easter feaster 2009 edition

idag är det påskafton. jag och nizar vaknade upp i  ett tyst och tomt högbergsgatan. vi insåg försent igår att pendeln var inställd på söndag och efter vår nattbio på rigoletto så fick vi allt ta tuben hem till söder istället. vi var och såg valhalla rising, den var brutal, på alla sätt å vis, verkligen inte som man hade tänkt sig någonstans och nytänkande var den to say the least... :) se den om du är sugen på nått annorlunda, men jag skulle inte rekommendera den till de som inte är bekväma med att se mads mikkelsen slita ut inälvor ut folk, med bara händerna. anyhoo..

jag var hungrig och hur trött som helst då filmen var klar så där vid ettsnåret. så när vi anlänt till medborgarplatsen som var proppad med fulla människor och poliser med bussar så bestämde vi oss för att ta en giro och en calamares med pita innan vi under månens sken styrde stegen mot högis..

somnade som en stock.

nu har vi hunnit med den nya traditionen påsk-badet och vi har lagat äggröra som har avnjutits ute på balkongen i strålande solsken. lite earl grey och mellanmjölk. nu ska vi antagligen gå en lång och skön promenad i vackra soliga stockholm. hoppas ni alla får en fin påsk.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0