step up, sunshine

igår då jag och älsklingen kom hem ifrån jobbet så sjönk vi ner i sängen och kollade på step up 2, men jag blev så besviken. det känns som att man har sett den historien om och om och om och om igen, hela handlingen var hysteriskt förutsägbar och vissa lines så självklara att jag bara ville spy på dem. att kim och nizar har pratat så bra om filmen gjorde väl så att jag hade skyhöga förväntingar, och visst dansen var bra, men thats it. ge mig nått nytt, lite mer innovativt än snygg kille möter snygg tjej och måste battla mot fd vänner i clubmiljö. jag hade ju lätt kunnat offra kims blåa stortå för att kunna dansa så, men allt det bra i dansen försvinner då storyn är kass och repetitiv (?).

idag skiner iaf solen, det är skönt för jag vart så less på gårdagens snökaos. det är så varmt ute att man nästan kan skippa ful lakers-vinterjacka. kanske ska slå till på en beige volang jacka jag såg på hm trend. maybe baby. let the sunshine in.

spring is in the air, nej det är snö.


så här snygg och sommar fräsch vill jag vara nu, give me vår!

in the name of the king

solen kom fram en stund idag, sen försvann den igen. tråkigt. nu vräker snön ner och alla som kommer in i videobutiken är vita och blöta. jag och nizar tog en runda på stan, migrationsverket och kungshallen. imorgon blir det jobb igen, förlåt för dålig foto uppdatering, jag har tagit lite foton men jag har slarvat bort min usb-sladd, får leta efter den imorgon, då ska ja även gå igenom lite kartongen och klädpåsar. enjoy. hmm.. häromdagen såg jag och mon amour en ny film. in the name of the king, fantasy film med lite tam story och för mycket mans-ego. hmm. ganska sevärd dock för de som gillar fantasy.

and even more in shoe-väg


www.bakersshoes.com, världens finaste sandaler, ever. mm hmm..
xoxo


lets go


färgdilemma.. vilken tycker du är snyggast?

abso-fucking-unbelievable




helt amazing.. hur fan kan man sjunga så.. jag är mycket imponerad. yes, indeed.

påskkärringar


knyckte den här bilden från frissis blogg.. då har jag två bilder på raken med påskkärringar eller? (jag andra från höger och frissi längst till höger).

so sui me


vill ha alla dessa underbar klänningar från anna sui, varför är jag inte dödligt rik för?
xoxo

dress to impress


top fem (according to me) från oscars galan.  Vilken klänning skulle du helst promenerat på röda mattan i?
bilder lånade från msn.se

wall-e

igår då älsklingen sprang ärenden på stan låg jag inne och myste under täcket med wall-e. En utav de absolut sötaste och mest sevärda animerade filmer jag sett. den fyllde mig med glädje och jag förstår varför den har blivit så omskriven och överöst med beröm. det känns som att den beskriver de enkla sakerna i livet och det uppskattas så otroligt mycket. om ni inte har sett den så se den. maintenant. p.s bi-effekt, jag gick omkring hela dagen och gjorde wall-e ljud, inte så uppskattat av älsklingen..


snow snow snow

marken ligger helt vit, det är tyst och det vita glittret fortsätter att sänka sig över marken. allt detta kan låta väldigt vacker och fridfullt om det nu inte vore så att jag var tvungen att bege mig ut i detta vita vinterland. bussen var sen och chauffören hade dålig attityd. jag såg ut som en snögubbe men tillsist var ja då framme vid rixvideo, hökarängen. lyssnar på chris brown och hyr ut film. det är inte så mycket att göra, antar att folk är smarta och håller sig inomhus i sådant här väder.

inatt är det oscarsgalan, sänds på kanal 9 med start 23.55, ska ni sitta uppe och titta? själv har jag öppning imorgon och måste nog somna direkt då jag kommer hem ikväll. men man kanske bara kan kolla liiite.


lets dance

ja jag har blivit fast. på fredagkvällarna klockan 8 då vet ni var ni hittar mig. till min pojkväns förtret. vi sitter och försöker fokusera på heroes, vi sitter och pratar men blicken går till tv och de roliga kommentarerna, stora håren och glittriga klänningarna. i like it. självklart vill jag att morgan ska vinna, eller kanske den store starke. 


besvikelse mot syster

den absolut löjligaste människan i universum, ja det är du. du visade sig vara en helt annan person än jag någonsin hade trott och besvikelsen är total. du, som inte ens kan motta ett förlåt. jag vet att vi både gjorde saker och ting vi ångrar och jag ringde för att be om ursäkt men du kan inte ens svara. du ringer inte ens tillbaka. du hälsar inte längre på mig och du undviker att vara i samma rum. jag trodde så himla mycket mer om dig, även fast det fortfarande gör mig förbannad då jag tänker på den tisdagskvällen, din attityd och ditt sätt stör mig fortfarande ohyggligt men jag trodde du var bättre än så här, vi var bättre än så här, jag har iallafall försökt, bortse från vad som hände, vara mogen nog att be om ursäkt även fast jag också kände mig sårad. så vad händer nu da? du har tagit bort mig som vän på facebook och du vill tydligen inte ha mig i ditt liv. om du tror att jag tänker komma upp till din student i maj så tror du nu grundligt fel. varför skulle jag lägga ner tid, pengar och energi på dig när du inte ens är mogen nog att svara i telefonen. du kommer aldrig att bli den samme för mig igen. du kan ju höra av dig till mig då du mognat, vet inte hur många år det kan ta, men eftersom jag är din syster finns jag alltid kvar.

