it's too late to apologize

förlåt, förlåt, förlåt. det har varit hysterisk dålig uppdatering. men jag har varit helt utan motivation. det kändes helt enkelt inte roligt att blogga. så då blev det en liten paus. nu sitter jag och laddar upp bilder på fb från nyår och tiden efter det. roligt. har fixat en massa med kameran nu så förhoppningsvis löser sig min motivationskris så småningom. hehe. älsklingen kommer hem snart. vi ska laga laxpasta med vitlök och broccoli, yummie. ikväll ska vi se på i rymden finns inga känslor. har höga förväntningar så jag hoppas den är bra. återkommer.


immortal





we will always remember you. always remembered for the life you gave for freedom. but why cant i accept that you are gone?

Slim Hadhri - 14 januari 2011

رأينا البطل

kling for h&m



någon mer än jag som är excited?

too cool for school



idag är första skoldagen. igen. man har ju hur många sånna som helst. typ. vi börjar sista kursen för den gamla terminen idag, en fördjupning som handlar om mellanöstern. intressant. jag sitter i mina mjukisar nu och ska snart springa och ta bussen. pallar inte ta på mig någonting fancy. får kanske bli en sväng med raida i skärholmen efter skolan, behöver lite nya leggings and shit.. hehe. nej nu pyser jag. ska läsa min 400 sidiga robert fisk bok också idag, much to do, much to do.

walk with me to sidi yousef



jag drömmer om den. jag drömmer om när jag ska ha på mig den. jag känner lukt av sand, salt och hav. jag är solbränd och jag går genom sidi yousef ner mot havet. mm den här klänningen makes my dreams come true.

tron: legacy



L L L
Tron får tre stycken L. Anledningen musiken. Daft punk är underbara. handlingen i filmen är väl sisådär, skådisarna är över förväntan men miljön är kääss.. jag tycker man ska se den om man gillar science fiction och highspeedaction. typ. hehe.. annars kan man ju bara lyssna på musiken och njuta.

sunday with sun




yes, solen skiner. fåglar kvittrar och snön smälter. jag drömmer om vår. men snart kommer vintern ge mig en smocka igen och jag kommer ramla ner i en iskall stor och kall snöhög. vintern gör så med dig, den är sneaky. den får dig att tro att snart är den slut bara för att återkomma med förnyad kraft och göra dig förkyld.

idag får farfar komma hem. han har fått en massa blommor från grannarna så han blir nog glad. nizar är ledig idag och gustav har sagt att han ska komma hit. nu ska jag äta lite frukost och sen får vi se vad denna dagen bjuder på. förresten, har ju varit en del tjat om mina nyårsbilder osv, de är på väg upp så håll hoppet uppe.
p.s bilden från här
xoxo

äntligen level 59

idag är ännu en dag i frihet. haha låter mer drastiskt än vad det är, anyhoo.. jag har ledigt idag. så jag ska besöka farfar på sjukhuset och sedan ska jag nog på bio med familjen. imorgon får farfar komma hem så jag har städat så det är riktigt fint här hemma. jag har fått hem min beställning från h&m. ska visa vilka kläder det är senare. har lirat wow nu hela morgonen, äntligen level 59! dödade min första alliance snubbe idag, stort moment. nej, bäst jag beger mig inåt stan nu. snart börjar skolan igen, på tisdag för att vara exakt. jag ska läsa lite innan det, men det kanske blir till helgen, nu ska jag bara njuta av min ledighet. vad ska du göra idag?

mina vänner - dag 07

är det någonting man inte klarar sig utan här i livet så är det vänner. riktiga vänner. vänner som muntrar upp dig när du är nere och som alltid finns där och lyssnar. jag har flera riktigt bra vänner. vänner som jag skulle offra min ena arm för. ja ni fattar. en hel del klyschor men det är faktiskt sant. mina vänner är guld.

mina syskon är mina närmsta vänner. mina syskon lyssnar på mig i timtal på alla mina problem och besvär. mina syskon finns alltid där och stöttar mig in times of trouble och de kan alltid få mig att skratta. lilla moussie med sin besatthet för fina semlor, august och alla monty python quotes, sulf med sin energi och kärlek, unni med goda råd och självständighet, gustav med sitt tålamod och lätthet att lyssna. jag älskar mina syskon över allting på denna jord.

vänner som alltid finns där i vått och torrt är mina allra äldsta vänner. vänner som man inte behöver prata med varje dag för att man ändå alltid ska kännas nära. vänskap som prövas av avstånd men som ändå håller. mina fina flickor liv och lejla, hermansson, emelie och josie. jag vet att ni alltid finns där även om ni är långt borta och jag hoppas ni känner samma sak för mig.

min gay of the day ivan är en underbar vän. som kommer med fina råd och är alltid lika rolig att umgås med vare sig det gäller gayklubb, gagafest eller mys framför tvn. ivan är en pärla och om någon gör honom illa då jvlar.

kim är en fin person, han är alldels egen och alldeles, alldeles underbar. han går sin egna väg och kanske inte alltid lyssnar på alla de fina råd jag ger honom men han är en sann stöttepelar i alla väder och jag litar på honom till 152%, den tjejen som får kim är en lycklig tjej.

