rule britannia



underbart bröllop. hann inte se så mycket eftersom jag och mark satt och pluggade men shit va mycket folk! när brudparet stod på balkongen var typ hela london på fötter. oh my god! fin klänning hade hon också, hade inte förväntat mig något annat. lovely.
bilden snottade från här.

grandma's birthday


petbert och farsan spexar till det.

mina två otroligt charmiga småbröder och en fotogenisk kusin till höger. :)

min fina kusin alina, hennes och andreas beppis noah och andreas.

petbert skålar och mclovin posar. :)

jag supercute som vanligt. :)

födelsedagsbarnet (grandma) och sulf skakar loss till britney på dansgolvet.

moster och hennes boyfriend myser efter maten.

till och med farsan dansar. grandma kan det här med övertalning.
Happy birthday grandma.

i am number four



L L L
jag gillar denna film. men jag kommer gilla den ännu mer om det kommer typ 3 eller fyra uppföljare. vissa filmer kräver det. så är det bara. och jag gillar uppföljare oftast. med en relativt newbie huvudkaraktär och med "quinn" från glee så känns det fräscht, trevligt med satsningar på nya ansikten. lite nytt och awesome sådär, plus att vem gillar inte typ mystiska blondiner som kör harley och kickar folks ass? .. :) anyhoo. det jag inte gillar är att elakningarna ser så otrooooligt creepy ut, asså man blir typ äcklad av att kolla på dem, det borde ändrats, come on?!?!

the lonely island

pratade precis med em i telefonen. om lame, office, revenge och lonely island. hon visste inte vilka det var. hon var inte helt absorberad in the funnieness of their music and videos. så jag postar här två videos med the lonely island så ni ler lite extra idag på jobbet, i skolan eller i hongkong. :)



lisas world of warcraft

äntligen har jag skapat en ny kategori. en wowkategori. så nu kommer ni kunna följa mina äventyr i azeroth genom att klicka in er på kategorin world of warcraft. ska inte skriva någonting speciellt nu, men jag kan visa en bild på min huvudchar (character) Lohvelay. Troll female level 70 frost mage. På bilden befinner hon sig i Thunderbluff (taurens huvudstad) för att handla och sälja varor.


the adjustment bureau



L L
filmen var helt ok, missförstå mig inte, men det är inte en film jag ser fler gånger. jag är ju inte sådär jätte förtjust i matt damon och jag tyckte filmen var lite väl amerikansk. ni förstår vad jag menar. däremot gillar jag plotten, idéen är rolig och intressant. men som sagt kanske lite väl cheesy åså. men men, vill man ha nått roligt och se på som kanske överraskar lite då och då så ska man se denna. men hey, snubbarna i filmen är välklädda, vem gillar inte hattar och trenchcoats? :)

var jag kommer ifrån












med familjen svensson på roadtrip. förra månaden åkte vi upp till hemtrakterna för att fira mormor som fyllde år. här ovan har ni början. visst är det fint? strålande sol och gnistrande snö. fast jag klagar inte, nu har vi strålande sol och björkknoppar som trycker sig ut ur sina skal. de första bilderna är från pizza hut i västerås, sedan följer lite vägspex och sedan bilder från vårt hus i ludvika. ja nu är det ju inte vårt såklart det sålde vi 1998. :) haha men oj vilka nostalgiminnen man får av att vara där. någongång när jag åker upp ska jag fota en massa och ta er med down memorylane. awesome right?! :) förresten glad påsk!

regionsfest sf


raida som the big bad wolf och daniel som sparrow och anna som jane i twilight.

palmira som bellatrix och karin som harry potter.

steph som rödluvan, elsa som rapunsel och jessica som amber i suckerpunch.

rapunzel och jag som rapunsels evil mother.

lasse som harry potter med amber och oleg som hesher.

andré som vampyr i twilight och nikki från burlesque, paula som papegojan rio.

jag och jane.

vargen, sparrow och en hel drös med white and black swans.

tack för en underbart rolig personalfest!