sweet dreams


rosen örhängen från forever 21 och söt vit blus från monki.


batman wanted


nu när jag jobbar i en videobutik så kan jag hyra en massa film. Nu senaste så såg jag och älsklingen wanted med bla angelina jolie och james mcavoy. nog för att james är snygg i försoning men hans good looks gör sig inte rätt i wanted där han spelar en panikstressande kille med ångest som inte fungerar utan sin pillerburk. han snubblar in i en värld av yrkesmördare som dödar enligt ödet (eller vad tygväven säger åt dem att döda) och de kan till och med böja kulor. hursomhelst, en klart sevärd film när man väl kommit fram till att den inte är så verklighetstrogen, men historien slingrar sig smidigt runt och slutet är klart oväntat. goodi goodi.

den andra filmen vi såg var batman the dark knight (den med heath ledger som jokern) den var ju på gränsen till depressing. fylld med action och biljakter, även fast den kändes lång så vart den aldrig lång tråkig och heath ledger gör ju ett ruggigt bra porträtt av jokern. must see!

vitt eller färg




förmodligen, vitt med färg. från vänster: linne h&m 149 kronor, topp från Stella Mccartney 4783 kronor, skjorta från monki 350 kronor, jeans tights från gina tricot 299 kronor, rosa linne från h&m 198 kronor, blommig blus från Luella 3369 kronor, svart skinnväska med fransar från gina tricot 199 kronor och turkosa örhängen från forever 21 för 40 kronor. (inspiration från veckorevyn.com)

en smoothie med selfesteem-boost, tack.

när livet känns lite tungt, vädret är dåligt och ekonomin kunde vara bättre då gäller det att ändå hålla humöret uppe så att man inte går igenom livet väntande på bättre tider.
missförstå mig inte, jag menar ju inte att man alltid kan vara lycklig, jag tror på att man måste vara olycklig någongång för att förstå och uppskatta lycka. MEN, med lite självförtroende-boost och för att hålla en glad nivå så kan det ju inte skadas om man belönar sig lite då och då. man borde kanske helt enkelt varje dag skriva ner tre bra saker man han gjort den dagen. ge sig själv en guldstjärna och en klapp på axeln. man borde tycka om sig själv lite oftare.
eller hur?

tre bra saker jag har gjort idag:

. Jag har gjort en ekonomiskplan.
. Jag har satt in pengar på mitt sparkonto.
. Jag har lämnat tillbaka hyrfilmerna.

jag är så himla bra!

book me up

den 24 februari börjar bokrean. jag älskar att läsa och dessa kommer jag att lägga vantarna på nästa vecka:
Låt den rätte komma in - Johan Ajvide Lindqvist
Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
Twilight - Stephanie Meyer
Tales of Beedle the bard - J. K. Rowling
The other Boleyn girl - Philippa Gregory

Boktips - Den första hustrun av Philippa Gregory, bra bok att börja med om man vill läsa the other boleyn girl och de andra historiska romanerna om henrik den åttonde av Philippa Gregory.




by the way, the other boleyn girl med scarlett johansson, natalie portman och eric bana kommer på dvd den 25 februari. Fast boken är bättre än filmen, men det är alltid mysigt med historiska kostym draman.

sjätte bilden i mitt sjätte album


livs utmaning, sjätte bilden i mitt sjätte album: det var sommar, det var sol, det var gröna lund. emilia, mona, jag, solange, waslat och en tjej jag glömt namnet på. en öl/cider/vin efter jobbet på soliga kryddhyllan. underbart sommar mys och jag saknar er allihopa väldigt mycket.

la vie en rose

att få rosor av sin älskling klockan 24.00 är en mysig överraskning. jag älskar dig så mycket.


5 saker att ta med till en öde ö



fem saker jag skulle ta med till en öde ö. mon amour (nizar), pepsi, solskyddsfaktorskräm, hängmatta och lasagne. vad skulle du ta med dig? liv, kim, frissi, emelie och therese?

elvis and me

det verkar som att enda stunden på dagen som ger tid för blogginlägg är på jobbet. nu är klockan snart sex, det är alla hjärtans dag och kvällen kommer spenderas här i hökarängen med elvis. men sen vid elva kommer farfar och mon amour och hämtar mig. mys mys mys. sen börjar jag inte försen vid tolv imorgon. jag och nizar har inte firat alla hjärtans dag ett dugg idag, vi har alla hjärtans dag alla dagar.  jag tycker inte att lägga ner en massa pengar på att köpa gelegodis säger jag älskar dig, för mig är tid mer värdefullt och igår och mesta delen av idag spenderades i sängen (ioförsig pga kraftig förkylning) mysandes och pratandes.
hur firar du alla hjärtans dag?

