 £ sa det var ju ganska lyckat maste jag saga.. :)
 

manchester baby

idag fick jag ett roligt mail. :) jag ska på intervju imorgon!!! yeeey! äntligen en intervju. den är i manchester så det är en bit bort, ska ta tåget klockan 11 och sen är intervjun vid klockan 14, det stod att man måste klä sig business-like.. haha ringde morsan och snackade lite och hon bah " a men vad ska du ha på dig dåååå" hahahaha.. hon känner mig allt för väl lillmorsan. :) jag har ju verkligen ingenting som är business like.. de lilla jag hade gav jag till Raida innan jag flyttade hit.. hehe så det blir en challenge. men förhoppningsvis så har sue (thomas mamma) någon fancy skjorta eller nått som jag kan låna till mina kostymbyxor. spääännande.. och manchester också!

lovade raida att ta massa foton och göra några videoinlägg, så ni har massa att se fram emot peasants. ;) nu ska jag göra mig iordning och fundera på om jag ska värma resterna från bangers and mash.. :) wish me luck..

My house in the middle of the street


Utkast: Oct. 22, 2012

idag regnar det.. inte som de andra dagarna då det bara kommit några stänk här och var utan det verkligen öser ner. jag har träningsvärk i mina armar då jag tränade igår och thomas har redan gått till jobbet. det kommer bli en seg dag med andra ord, försöker övertala jack, thomas lillebror om att vi ska ha twilight marathon idag men han verkar inte så himla sugen på det. hehe. ska söka en massa nya jobb idag och hoppas jag får en intervju snart. det är så svårt med jobb. jag är överkvalificerad för "dåliga" jobb och underkvalificerad för jobb som har med min utbildning att göra, enklast är väl att komma in nånstans med kontakter men det har jag ju inga så.. hmm..

annars så har jag fortfarande lite upp och nedgångar humör mässigt, är betydligt mer tänkatillbakamode nu än vad jag var då jag bodde i stockholm. saker och ting känns i allmänhet konstigt och det har ju både för och nackdelar med att vara arbetslös och verkligen ha aaaaall tid i världen till att tänka. speciellt då jag har en tendens till att överanalysera. :(

igår lagade jag och thomas sjukt god mat, quornfile med risoni, grekisk sallad och till det en egenlagad sås som bestod av grekisk yoghurt, vitlök och fransk senap. det var såååå gott! jag älskar ju att laga mat och fastän köket här skulle kunna vara bättre så ger det mig bara ännu mer motivation till att leta ännu fler jobb så jag och thomas kommer iväg till vår egen lägenhet snart.

hoppas att allt är bra där hemma. finns så mååånga som jag saknar och som jag hoppas se snart. :)

Rain

Det regnar idag, så jag sitter inne med jobbansökningar.. Yes på en lördag! Jag är flitig.. :) ikväll kommer bell hit, Thomas kompis.. Vi ska kolla på film.. :) imorgon blir det en tur till retail parken.. Kan fota lite.. Men nu..

Lägger upp lite bilder från soliga promenader:


deppmode

jag har varit lite deppig nu, några dagar i rad.. :( jag trivs fortfarande bra här i england det känns som ett hem och jag älskar folket, byggnaderna och till och med vädret så varför deppig?
vet faktiskt inte, men antar att det beror på jobbsituationen åså, har pratat med biblioteket och lämnat papper åså men fortfarande inget svar. egentligen borde jag inte deppa över att jag är arbetslös åså men jag känner mig så sysslolös.. haha. det byggs ihop med att jag saknar min familj, mina vänner och falukorv. det blir lite too much helt enkelt och jag börjar deppa över andra saker, ifrågasätta saker och ting och ibland då jag är riktigt low till och med överväga farfars basement... :O
 
jag har sökt en massa jobb men hitills inget svar, men jag ger inte upp.. jag har även sökt en del utbildningar som börjar i januari så det är spännande. :) så håll tummarna och fortsätte fögylla mina dagar med era fina kommentarer. :) kärlek.
 
 

inbetween jobs

ska strax ta ett bad, tänkte gå till biblioteket idag för att höra vad de säger. Jag ringde även RBS om det där bankjobbet, tyvärr så var det gamla jobbet jag sökte redan tillsatt och den enda positionen som var available var någon hardcore managing position. så det var lite surt att man inte har den typen av erfarenhet. hmm.. får hoppas på bibilioteket iaf. Efter min tur på stan blir det nog att baka en kladdkaka om jag hittar ingredienserna jag behöver. shit pommes vad tråkigt det är att sitta hemma och leta en massa jobb. vill att allt ska vara klart nununununu!!!

Take a walk

Sitter hemma nu rödrosig om kinderna.. Det är soligt men kyligt och alldeles ljuvliga färger på träd.. :) jag bara går omkring och njuter. Har spenderat eftermiddagen med att diskutera jobb och drömmar med Thomas mamma Sue och hans bror Jack.. :) nu är det dags för en proper brew..


My room

Så här ser mitt och Thomas rum ut just nu. Haha Thomas hade en crappy liten 90 madrass i en halvhel sängstomme så han fick pallra sig till affären och köpa nytt.. :) jag kunde ju inte ha med min säng.. Mm precious bed! Stommen har inte kommit än så vi sover på golvet vilket är mysigt, känns lite som en picknick och äventyr. Nu ska jag gå ut med lilla pipper (Thomas bordercollie) på en tur.. Ska se till att fota en massor så ni får se sen.. :)


crewe

äntligen framme! haha eller jag var ju framme igår men det vart ganska sent. jag missade precis tåget från manchester airport till crewe och fick vänta 45 minuter på nästa så var inte framme i crewe förrens vid 20 typ. men det gjorde ingenting. Thomas och Mike kom och mötte mig vid stationen och tillsammans körde vi hem till Thomas och åt tillsammans med hans fina familj. Det var riktigt mysigt.. Jag trivs så sjukt bra här. Hela familjen är så mysiga. Idag har jag städat i ordning mina saker och packat upp lite. Det tar sig. Satte renen jag köpte i Vemdalen i Thomas fönster och dalahästen på nattduksbordet. haha. :) på lördag ska jag fixa lite med försäkringar å sånt och sen nästa vecka ska jag prata med biblioteket så håll tummarna. Jag verkligen älskar att vara här.

hörs snart igen loves.

Arlanda airport

Äntligen!!! Jag är nervös, spänd och otroligt förväntansfull! Allt på en och samma gång! Nu sitter jag vid min gate och väntar på att få boarda planet! Om några timmar är jag i manchester och ikväll sover jag i crewe! Kuuuuul!

Dock har det varit med blandade känslor, det ska verkligen bli spännande och roligt med England men såklart är det jobbigt att säga hejdå till vänner och familj. Jag och precious Raida hade ett emotionellt avsked i avgångshallen trots att persiska frihetsrörelsen stod och skrek i ett hörn. Haha :) kommer sakna dig så mycket!

Jag ska se om jag hinner uppdatera mer ikväll från crewe.. Annars så syns vi ju imorgon.. :) aaaaaahhhh!! Spännande!!!