tu es mon petit igelkott

image244

hahah underbar franska. vem orkar egentligen sitta inne och läsa bloggar då det är typ 23214 grader ute. hmm det är äntligen skönt med sol men jag jobbar hela dagarna och är fortfarande lika blek som alltid. pissigt.
 jag och N kilar stadigt nu kan man säga, här om dagen var vi ute vid havet och picknickade och badade. mycket mysigt. galet kallt men ändå helt ok.

sitter hemma hos mami och papi nu. har snottat sulfs mobilladdare eftersom min är spårlöst försvunnen. damn it. men snart så ska jag kunna vara anträffbar alltså. wonderful. ska ta och ladda upp bilderna på min och ns picknick lite senare, kanske imånn, beror på om jag kommer hit då. hade tänkt sova här iaf. mysigt. kram kram

kick off!

hej hej hallå dagboken.
idag är det torsdag. jag har inte uppdaterat på aslänge och nu när jag sitter här så finns det hur mycket som helst att skriva om så jag vet inte var jag ska börja. det har varit personalfest och mys i korridoren. jag och N träffas typ dagligen och R och jag har också träffats så hur framtiden blir får vi se.

så till personalfesten. hur kul som helst och idag så träffade jag A igen, såg faktiskt himla bra ut, men jag kunde inte låta bli att dissa honom. dumt av mig. hmm får se om han jobbar imorgon. det vart ju så konstigt mellan oss på festen också. efter BWO och några trevliga schlagers senare så försvann jag spårlöst i natten, på en djurgårdsfärja med My heart will go on och Vi älskar bajen. för alltid.

personalfesten bjöd på en massa överraskningar personlighetsmässigt. alla är så trevliga på matvraket, shir jag verkligen älskar mitt jobb, var tvungen att stanna kvar lite på övertid bara för att få till movesen till hero med emilia. underbart.

idag så har jag varit på grönan och åkt lite med mina bröder. fick med moussi upp i katapulten och när jag försökte prata med honom så skrek han med sammanpressat ansikte "tyst lisa!" mycket roligt. får hoppas på flera gånger, vi hoppade av i kungsträgården för att se lite mumsmåns och kate ryan. trött och sliten nu. blom kommer om några timmar. så det blir att gå upp tidigt. ska ta med henne ut till nacka då. dramat i korridoren fortsätter.