dig down



nu gräver jag ner mig, detta lär blir det sista ni hör av mig på några dagar. på onsdag ska nämligen majoriteten av arbetet vara klart å jag och mark ska börja skriva idag. jepp ni hör ju själva. kommer inte ha någon kontakt med omvärlden, kommer inte ens se solens ljus (mikrofilmsarkivet på kb är ju typ 8 våningar under jord). så jahapp. hur knyter man ihop denna lilla säck da. jo jag hoppas att ni går ut och njuter av det fina vädret idag. sola näsan lite för mig också. vi hörs på onsdag!

when will my life begin

jag har gått och nynnat på denna låt (rubrikens titel) hela morgonen, till och med i duschen och jag sjunger ALDRIG i duschen. idag är en underbar dag, hell hela helgen är en underbar helg! just nu sitter jag och njuter i soffan framför datorn med goda köttbullemackor och fin fin tropisk smoothie, sen bär det av in mot kungsholmen och teaterdejt med ch. go palmira! efter det blir det säkert lite häng på en nice uteservering och sedan lite norwegian woods med sulf. ni ser och då är inte klockan 5 ens! oooh yes. när unni slutat jobba ikväll hoppas jag på water for elephants, fast egentligen hade jag nog velat läst boken först, lånade den på bibblan häromdagen. internet verkar krångla lite så jag kilar iväg en sväng. :) ha en fin dag alla fina fans. :)



wanna be on top?



har precis kollat klart på senaste avsnittet av ANTM cycle 16. sjukt spännande men jag har ju min favorit! Alexandria! och nu ska de åka till marocco, hur nice? aja ska sluta tjata om top model nu. så vad händer idag? jo jag ska alldeles strax masa mig bort från das computer och fixa en ok vardagsoutfit och sedan bege mig mot KB i humlegården, jag och min kompanjon mark ska rensa arkiven om vänstern och demokratiska kampuchea, japp ni hörde rätt, ÄN en gång byter jag och mark ämne. happ. aja det kommer nog gå bra, drömde dock att jag fick vg på min senaste kurs och blev sjukt glad, så var dock inte fallet (har inte fått resultatet än) så jag antar att drömmen är claudias fel, assfacet som ger mig ångest och stress. ikväll ska jag jobba, går det någon bra nattbio? får kolla sen. ciao bellisimas!

conscious collection



idag släpptes h&ms conscious collection. och jag pallade inte dra mig in till stan utan jag satt i godan ro på nätet och roffade.. :) haha nej inget roffande här inte. fy fasiken vilken panik det var när garden collection kom asså. skönt att slippa hetsen. any hoo. jag beställde klänningen ni ser ovan, har spanat på den länge och förhoppningsvis sitter den som en smäck! sen beställde jag en väst med fransar och en vit lång kjol. underbart bohemiskt och bra. har ni hittat något ni är sugna på?

the king's speech



L L L L L
Ännu en fem L:are. men asså kom igen, detta är ju lätt en utav årets bästa filmer! den är fantastiskt gripande och med underbar musik, foto och manus. replikerna är klockrena och man skrattar och gråter om vartannat. Colin Firth och Geoffrey Rush är fantastiska tillsammans. förstår att den fick så många oscars. Se den! nedan en liten trailer. :)


veckans babe: clint eastwood



veckans mest episka babe ever! behövs det ges kommentarer till detta? jag älskar allt han gör och producerar. han är fantastisk på alla sätt och vis, å han behöver inte ens säga ett ord. legendariska facial expressions och gåtfullhet är väl det som lockar samt att han är otroligt snygg och sexig på alla sätt och vis! mums. ( ja jag vet att han är typ 80 år nu, men kom igen, snubben åldras ju med stil).

ivan, nu på broadway eller i central park



min ivan har lämnat solen i stockholm och begett sig till new york för en vecka fabulous bff vacation. hoppas du får en fabulous tid och att du typ shoppar satan och typ köper en present till mig. ge mig nått från disneystore eller något töntigt i heart... something something. :) hehe. bilderna ovan är från då jag och ivanhoe var och roade oss med ceasarsallad på rival. my precious kom hem så gottar vi oss med zac efron filmer!