claudia är en relavtivt ny bekantskap. vi är fantastiska tillsammans. vi behöver inte ens göra någonting, vi är ändå som two peas in a pot. hon är tonfisken och jag är pastan. :) underbar brud som förtjänar det mesta utav livet, du är en sann inspirationskälla och största delen av tiden är jag avundsjuk på dina snygga kläder, dina fantastiska skor och din underbara super söta son.

boden och raida är två fina flickor med underbara personligheter som jag också mött på senare tid. är klockan 3 på natten och man känner sig pratsugen vet man att boden kommer svara och finnas där. smarta råd och ett hjärta av guld, vi kan verkligen prata om allt, från det som är jobbigt och svårt till wow. raida har all självrespekt som jag känner jag saknar, en riktig peppar som man ska akta sig för om hon blir arg. om någon är elak mot mig vet jag att raida kommer ge den/dem stryk så det viner om det. skönt att ha en catwoman i sitt liv.

jag får inte ens plats att skriva ner allt fint som mina vänner gör och hur mycket de betyder för mig. jag har ju inte ens nämnt haglund, solange, emilia och frida. Ni är också guld som gör mina dagar fulla med solsken.

min önskan för det nya året är att alla mina vänner får den lycka de förtjänar och blir fria från sjukdom och andra plågor. may the eternal sun, shine upon thee. p.s förlåt för alla mina spydiga kommentarer, det är bara för att jag älskar er.

xoxo


årsresumé

2010. this is it.
januari: jag lyssnade mycket på imogen heap och blev kär igen i heath ledger i the imaginarium of doctor parnassus. jag var mycket på bio med mina småbröder och jag såg sherlock holmes x antal gånger. josefine kom upp en sväng och jag var hennes nurse som vanligt. :) jag inredde lägenheten i flemingsberg och lyssnade på tic toc med keisha. jag fick vg på de första kurserna i turismen och läste en bra bok (välkommen till paradiset) om turismens baksidor. jag och mitt coola sf gang med gabriel och bodensandra hade spelkväll och pimplade öl på the laughing duck. jag dansade i timtal för mig själv till bad romance med lady gaga. jag och frissi spelade bondespelet och kollade på film, underbara granne. :) victor och gustav shoppade loss på stan och jag och john var och såg have you heard about the morgans som var lite halv kass.


februari: var kylig. jag och emelie begav oss på fikarpromenad upp mot fåfängan, men vi hamnade tillslut på chokladfabriken. jag såg avatar igen, tror jag såg den en tre, fyra gånger på bio. underbar film. vi hade reunion i bredäng och liv och lejla hängde hemma hos mig och käkade florence dumadip och kollade på dumpad. älskar russel brand! Nizar fyllde 23 år och fick en lergryta i födelsedagspresent av farfar. alla hjärtans dag och jag listar kärlek! en hel del mysiga söndagsturer med morsan och mclovin. vi äter vaniljhjärtan och kastar snö. jag älskar disneys nya film prinsessan och grodan och inser att marc jacobs gör sjukt snygga thissor. :)


mars: jag älskade filmen the lovely bones. Sulf fyllde 17 och Moussie 13. jag var som vanligt besatt av keira knightly och jag var ofta förkyld. vi åt skaldjursbuffé till nizars glädje hemma hos mami och papi på söder. det började nästan bli vår. vi hade regionsfest på stpatricksday och det firades på söder dansades till i've gotta feeling med black eyed peas. jag önskade mig korallfärgade tygskor och drömde om sommar och ljumma nätter. ivan tvingade med mig och john att se percy jackson and the lightning thief - brutalt värdelös, det enda roliga var ivans elaka skratt som ekade i den tomma biosalongen. jag såg annars i love you phillip morris typ två gånger och njöt i fulla drag av nine. annars hängde jag mycket hos claudia.


april: jag hade lite issues på vänfronten. jag var galen excited inför eclipse. jag och ivan minglade på pub. unni och jag käkade på va piano i gamla stan och jag och nizar lagade vår första sushi. vi hade årets första grillning hemma hos grandpa - det var ljuvligt å så sjukt efterlängtat. jobbade som en tok på sf och drömde i smyg om leonardo dicaprio. älskade långaklänningar och var helt sjukt i denial när det gällde byxdressar - det satt inte fint på mig de första 225253 gångerna jag provade och det kommer inte göra det nu heller! mitt hår var oranget och jag lyssnade en himla massa på queen - speciellt who wants to live forever. jag drack cosmos med familjen i gamla stan. och jag firade haglunds födelsedag med grillning i kärrtorp. emilia var på snabbvisit så vi tog en promenad med elvis runt djurgården. vi var även och såg leksand och lakers spela mot AIK, jag hatar AIK. mclovin fyllde år! och jag och nizi avnjöt påsken med promenad på gärdet och besök på sjöhistoriska.


