bring me that horizon








diverse bilder vid grand hotell

mcdoner i sfax och sidi youssef


jag sitter pa en sten vid ett hav pa en o.

nizar och van vid hamnen, nej vi gor ingenting annat om dagarna.

bjuder pa denna charmiga bild pa mig pa mcdoner.

encore


pa promenad en kvall i april

nizar och nagra fiskebatar

solnedgang over kerkennah

en katt, en solnedgang och en basta van


lille katt, sa himla sota och fina, nu ar de storre och elaka..

solnedgang vid hamnen i sidi youssef

nizar och baste vannen magid vid hamnen i sidi youssef

i wish



en liten titt in pa hms hemsida och jag fann dessa godbitar. kan inte fatta att jag klarar mig utan dessa har i tunisien.  naval far bli lite shopping da jag kommer hem, vi ses den 17 juni.

one year and one dolphin

i torsdags firade jag och nizi varan ett ars dag, det blev inte sa mycket firande eftersom nizar ar sjuk sa vi tog det mest lugnt hemma. vi ska ta igen firandet lite senare, jag tanker mig en mysig restaurang vid havet, en solnedgang och lite merguez, mums mums, jag ska latt inhandla ett stort forrad med merguez att ta med hem sen.

pa tal om hemresa sa blir det snabbare an vad vi hade tankt, pengarna racker inte till och eftersom det ar svart att tjana bra med pengar har i ar eftersom fisket ar daligt sa far det bli sa har, vi ar inte sa lyckliga over det utan hade hellre velat spendera sommaren stekandes har, men stockholma ar fint det ocksa, fa se om jag far jobba igen i videobutiken, annars har jag ett annat gig pa g, SF.

nizi och jag var ju som bekant i sfax i mandags, pa baten pa vagen hem hangde vi med en grupp engelska turister som faktiskt kom i fran omradet kring abingdon, underbar dialekt iaf, min egen engelska sog eftersom jag fungerar pa franska nu, sa allting blev blandat, inte bra inte bra. hursomhelst sa sag nisi en delfin vid baten, det ska tydligen finnas jatte mycket delfiner har i haven omkring, ja ska forsoka fa till ett killer foto.

ta hand om er, vi tanker pa er. massa pussar

basslema

ett svar

hasslema, nu sitter jag och nizi i sfax, vi har precis fatt trakiga nyheter fran polishuset, dvs nisis pass har fortfarande inte skickas hit an, sa vantan fortsatter. det ar hysteriskt varmt och svettigt idag, avgaserna ligger tatt over sfax sa det blir nog for mej och mon amour att bege oss med nasta farja till kerkennah. kanske klammer en burgare forst eller en chawarma, aka farkebab, typ.

sulf, tack for alla dina precious kommentarer, du fragade vad jag gor om dagarna och det kan jag saga dig ar inte mycket. jag vaknar, och sen bestammer jag och nisi oss for vad vi ska gora, antingen aker vi till grand hotell har pa on och dricker boga mint och simmar eller sa aker vi till remla, som ar en storre by pa on och dricker kaffe, ater pizza pa den enda fastfoodrestaurangen och traffar nizis kompisar. ibland gor vi ingenting, bara chillar hemma, gar en promenad och kollar pa batar i hamnen.
ibland aker vi hem till nizis mami och papi, ater mat; klappar kattungar och leker med lammen. da vi inte aker till nisis foraldrar sa kommer de over till oss med en massa mat, varsta lyxen. jag saknar dej jatte mycket, love you.

charlotte, hade du det bra i mexiko? hoppas du inte fatt den dar hemska virussjukdomen jag hort sa mycket daligt om.

sanna, var det du som fatt lagenhet i flempan? jag ar hemma i host, sa da ska vi ses en massor.

ivan, hur gick det i melodifestivalen? ar den klar och vem vann? hehe

jag saknar er jatte mycket, och snart kommer gustav och martin hit och det ska bli jatte roligt, men forst kanske det blir en tur till bella italia. 

basslema