piccadilly circus and camden town

nu ar jag och kim antligen i london. yey. det var en valdigt blasig fard hit med mycket turbulens, lite laskigt faktiskt men vi kom fram till slut. val framme i stansted sa visade det sig att taget inte skulle ga till liverpool street som planerat sa vi fick hoppa av vid Tottenham hale och aka extra buss till liverpool street. tog en taxi till piccadilly circus, ganska trotta eftersom klockan var ca 3 svensk tid och 2 brittisk. hostelet var mysigt men det lag redan tva personer och sov i varan sov sal sa vi gick ut och satte oss pa piccadilly circus och njot av varmen. det var faktiskt som en ganska kylig svensk sommar kvall, helt ok. sov bra, men lite kall sa idag har jag ont i halsen. kom ivag tidigt och hittade buss 88 mot camden, irrade omkring ett tag men nu har vi antligen hittat varat nya hostel, camden inn. valdigt tattigt i en kallare, men de vi bor med verkar najs, en australienare som ar snygg med mossa, men inte utan och hans tyska flickvan. kompismaterial?

kim och jag strosade omkring i omradet och kopte oss en karta, at en kombinerad frukost/ lunch pa subway och sen fortsatte vi runt stan, camden och bloomsdale. mycket fint. kim shoppade en tshirt och lisa salt och vinager chips. yummie. nu har vi atit kvallsmat och ska hem och softa, imann ska vi turista det blir roligt.


Kommentarer
Postat av: sanna

ah, vad fint det later! hoppas att du hade en bra jul, lisa. tanker pa dig mycket. saknar dig. puss och kram

2007-12-28 @ 21:29:08
Postat av: camilla

LISA IN LONDON!
när va de du kom till sthlm igen?
så vi kan prata snart igen
saknar dig ju!

2007-12-28 @ 21:45:40
Postat av: liv

Hallå där min snygga lovelis!!!! FAAN VAD HÄRLIGT det låter=) Hoppas du har det riktigt ritkgit toppen i britain...hoppas ni får vara med om en massa galenskaper :) Tänker mkt på dig & hoppas att du mår bra. Hoppas vi ses snart. Love you. Puss puss & Gott nytt år!!!!!

2007-12-31 @ 16:31:51
URL: http://liiv.blogg.se
Postat av: Malin

hej gumman!
ÅÅ vad mysigt du verkar ha det! saknar dig!! GOT NYTT ÅR! Pusspuss (L)

2008-01-01 @ 20:24:52
Postat av: sanna

GOTT NYTT AR! puss och kram, hoppas att du hade ett bra nyar :)

2008-01-01 @ 21:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0