skola, skola, skola

så nu är äntligen alla tråkiga saker för denna veckan gjord. jag har skrivit rent mitt skolarbete och jag har skickat in det till läraren. imorgon är jag ledig så då blir det stan med bror och viktor. riktigt roligt. ikväll blir det tacos och oc, mys mys mys. har verkligen segat mej igenom dagen annars, träff med gruppen på morgonen och sedan grupparbete fram tills tre. drygt och huvudvärk. kände mej inte så fräsch heller. hmm. ska nog hoppa in i duschen. ska bara bädda iordning källaren först.

hairspray

image192

now all of baltimore will now I am big, blonde and beautiful!

klockren film. ja älskar verkligen John Waters works, hairspray och crybabe är kult! en fest för ögat med en massa färg, musik och dans. I love it! ser med spänning fram till den 16 mars då dennya versionen av hairspray har premiär på dvd i Sverige. John Travolta och Amanda Bynes kan ju bara inte vara fel för rollerna.

empty rooms


helg på söder

så idag är det söndag. jag är lite trött och lite deppig, söndagar är alltid jobbigast. i fredags blev det utgång, men först drack jag och sussie lite champange hemma hos mor å far. efter det blev det cosmopolitans och skratt. mycket mysigt med tjejkväll. efter det fortsatte vi till petsounds och mer cosmos. grabbarna hängde på underbar bar, så här på små timmarna så var det inte så mycket folk mer ute. tråkigt, det var ju ändå fredag. somnade gott sen vid halv tre snåret.

lördagen var seg. vaknade vid 10 och sen blev det frukost och promenad ute vid farsta med familjen,  mysigt med skog, sol och snö. melodifestivalen och rätt låtar vann! faktiskt, för en gång skull.. underbart.
 
idag blir det att slappa, ska hem till farfar sen och kolla på hairspray och förbereda mej mentalt för en ny vecka med massa skolarbete.


en allegori

mitt liv. föddes den 27 augusti 1987 i falun. Rött hus med vita knutar och blåa dörrar på nyponstigen 26 tillsammans med min mor å far och gordonsetter frida, ludvika. Flera syskon tillkom, gustav, anna, sofia, august och ludvig.

frissi och jag lekte dag ut å dag in, kojor i skogen, hoppa hage, jaga katter, leka häxor, leka med dockor (johanna och jesus-sebastian).

Lilllekis på lingongården tillsammans med melli, dag och niklas. lekis på junibacken. spela koka ägg med melli, avis på tjejerna som stängde in sig i dockvrån och som övade danser till ace of base. fruktstunderna då alla tjejer ville dansa framför marcus lind. ettan och tvåan i gröngölingarna, frida jonsson och jag lekte kitty och de röda skorna i skogen tillsammans med elin och maria. det roligaste man visste var verkligen de lekar då tjejerna jagade killarna och vice versa. trean i ekorrarna, en mysig klass på 13 elever. discon med tryckare och kojbyggen i skogen. ljumma kvällar och nätter i ludvika. oförglömligt.

fyran och femma. spana på johan jansson med elin persson. skridskor på knutsbo och blodigel lekar i knutsbotjärn. hänga med folk från kyrk. skolresan till stockholm. sitta längst bak med de coola och snygga killarna. spice girls, solid harmonie, soap och aqua.

femman, flytta till växjö. grönt klassrum. evelina, emma, navva och anna. tjejkvällar med allt utom självförtroende boost. "vadå du kan ju inte få honom, ni kan ju inte ens va kompisar."  emelie, linnea, ida och maya. slutade i splittring men först var det spaning på polkagrisknutten uppe vid jp. de ständiga promenaderna utanför hovshagaskolan.

sexan, blått klassrum. de coola tjejerna och killarna. fotbollsdisco och my heart will go on. för mycket date parfym och blå hårmascara, helst ett vitt läppstift och kläder i jazzmaterial. flagglekar och annevik. cheerleading. kabare.