tangled



L L L L L
5 Ls!!!!!!!!! är inte det rekord? detta är en fantastisk film som jag såg 4 gånger på bio! Jag kommer hänga på låset när det släpps på dvd och jag kan nästan alla låtar utantill. Den har på bästa disney vis fått med humor, kärlek, ondska och en aning prettomessage. men jag gillart! starkt! den har allt som de bästa klassiska disneysarna har därför är den för mig som är en disney sucker otroligt underbar. musiken är skriven av alan menken ni vet snubben som även gjort lilla sjöjungfrun, aladdin och pocahontas. så det kan ju inte bli annat än perfa! ni måste se den!



här får ni njuta lite av trailern. :)

happy birthday mcl.

god morgon. jag verkligen flög ur sängen idag, för att det är farsans birthday kanske tror ni, men neeej då. inte bara det, jag fick ett godmorgon vi älskar dig sms från mitt jobb. tack tack tack! nu ska här firas 45 åring! (hehe skoja bara han fyller faktiskt 54. :) men siffror kan lätt hamna fel eller hur?

igår var jag efter jobbet på nattbio med moussi och gustav. det blev sucker punch och då kom jag på att det var vääääldigt längesedan jag recenserade lite film på härligt lisa manér. dessa har jag ju sett på senaste;
Tangled
The Kings speech
The adjustment bureau
I am number four
Burlesque
Black Swan
Sucker Punch

jag tror det var alla. typ. så jag ska väl recensera dem one by one as usual, kommer i nästa inlägg. så keep your wits about you. we all love film right. :) förresten hur ofta går ni på bio? vore intressant för mig att veta.. ha en fin dag!


sleeping beauty




nästa torsdag ska jag ha disneykväll med  min underbara grupp 1b. det kommer bli fabulous, tänk er en heldag full med underbara disney prinsessor. vi kommer såklart svulla med massa pizza, chippe och dippe och annat fantastiskt onyttigt med ack så gott. vilken är eran favorit disney, min är nog den lilla sjöjungfrun, men av ondskor så måste jag nog välja den onda fen i törnrosa. där snackar vi skräck på hög nivå.


en onsdag full av fredrika bremer

igår panikade jag och mark gällande vår buppsats om fersen. dagböckerna fanns ju bara på franska det visste vi sen tidigare men vi höll vårt hopp fäst på de svenska översättningarna. de visar sig sedan vara totalt värdelösa sett ur källperspektiv. så vi fick panik och bestämde oss för att total byta ämne. nu kör vi på fredrika bremer istället. en annan berest person som förde dagbok. så det blev ju rätt rätt iaf. :) skickade in pm idag för opponering till fredag. vi behöver massa förslag på omformuleringar och improvements.

visste ni förresten att fredrika bremer föddes i åbo 1801? nej just det, håll er uppdaterade på bloggen så ska ni nog få i er en massa smaskiga bremer infos.

nu middag på söder och sedan lite sims i örby.


our first romantic getaway

är mitt uppe i kalashelgen. helgen som är så rolig så det är helt insane! hitills har den hållit vad den lovat. idag ska jag på bio med bror, vicki, unni, jesper och nisi. sen beger sig jag och älsklingen på var första romantis getaway. vi har ju snart varit tillsammans i tre år men pga olika saker så har vi inte kunnat unna oss detta tidigare. vi ska åka på kryssning, en tur till åland och tillbaka, det ska bli jätte mysigt, vi ska spaa och äta god mat, kanske shoppa fina parfymer i taxfreen. ser fram emot en stund med bara älsklingen. även fast vi ska befinna oss på böljande hav känns det ändå roligt och magiskt. konstiga känslor för att komma från mig, i know. men för en gång skull (kanske första och sista) så ser jag faktiskt fram emot en kryssning. det kommer bli som titanic fast utan att båten sjunker! (peppar,peppar). å då menar jag inte att jag kommer rymma från nizar som endast är tillsammans med mig pga mina pengar och mitt fina efternamn för att ragga upp någon whitetrashhammarbyfanatiker, utan det är ju självklart nisi som är jack. :) som räddat mig från min gråa vardag och gett mig nytt liv (smörigt men ååå så underbart).

vi hörs när jag kommer hem imånn.