en allegori

mitt liv. föddes den 27 augusti 1987 i falun. Rött hus med vita knutar och blåa dörrar på nyponstigen 26 tillsammans med min mor å far och gordonsetter frida, ludvika. Flera syskon tillkom, gustav, anna, sofia, august och ludvig.

frissi och jag lekte dag ut å dag in, kojor i skogen, hoppa hage, jaga katter, leka häxor, leka med dockor (johanna och jesus-sebastian).

Lilllekis på lingongården tillsammans med melli, dag och niklas. lekis på junibacken. spela koka ägg med melli, avis på tjejerna som stängde in sig i dockvrån och som övade danser till ace of base. fruktstunderna då alla tjejer ville dansa framför marcus lind. ettan och tvåan i gröngölingarna, frida jonsson och jag lekte kitty och de röda skorna i skogen tillsammans med elin och maria. det roligaste man visste var verkligen de lekar då tjejerna jagade killarna och vice versa. trean i ekorrarna, en mysig klass på 13 elever. discon med tryckare och kojbyggen i skogen. ljumma kvällar och nätter i ludvika. oförglömligt.

fyran och femma. spana på johan jansson med elin persson. skridskor på knutsbo och blodigel lekar i knutsbotjärn. hänga med folk från kyrk. skolresan till stockholm. sitta längst bak med de coola och snygga killarna. spice girls, solid harmonie, soap och aqua.

femman, flytta till växjö. grönt klassrum. evelina, emma, navva och anna. tjejkvällar med allt utom självförtroende boost. "vadå du kan ju inte få honom, ni kan ju inte ens va kompisar."  emelie, linnea, ida och maya. slutade i splittring men först var det spaning på polkagrisknutten uppe vid jp. de ständiga promenaderna utanför hovshagaskolan.

sexan, blått klassrum. de coola tjejerna och killarna. fotbollsdisco och my heart will go on. för mycket date parfym och blå hårmascara, helst ett vitt läppstift och kläder i jazzmaterial. flagglekar och annevik. cheerleading. kabare.

högstadiet, norregårdsskolan. 7b, 8b, 9b. konfirmationslägret vid jönköping, oskar, johan och denny. LAME, picknicks på alla möjliga platser, janet bomb. axlsn, stockholm med klassen.både en bra och dålig tid. hårryckningar, fällningar och hjärnskakningar, suddkastande, bosse, job, poj, erd. pistvakt. pontus och lisa. burkcola. träben. innebandy, fotboll. gothia och norrköping. snyggklas.

sommar, språkresa till oxford, party i garaget, lame dagboken, stjärnqvist.

gymnasiet. piercing rickard. skurt, carlberg, frea, johan. killar. oleo 16. stockholm. andreas och lisa. party i linneas källare, blandskivor. trance dance. studentfester, framtidsdrömmar och visioner.

åretefter: donken, mc fest. backpackingresa, förhållande slut. paniksommar, simon. malmö, gessle. stockholm.

universitet: stockholm, europaprogrammet. sussie, arjeplogemelie, patrik, mårten. västerås, kim, dennis. ludvika. frida, melli, marcus och nille. mörk höst och kall vinter.

man blir bara mer och mer fåordig, den senaste nutiden har inte barndommens rosa skimmer över sig än.
förhoppningsvis så kan jag om x antal år se tillbaka på även detta året med ett leende på läpparna.
tycker om er. allihopa. idag är det allahjärtansdag, så slösa kärlek. man behöver det.

få höra om ditt liv! Liv- sanna- camilla- sulf-unni-tobias och kim!

Kommentarer
Postat av: camilla

Mitt liv? jadu, det blir svårt att få plats med på ett papper om jag ska dra allt! du är bra på att korta ner saker och ting! Tänker på dig! saknar dig, massor!!! (L)

2008-02-14 @ 15:15:03
Postat av: Tobias

svar: tack ska förmodligen göra de senare ;)

2008-02-15 @ 13:40:11
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0