and in the streets I walk alone

nynnar på simon and garfunkels sound of silence som vanligt. har precis kommit hem efter en underbar dag med mina föräldrar på gröna lund. solen sken fram emellan molnen och värmde ett ganska blåsigt djurgården. en underbar dag. imorgon är det skola igen, föreläsning och etik, roligt att träffa sussie igen och nikos.. jag har vant mej vid stockholms plusen nu, kutar redan som en galning i tunnelbane trapporna och jag pallar oftast inte att ta mej in till hötorget då jag glömt köpa färska kantareller. det tar tid att ta sig. kollar på film i källaren istället.

det har varit en dyr helg, jag har shoppat en massa. böcker, film, jeans, väska. allt. ser fram emot skolan imorgon då ska ja ha en helt ny outfit och min nya skol väska som är från hm i svart skinn. precious. nu dröjer det innan jag planerar nått, inget växjö på ett tag, inga gäster. men det kanske blir finland om två veckor, impuls.

jag saknar impulsiva möten från växjö. jaqueline och mina långa och underbara samtal, emelies och min utfettning med film och tonfiskpasta ( and he is sex on ice), camillas och mina bilturer som oftast gick till donken (undra varför, haha), blomman som alltid är så underbar och lätt att prata med, malin som aldrig ringer, mikkas peptalks och vansinniga förfester, alla mina galna Ib vänner som jag verkligen aldrig hinner/hann umgås med, sanna som ska lämna mej för ett annat land och som alltid var så underbar att skvallra med, lina som pånåttsätt alltid fanns där då det behövdesoch såklart simon, ja för att det är vi liksom. jag saknar tiden med er. vill träffa er snart igen, får se till att det blir så.


Kommentarer
Postat av: camilla

åh..som jag saknar dig!
jobbat som en tok hela helgen och de tog på krafterna nu..kram and take care

2007-09-02 @ 20:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0