goin' coco for cocoo



sex st favoriter från cocoo.se, vill ha allihopa men man kanske måste prioritera lite nu när det är lite knapert ekonomiskt. (har för mig att claudia har ett svart armband som det överst till höger, är det så?) anyhoo, vilket tycker du är finast?

motivationsgodis och belöningsgodis



ja det finns två typer av godis, det ena är när man behöver det för att motivera sig till att göra en tråkig sak, typ städa och äta godis samtidigt, då blir ju städningen lite roligare iaf eller om man ska plugga, vet man då om att man har en fet påse godis brevid sig så fasar man ju inte lika mycket över att man ska plugga. eller? det här men motivationsgodis kanske är mer eller mindre bra, fler kanske vill ha belöningsgodis?

saken med belöningsgodis är att man får en ursäkt för att vara onyttig genom att man har gjort någonting tråkigt eller presterat bra, då kanske man ser ljuset i tunnel så att säga "bara två kapitel kvar så får jag ta lite choklad" typ. hur som helst det jag vill komma fram till är att man behöver inte bara ha det ena eller det andra. man kan ju slå på stort och köra med båda,

 ja menar, jag ska nog ta och plugga lite ikväll, jag har absolut ingen lust med det men om jag går till mataffären här brevid och köper mig en påse med lite gott i så kan jag nog överväga att plugga iaf lite (motivationsgodis) men sen så fick jag precis reda på att jag fick godkänt på kvalitativ metod tentan, 6 av 7 så det är inte fy skam eftersom jag var så förkyld att jag praktiskt taget hostade inälvor, å då har jag ju något att belöna mig med (belöningsgodis) alltså måste jag nu gå till vi och köpa världens fetaste godispåse med både motivationsgodis och belöningsgodis.

xoxo


aujourd'hui

idag ska jag...
1. läsa iaf ett kapitel i Tourism management.
2. spaa lite i källaren.
3. sluta äta lättsaltade chippe.
4. sluta jobba klockan 17.
5. drömma mej bort med green day och beyonce.
6. mysa med älsklingen och kolla på låt den rätte komma in.
7. önska att det vore måndagen den 16 november.
8. göra en klar och tydlig budget, och inte överskrida den med dåliga ursäkter.
9. äta och laga köttfärspaj till kvällsmat.
10. inte fastna framför top model.
11. ta en dag i taget.
12. njuta mer av varenda dag.
13. fixa lite manikyr.
14. äntligen få träffa bror som lämnat oss över helgen för boden.
15. sluta skriva vad ja ska göra med min dag och faktiskt göra det!

Hökarängens playlist

det här förgyller mina trumhinnor:

Britney Spears -3



Lady Gaga - Paparazzi



Jay Z ft. Alicia Keys - Empire state of mind



Shakira - She wolf




Keri Hilson - Knock you down



Kat Deluna - In the end


Beyonce - Radio



Green Days - 21 guns



Fibes Oh Fibes - Love child


Mew - Am i wry? No




new school, new babepool

nej inget skolbyte men däremot jobb-byte.. :) för gissa, jag har nämligen fått jobb på SF sergel. så himla precious. ser fram emot introduktionsmötet nu på måndag och även fast jag är en superbusy woman nuförtiden, med skola fem dagar i veckan och videobutiksjobb på helgerna så vet jag att det kommer lösa sig nu, ett stadigt jobb och en fin lägenhet. som vi förövrigt flyttar in i runt den 20 november. längtar. så just nu är mitt liv ganska kaos, hur mycket som helst i skolan, skulder och en ekonomi som inte riktigt vill, men vänta om en månad då har ju allt löst sig. jag är verkligen en glad och lycklig tjej just nu.

queen fever


freddie mercury och queens forever and ever and ever. peace out.

höstmys och vinterfrys


eftersom jag har lite rabatt på h&m just nu så tänkte jag ta och lyxa te at lite med dessa godbitar.. eftersom jag har en förkärlek för ljusbeiga mocka skor (dieselskorna och mina uggisar) så tänkte jag att det kanske skulle vara lite mer praktiskt att inhandla grova kängor, eftersom jag inte har råd att inhandla några dr.martens så är väl dessa ett bra alternativ? koftan och klänningen är verkligen precious, kan verkligen tänka mej dessa tillsammans med svarta leggings och fina armband. oh yeah, jag gillar fuskpäls, vet inte varför jag envisas med detta eftersom jag verkligen inte ser klok ut i päls, fråga lillebror som tvingas se på då jag provar den ena efter den andra på våra shopping turer, well, de är fina iaf, och jag envisas med detta tills jag hittar en som är fin på mej, för visst är det pälsen det är fel på inte mej. just det.

wishlist till nya lägenheten.


från vänster: kudde från indiska, lykta från indiska, kudde från h&m, kudde från h&m. mais oui, biensur.

crap oh crap!

jaha, då var det klart då. jag hade velat se henke och zlatan så här igår:

men det fick jag inte, istället fick ja se en röd-wannabe-christianohlsson-trestegshoppare trycka in målet för dansken. nu när lagerbäck förmodligen avgår så får vi se om det blir nån fart på team svearike, hoppas så.

bearnaissåschippe och queen

idag är det lördag och om exakt 8 minuter så slutar jag jobbet och beger mig hem till källarn.. :) det blir fotboll ikväll och chips med bearnaisåssmak från olw, tydligen en nyhet, prova prova.. sen blir det fotboll och kanske utgång tillsammans med nisi och gustav och dick å co. som vanligt sitter jag och pumpar queen med don't stop me now. snacka om bra låt, den får mej till och med att trivas på jobbet. men jag har varit aktiv idag och städat och pysslat här så nu ser det finare ut iaf. på måndag ska jag på jobbintervju på sf, håll tummarna för mig.
xoxo


that's why they call me mr.fahrenheit





enfin!

nu har nizar landat i sverige. kan inte fatta att han faktiskt ligger där nere i sin säng och sover. min älskling är äntligen hemma. nu har vi bara miljoner saker att fixa, men det kommer att lösa sig för nu är vi tillsammans precis så som det ska vara.