med frida ute på klippor vid nyckelviken



vackra vackra frida och jag begav oss ut mot nacka och nyckelviken för lite sol, bad och kycklingpasta. det var lyckat. fick till och med en riktigt hälsosam promenad ut också. det var så himla roligt att träffa dig, vill komma till gävle i höst. vi styr upp nått. kärlek.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag håller med, det är skönt att veta att man inte är ensam och att det finns andra med liknande erfarenheter! Jag är med i ett forum som heter Sadiqa

(http://www.sadiqa.se/) där det i forum delen finns mycket erfarenheter, stöd och glädje att hämta. Det kanske är nått för dig oxå?!



När det gäller uppehållstillståndet så ska det vara så att han får permanent efter 2 år förutsatt att ni fortfarande är tillsammans. Om han har sökt på att han är anhörig till dig vill säga. Och man måste gå på intervju både han och du. Det är väl typ så att om det är samma förutsättningar som 2 år tidigare så blir det permanent! Var det några problem för Nizar med att få sitt tillstånd beviljat?



Du får ta den där historien om hur ni träffades en annan gång och kanske inte så här i bloggkommentarer :P



Vad lagar ni för tunisisk mat hemma?



Det är roligt att fotografera för det mesta, men inspirationen kommer lite i perioder. Så det gäller att ha kameran med sig när andan faller på. Det är dessutom trevligt när andra gillar ens bilder =)



Jag har börjat jobba igen. De flesta dagarna på äldreboende men igår och idag så har jag jobbat på fritids. Trevligt med variation och jag måste jobba alla timmar jag får eftersom jag inte har fast jobb :S Riadh har precis, ÄNTLIGEN, fått jobb!!! Det är lite oklart hur mycket och så men allt jobb är jobb. Det är i alla fall hos mässrestaurangerna på Stockholmsmässan och dom trodde det skulle bli typ 3-4 dagar i veckan och då runt 12 timmars pass. Och det lär ju vara vid behov eftersom det inte är aktiviteter där alla dagar. Det är en otrolig lättnad för oss båda. Hans självkänsla har blivit sämre och sämre av att bara gå hemma och bli försörjd av sin fru. Men nu är vi på gång!



Vi bor i en 3:a i Vällingby/Grimsta sen i januari och trivs väldigt bra.



gäsp nu ska jag göra lite kvällste och lägga mig och läsa lite.



Kram



2010-08-12 @ 20:47:28
URL: http://frutunisien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0