söndag, kim och kebabpizza.

helgen har varit klockren. både skratt och gråt. fredag förflöt med promenader och solsken och igår så hamnade jag och nizar på promenad med mamma och pappa. vi möttes upp vid body shop på drottninggatan och fortsatte tillsammans med elvis jakten på ett bra lunchställe. igenom hela stan, hela gamla stan och väldigt hungriga senare så stannade vi i brist på andra alternativ vid en gammal restaurang vid vattnet i gamla stan, typ slussen. en god ceasarsallad och lite cocacola senare så begav vi oss hemåt till älskade södermalm. klockan sju skulle kim komma hit.  impulsivt och underbart. det var ju ca 5 månader sen vi sågs senaste. på vägen hem stannade vi på en irländspub och drack irish coffee spelade kort och bara myste. vi sju tog jag och nizar tunnelbanan från mariatorget till centralen. kim väntade redan i entrehallen.

kärt återseende med en långhårig kim. det hade börjat regna och det var mörkt, men det gjorde ingenting. vi bestämde oss för att ta oss till sergelstorg för att använda det som en utgångspunkt till kvällens bravader. och gissa vad vi hittade där? snö! en massa vit snö som låg i stora vallar längs hela trapporna ner, dock ganska isig så mitt försök att kasta en snöboll på nizar vart inte så lyckat som man kunde ha önskat.

en promenad och en tunnelbaneresa senare så satt vi på ett kebabhak vid stureplan och kim åt sin kära bussola. vi åkte då hem till mami and papi senare för att kolla läget och sen gick vi götgatan ner till skanstull och kingstown. väl där tog vi varsin öl, och satt och somnade i värmen. ett gäng dalmasar skrålade och jag och kim skrattade i kapp och sa i varannan mening, "maffigt".  Bassem fixade in oss gratis på klubben och även fast det inte var nå folk där så hade vi trevligt och tiden rann iväg. träffade mina två pals från ektorp på krogen varav den ena drog fram sin silvriga fickplunta lite då och då och spetsade till sin drink. de var tydligt på jakt. och byte finns det lovligt med på kingstown.

hiphop och rnb en hel kväll får mig vanligen att vilja skjuta mig, men i kväll var musiken riktigt bra och både nizar och kim var på dancing moooode. en hel del riktiga höjdare såg vi, "vadå finns det andra på den här klubben också?" och "snälla, dansa lite mer det fläktar så skönt." vi insåg att det senaste i dansväg är att ta av sig sin hoodie och svinga den runt och runt och runt. hell yeah! kom hem vid 2.30 trötta, kalla och allmänt slitna, vi somnade direkt och vaknade inte förren alarmet vid 11 morgonen därpå. frukost och spöregn. kim hann med tåget och nizar och jag avslutade dagen med vääärldens största kebabpizza.

foton på hela veckan kommer när jag har fixat batterin till kameran, imorgon åker vi till oslo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0