maj: sex and the city 2, eurovision och bio med john. jag färgade håret brunt och klippte lugg. belönade mig med ett you're so beautiful inlägg på bloggen med akon. claudia vart veckans babe och kritikerna rasade då jag listade the notebook som en av världens med överskattade filmer. vi grillade en massa mer hos farfar och promenerade en del på monteliusslingan på söder. bloggen fyllde 3 år! jag läste outlander och spelade heroes med nizar. vi åkte till gålö och björnö och grillade och avnjöt stockholms finaste skärgård. vi hade kickoff biosommar i humlegården, det bjöds på pooler av xider och robin hood med russel crowe. jag och nizar hade två års jubilieum vi firade med att spela heroes.. :) haha. jag älskade programmet på svt jakten på julia och unni introducerade mig till de fantastiska reklamerna från old spice.


juni: underbar lovelis och loveliv time. vi spenderade dagarna slemmande ben and jerryglass och kollade på premiärvisning av eclipse med ivan. jag började läsa dead until dark och älskade guccis långklänningar. josie och elias var här och vi firade midsommar på gålö och spelade sedan en massa minigolf ute i värmdö. jag solade i flempish och blev knallröd. jag satte ihop en drömelva med vms snyggaste spelare. yummie. haha. august fyllde år och kronprinsessan gifte sig. jag vart kär i moheda sandaler, men jag köpte inga! ska göra det iår. jag shejkade till wakawaka och älskade att gå hem från jobbet klockan 23 och inse att det fortfarande är ljust ute. emelie och hermansson var här en snabbis vi kutade omkring i gamla stan. jag, solange, ivan och john drack rose i humlegården. vi hade skolavslutning med TUR09. underbara josie kom upp en sväng igen.. :) kom hit mera!! jag vart även upprörd över ship to gaza.


juli: vi var i vemdalen och njöt av röding, mygg och fjäll. annars jobbade jag mest eller gick på bio på min lediga tid. såg knight and day och shrek! jag hade min MEGAförkylning och var deckad i en vecka. pain med feber i typ 40 grader värme! jag sålde rabattkort till en miljonär på jobbet och det antar jag var månadens höjdpunkt. jag lyssnade också en massa på miley cyrus - shhhh säg det inte till någon.. :)


augusti: livet flyttade till hongkong! raida och jag reidade inne på ikea och gustav och jag käkade thai efter att han kommit hem från ayia napa. jag och söstra mis samt morsan fikade på blå porten en varm sommardag. frida kom ner en sväng från gävle vi begav oss till nyckelviken för lite sömn och sol. jag hade ytterligare ett magical moment, då jag pratade med alexander skarsgård! jag blev kär i darin igen. jag började plugga historia och arabiska och drömde om att få åka till london. nizar firade ramadan och jag åt en massa dadlar.


september: jag hade pluggångest och var förkyld igen. jag hade GAGA fest! jag käkade tapas på medis med familjen. jag röstade på folkpartiet och miljöpartiet i valet och blev sjukt arg på att sverigedemokraterna kom med i riksdagen. :( BUUUU... jag och august var och såg toy story 3 - underbart  - the claaaaw. jag och mina vänner gled omkring i en vit limousin runt stureplan sådär helt random. jag och nizi flyttade hem till farfar.


oktober: jag hade pensionärsparty med kalops och bonde och grandp. jag köpte skönheten och odjuret på dvd! jag drömde om resor och käkade en massa ceasarsallad på baresso med grupp 1b. den första snön kom! vi hade personalfest på sergel. jag drömde om jeffrey campbell skor. jag och morsan och mclovin gick på vidjapromenad. jag började träna! jag drömde mig vidare i Glee! julian flyttade till miami. jag såg oceans på bio med farfar och nizar.


november: jag pluggade och pluggade och pluggade. jag lyssande på japansk pop och griljerade julskinka. vi hade glöggfest hos amilia. jag lagade moules frites till mig och grandp. emelie var en snabbis i sthlm. harry potter kom på bio!!!!! lanvin på hm var inget som föll mig i smaken. jag började satsa på min wowkarriär och powerlevlade. vart besatt av vampire diaries.


december: jag fantiserade mig tillbaka till högstadiet med hjälp av sclub7. jag introducerade the list. jag var en massa på bio, en av favvisarna var du kommer möta en lång mörk främling av woody allen. jag firade jul i vemdalen med familj och släkt. jag blev kär i wuthering heights igen. min dator pajade.. :( vi hade programkväll på sergel. jag och nizar köpte ett rött wii!


2011



gott nytt år. nytt år, nya möjligheter. tyvärr känner jag mig inte så ny i allmänhet. jag är fortfarande megaslemmig och nu ska jag iväg till jobbet. gårdagen firades på södermalm. jag, gustav, alle, unni och sämäk kalasade på champagne och sjöng singstar tills rösten inte klarade mera. det vart snöoväder och kaos senare på kvällen så istället för att bege oss till slussen och kolla på fyverkerierna så mötte jag upp älsklingen och vi begav oss hemåt. vi kollade på skansen med farfar och sedan spelade vi mariocart resten av natten. skönt att ta det lugnt med tanke på min förkylning och att jag ska jobba idag. ses vi på sergel? p.s bilder med min fina nya kamera kommer sen. kyss.