högstadiet, norregårdsskolan. 7b, 8b, 9b. konfirmationslägret vid jönköping, oskar, johan och denny. LAME, picknicks på alla möjliga platser, janet bomb. axlsn, stockholm med klassen.både en bra och dålig tid. hårryckningar, fällningar och hjärnskakningar, suddkastande, bosse, job, poj, erd. pistvakt. pontus och lisa. burkcola. träben. innebandy, fotboll. gothia och norrköping. snyggklas.

sommar, språkresa till oxford, party i garaget, lame dagboken, stjärnqvist.

gymnasiet. piercing rickard. skurt, carlberg, frea, johan. killar. oleo 16. stockholm. andreas och lisa. party i linneas källare, blandskivor. trance dance. studentfester, framtidsdrömmar och visioner.

åretefter: donken, mc fest. backpackingresa, förhållande slut. paniksommar, simon. malmö, gessle. stockholm.

universitet: stockholm, europaprogrammet. sussie, arjeplogemelie, patrik, mårten. västerås, kim, dennis. ludvika. frida, melli, marcus och nille. mörk höst och kall vinter.

man blir bara mer och mer fåordig, den senaste nutiden har inte barndommens rosa skimmer över sig än.
förhoppningsvis så kan jag om x antal år se tillbaka på även detta året med ett leende på läpparna.
tycker om er. allihopa. idag är det allahjärtansdag, så slösa kärlek. man behöver det.

få höra om ditt liv! Liv- sanna- camilla- sulf-unni-tobias och kim!

för alltid.

kom nu ketchup så går vi.

onsdag

solen skiner och jag har precis kommit hem efter en timmas lång promenad på söder med elvis. på dagens schema står det plugga med stora bokstäver men först måste jag ner till stan för att inhandla de två sista böckerna.  ska försöka få hit arjeplog emelie också. men klockan är bara 10 så hon är nog inte riktigt vaken än.

olyckligt kär och ensam, försöka se det positiva med singellivet, orkar inte. pratade med dej igår, vissa saker känns bra och vissa saker känns dåligt, känns som att allt jag vill är att du ska säga saker som får mej att må bra igen. oj vad jag tycker om dej. inte bra, inte bra.

gustav kommer hit på fredag. ska blir jätte roligt tycker jag. bo hemma hos mej i källaren så på fredag är det hem å städa efter tentan. jobbigt men defenitivt värt det. saknar dej.

all heder till tobias

så egentligen låg jag och funderade på detta inlägg igår då jag inte kunde somna, jag hade för längesedan insett att mitt rum var så stökigt att det inte kunde finnas nån "ren" luft där inne, min säng var för varm och jag hade helt enkelt alldeles för mycket i mitt huvud. så vad låg jag och funderade på.

* the o.c borde ryan och marissa bli tillsammans igen? ( ok, jag har redan sett alla avsnitt å alla säsonger typ 3462 gånger men det är en ständigt lika aktuell fråga)
* ser fram emot camillas closure.
* vad är egentligen meningen med livet om jag inte kan vara "tillsammans" med andreas just nu?
* hoppas jag får mitt csn cash imånn annars är tentan fucked.
* vad för föremål ska jag ta med mej till grönan? (fortfarande inte löst)

så hmm. idag är det måndag igen, en mental helg. så det jag tänkte skriva om var faktiskt det att jag såg att en grymt rolig person låg på blogg toppen, all heder till honom, så jag funderade, är det lättare för killar än för tjejer att hamna på bloggtoppen? personligen bara älskar jag hans blogg. det kan bero på att jag mer eller mindre är besatt av att veta vad och hur killar tänker. jag är säkert inte ensam om detta som tjej. hursomhelst, tobias blogg är rolig, personlig utan att vara för privat och väldigt charmig, så all heder till dej.

