camden, london bridge, shepherds bush and bayswater

saaa manga olika stallen har vi nu hunnit bo pa har i huvudstaden. det har verkligen varit hur roligt som helst. ok ska beratta lite snabbt for datorn ar pa tidtimer. >)


fredag: pa kvallen var jag social som fan, kan ha berott pa att jag var for sjukt himla trott for att kunna sova. sa jag satte mej i koket och drack kaffe med varan nya tyska vanner. sen kom det dit en massa fransman ocksa sa da blev jag van med de ocksa, vi bestamde att vi skulle ut senare pa kvallen till en local pub och dricka pints. kul kul kul. vi drog igang festen med en brittisk tjej ( helen) s vodka och de franska killarna ( thomas och paul) popper. fest! claire tog oss till the good mixer och trots att klockan bara var ca halv nio sa var det anda smockat med folk. vi hade hur kul som helst. traffade en skitsnygg australienare som hette josh sa det var nice.. ; ) dock blev min jacka snodd men da vi gick hem till varat hostel fick jag lana joshs jacka. pretty. val hemma fortsatte popper festen och vi spelade disney kort och skrattade. en amerikansk tjej (nikiya) var verkligen en one man show, fran kansas. hur kul som helst. "smile and wave boys, smile and wave"

lordag: de tre vannerna pa sightseeing. trafalgar square, big ben, westminister abbey, london eye, piccadilly circus och oxford street. mycket motion. pa kvallen hade tva italienska killar flyttat in i varat rum sa vi spelade kort, forfestade med karatefylla och drack kopparbergs paroncider.. valdigt brittiskt.  haha. hamnade pa the good mixer forst dar vi spelade quarters. kim var samst sa han fick dricka mest. hehe. sen gick vi till the worlds end som ar en stor pub med rock musik. nar the final countdown spelades var kim och jag i extas. sen traffade jag en snygg italiensk kille, det gick till sa har... lisa ar ganska berusad, ser snygg kille. lisa gar fram till killen och sager "you look great" kille kollar pa lisa som ett fragetecken och far tillsist fram pa knagglig engelska, " I dont speak english". haha. tur att vi hade italienare med oss da, sa helt plotsligt var vi omringade av en hel hog snygga italienare som ville med och festa. koko och the good mixer hade redan stangt sa italienarna gick hem men vi kom till Oh bar! dar spelades det reagge sa vi dansade hela natten lang.

sondag: flyttade ifran camden och till london bridge. kim (bobo) hade migran men lisa och nikiya kutade omkring vid piccadilly circus. spenderade kvallen pa den locala puben vid london bridge, pratande om allt mellan amerikansk fotboll, bush och helt enkelt issues.

mandag: flytt igen. nu till shepherds bush. lee ringde och vackte mej pa morgonen och meddelade att han var pa vag till london. AAAAHHHH! vi satt och at pa kentucky fried chicken nar han ringer och sager att han ar vi shepherds bush station och att han kan se KFC skylten. panik igen. men vi kande igen varandra och han var valdigt fin och valdigt lee. han tog oss till en pub som lag oster om oxford circus och dar sprakade det en brasa och de drack guiness. pratade om allt mellan himmel och jord men lee var stressad och skulle aka pa nyarsfest. hyfsat paverkade klockan 18 ,beger sa jag och kim oss tillbaka till hostelet, jag halvdackad i sangen och kim pratande med en amerikan. yes nyar.  far tag pa john och moter han och yousef vid marbel arch. strosar gatan fram i jakt pa sprit och club. slutar med tva flaskor vin en smirnoff ice i en mork grand i soho. tog oss dock till trafalgar square vid 12 och efter en hel del uppvarmnings skrik sa fattade vi nastan nar det sa blev nytt ar. 2008! tillbaka till granden igen, john ville bli full och spy. helt galet och sen blev det gayklubb resten av kvallen. spannande, annorlunda men valdigt roligt.

tisdag: flytt igen till bayswater, rum med 20 personer. har varit vid abbey road och turistat och sen till towern och tower bridge i regn. det var mysigt och det luktade gott. efter en promenad som tog ganska lang tid var vi hungriga och trotta. vi at libanesiskt har i bayswater och resten av kvallen ska vi bara chilla runt.

Kommentarer
Postat av: sanna

later som om du har det hur bra somhelst. halsa storstaden :)
tycker om dig. puss och kram, darling!

2008-01-02 @ 08:59:07
Postat av: camilla

Läser och blir bara så avundsjuk!
Jag bara lääängtar mer och mer nu till vår tvåveckors resa i maj ::D Galet värre!
Hörs snart!
KRAAAM dear

2008-01-03 @ 10:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0