med dyra brillor och öl sitter man och steker i gamla stan

igår var det soligt. jag vaknade upp med världens värsta smärt i halsen och bestämde mej för att bara ligga inne och tycka synd om mej själv. fast då ringde emelie, å hon tyckte att vi skulle dra ner till stan för att inhandla kurslitteraturen. så då gjorde vi det. fast det fanns inga böcker inne så det var drygt och jag var så trött å så sliten eftersom jag var sjuk. men då åt vi lunch istället, i gallerien, lasagne som var hur god som helst, då tänkte jag på sussie som älskar lasagne och som gjorde omprov i kommunikation, hoppas det gick bra för dej. vi rullade därifrån till games workshop, en affär på regeringsgatan full med warhammer.. jag gick in, kollade runt lite, gick ut och klagade till emelie, "emelie, jag hör inte hemma där inne, jag känner mej felplacerad!" "lisa, du är inte felplacerad, du passar jätte bra därinne, det är bara för att du inte har långt,flåtigt hår  och lodiskläder som du inte känner dej hemma, vill du jag ska gå med dej in?" underbara arjeplog-emelie förklarar allting så man förstår.

i drog igenom gamla stan fast först satt vi och solade på trapporna utanför regeringen. "det oroväckande var ju att de där killarna från klass 8a bara flyttade sig närmare och närmare." vi stannade till på kaffekoppen på stortorget och jag drack lite te, för jag hade ont i halsen. emelie åt världens största kanelbulle och drack varm choklad. sen stack vi ner till hamnen vid slussen, satte oss på bryggan och halvsov. en massa folk satt på uteserveringarna i solen  och drack öl och hade snygga solbrillor på sig. om min hals hade mått bra så hade jag också suttit och stekt på en uteservering i snygga brillor. halsjävel! emelie såg två tjejer som var ute och sprang vid södermälarstrand. "titta lisa, det där kunde varit vi, beach 2008!" "hahahaha, nej emelie om det hade varit oss så hade det varit beach 2020!. hahaa" tillsammans med mami så gick jag hem. sov lite i soffan och spelade spel med august och ludvig. mysig dag trots att den inte blev som planerat.

idag är det onsdag. det är jättesoligt idag också, men jag är fortfarande sjuk och snart börjar mitt seminarie.. så tråkigt. har mailat min mentor idag så vi ska ha möte snart å sen har jag försökt fixa med min adressändring, men det bara cepar sig. jobbigt.

you know you love me XOXO

Kommentarer
Postat av: Frida

Så du har äntligen fått tag på en lägenhet nu? va kul! Får man fråga vart du flyttat?

2008-04-02 @ 12:25:03
URL: http://fridafunderingar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0