my name is bomb, janet bomb.



nu är camilla hos mej här i sthlm. så självklart är det pissväder. usch, regn och kallt. innan hon kom hit så hade vi haft strålande sol flera dagar i rad.. typiskt.
det vi har gjort nu under den tiden som hon har varit här kan sammanfattas enkelt. MAT! camilla är konstant hungrig och även när vi precis har ätit så pratar hon fortfarande mest om man, dvs cheesburgare från donken. hon kan aldrig få nog.

första kvällen spelade vi heroes. hon har verkligen en medfödd talang för detta roliga fantasy strategi spel, och min mage kunde inte sluta låta "det är som om jag ätit något levande!" aaah!. vi spenderade tisdagen på skolan, med registrering och grupparbete. camilla var hungrig. vi åkte till heron city och träffade sulf, för vi skulle äta grekiskt och kolla på film, men innan vi träffade sofia hann vi självklart med att smälla i oss lillamenyn med vitlöks dippa..:P gott. "pleasure på fem minuter" camilla klagade över sitt flåtiga hår och kropplukt.

sofia" är det hon som luktar kinamat?"
lisa" ja det är det"


vi åt god mat och kollade på försoning som var hur bra som helst. se den!!!!

på vägen hem på tunnelbanan ängnade vi oss filosofiska uttryck och funderingar.
sofia" camilla är du född blond?"
camilla" blond är jag ju född."

tur att vi har bra med iq i det här gänget. nu har vi precis ätit (vad annars?) och ska snart ner och spaa i källaren, brunutansol och ansiktsmasker och bastu. precious nu när vädret är så pissigt.

igår vid klockan ett på natten fick lisa damp och rotade fram en gammal vhs kassett med janet bomb, mycket skratt men ach va pinsamt! my name is bomb, janet bomb, har ni hört något om the bomb?

Kommentarer
Postat av: sanna

Heej Lisa vad skont att lasa att du har det bra! Har skiner solen och jag ar rod, men det ar hur bra somhelst och allting ar bra. Ingen diesel i bilen och an sa lange har inget annat intraffat. Jag saknar dig massa. Ta hand om dig! Vi maste prata nasta vecka. Ja tack.
Manga kramar, precious :)

2008-01-17 @ 07:49:16
URL: http://montecore.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0