hökarängen

jepp, så är det, jag sitter i hökarängen, på mitt jobb. det har gått bra idag och jag är nöjd, jag lyssnar på vinyl och äter spagetti bolognes. det är skönt att jobba själv och saker och ting har fungerat hyfsat utan problem. jag fixar uthyrningen och skickar post. multifunktionell eller vad.

revolutionary road



Idag köpte jag en pocket på pocketshop, det blev revolutionary road skriven av richard yates. Det ska bli spännande och sen kanske man kan övertala mon amour att följa med på bio och se då kate winslet och leonardo dicaprio ger liv åt karaktärerna.

hostig natt, white trash och semlor

idag är min förkylning på bättringsvägen, efter en hostig natt då varken nizar eller jag fick så mycket sömn så har nu halsen lugnat ner sig. tack till farfar som åkte till apoteket imorse och inhandlade en stooor flaska hostmedicin, den smakar päckel men då hjälper den kanske. hmm. idag har jag gjort stan med emilia och hennes vän mikaela. det blev en sväng in på nk och emilia inhandlade snygga bralls. jag kände mig som white trash i min fina (läs fula) lakers jacka och flåtigt hår, det jag kom fram till är ju att jag borde välja kläder efter personen, tex med emilia på stan då krävs det lite mer sofistikerad look eftersom emilia gillar fina affärer, när gustav kommer på besök är det däremot helt ok med mjukisbralls eftersom vi bara pallar gå till vi runt hörnet. bra slutsats. imorgon är min första singeldag på jobbet (dvs jag jobbar ensam i butiken) det ska bli en utmaning. nu vill jag att nizar ska komma hem så vi kan mumsa semlor och kolla på top model. je t'aime.


farsta-högdalen-skanstull

ja så ser min dag ut idag. måste bara skriva ut (läs skrika ut) till hela världen att nu har äntligen mon amour kommit hem. tyvärr så är jag hur förkyld som helst, dvs ögonen rinner, munnen rinner och näsan rinner så jag är väl ungefär lika sexig som en disktrasa. mmm. för kalla kvällar med för lite kläder skyller ja på, nizar säger att det är för att jag äter för dåligt. nu ska ja och farfar på tur, sen blir det att möta mon amour och bassem på kingstown, skanstull. a bientôt!

poststressig lördagkväll med påtvingade sociala ovanor

förkyld, pissväder och stress. underbara lördag. nej usch, alla lördagar då nizar har varit iväg har varit piss, lördagar är tråkigare än söndagar. på söndagar har man ingen av den där obligatoriska-påtvingade umgåshetsen, på en söndag är det ok att ta det lugnt och bara sova. men inte på en lördag, big no-no. anyhoo, jag har funderingar på att börja städa lite smått. älsklingen kommer ju hem i övermorgon och jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv och städa källaren, vi snackar verkligen städa. damma, våttorka, panta flaskor, dammsuga, tvätta m.m m.m.



källaren före städning och källaren efter städning..  (yeah right)


blondina



nu blir det slinga håret som gäller. lika ljust och fräscht som reese är målet. ikväll blir det städning och melodifestivalen.

colour me



vilken färg?

wishlist


att ta med utomlands: brun väska där man får plats med det mesta. ljus och luftig klänning att ha i öknen, tunika att gå ut och äta i, ljumna sommarnätter. killer heels i alla lägen (typ).


do da donken dance

idag ska jag på ännu en mcdonalds intervju. håll tummarna för mig. nedan bjuder ja på lite ihopplock med fd donken vänner ( då menar ja de föredettingar som har eller jobbar på mcdonalds, jag är ju fortfarande vän med dessa underbara människor). do da donken dance, da donken dance.


Molgan och jag på förfest hos emelie, mcfest. sanna och camilla hos mig i somras (08) förfest i nacka. jag och underbara blomman på roadtrip genom södra sverige (sthlm-västerås-ludvika-vadstena). simon och jag på en av mikkas förfester, förmodligen blev det loft efter.

kim, me and a london bus


sov i en timma igår22-23, sen låg jag vaken till klockan var 05.20 och jag funderade allvarligt talat på att åka hem till familjen på söder. men tillsist så stängdes mina ögon och jag sov tills klockan åtta och sen fick jag nog, kändes som om jag skulle sprängas, ont i hela kroppen. vid klockan 11.30 åkte jag hem till bror. en timma senare ringde då äntligen mon amour (som var orsaken till denna sömnbrist och psykbryt). all stress och ångest rann av mig och nu känner jag mig lättad och lite hungrig. vill aldrig mer ha en sådan natt. nej tack. hundra kramar till kim som fanns vid min sida (mentalt) både innan jag somnade och vid 05.20. att prata med dej gör det miljoner gånger lättare. jag kommer alltid att finnas där för dej. (foto från london, nyår 07-08)