nu ska jag skriva mitt debatt inlägg, leta rätt på mina betyg och intyg till gröna lund. ha en bra dag, p.s camilla det kommer gå toppen.


sleepy friday

fredag. vaknade tidigt av att unni började packa iordning sina saker. jag följde henne till pendeltåget och nu sitter hon förmodligen på bussen på väg till växjö. tråkigt att hon åker hem men hon kommer ju tillbaka om ca 1,5 vecka. nu ska jag plugga lite, skriva klart det argumenterande talet och krönikan. jag måste skärpa mej med skolarbetet, jag är helt sjukt slapp. men just nu har jag verkligen ingen ork.

ikväll blir det kanske utgång med naturellish. jag känner mej trött nu, och jag vet inte om jag är på g, går och tänker på en viss person hela tiden, svårt att vara glad då. man kanske skulle ta sig en morgon promenad med elvis, samla tankarna lite, frisk luft gör en pigg så då kanske jag orkar plugga hela förmiddagen.

onsdagar suger

ok, jag är lite deppig idag. men jag jobbar på det. jag är hemma hos arjeplog emelie nu, vi ska skriva debatter,argumenterande tal, men fuck it. kommer inte på vad jag vill skriva. usch usch usch. hade fått en vän förfrågan idag, ni kanske vet från vem. hmm. vad ska jag göra?

dagens outfit: svarta tights, svarthög i midjan kjol,vit långärmad tshirt och grå hoodie.. mys med andra ord.

snart börjar seminariet. det regnar och emelie ligger och klagar på norrländska. hehe. sen ikväll blir det mys med unni i gamla stan och om 1,5 vecka kommer bror och crew hit. mycket roligt. take care!

nu slutar vi.

vaknade med illamående och bestämde mej för att skippa föreläsningen och bara sova vidare. jag har ont i hela kroppen, huvudet, magen, hjärtat.. jag orkar inte mera. samma sak dag ut och dag in. vet inte vad mer jag ska skriva. samma saker som innan, man tror man mår bra, skapar sig en bild allt för att sedan komma fram till att man inte är älskad. inte på det sättet man ville vara iaf.

nu är det bestämt. vi ska vara vänner, jag ska se dej gå vidare. jag ska vara stark. du ska få se hur bra jag kan vara. men det är också fel. ge gustav 500 kronor plus reseersättning i ett grönt kuvert. men hur skulle jag kunna leva utan dej? prioriteringarna skulle vara mej först och dej sen. kanske sist. men så funkar inte jag. för jag vill ju verkligen må dåligt.

relax, take it easy

jag är lite stressad. min internetbank har lagt ner, jag får hem en massa telefonräkningar, csn verkar undvika mej, camilla vill ha turkiet cash och jag är så himla fattig. om jag inte får tag på csn snart vill säga, å om min internet bank kunde vilja funka. oj oj oj.

idag är det en spännande dag, första dagen i skolan på 1,5 vecka och jag är pretty nöjd med min krönika. känns bra. jag ska strax kuta ner till källaren för att spela lite the sounds å platta håret, jag är på bra humör idag. kan vara för att det är helg. goodi.

dagens outfit just nu: svarta mjukisbyxor å blå HAIF tröja.
dagens planerade outfit: svarta stuprör från gina tricot, relax tshirt från top shop, grå hoodi från hm, lots of blings.
dagens drömoutfit: svarta strumbyxor, hallonrosa kjolen från monki, svart silkesbody från monki å highheels.
gårdagens outfit: jeans från cheap monday, vit bomullströja från hm, puma sneakers.

till frukost blev det skinkmacka och snabbt bläddrande i DNs kulturbilaga. jag vill gå på bio. såg att atonement skulle släppas på dvd på måndag. hehe. snacka tryckfel. ja menar hairspray kommer ju inte ut på dvd försen den 15 mars. pratade med charlotte igår. världens bästa människa.