stå över nästa kast pågrund av sjukdom

jag är sjuk. jag har feber och halsen skulle i dagsläget förmodligen må bäst av en sväng i giljotinen. ärligt. jag har inte bloggat på senaste efter som jag bara ligger och kallsvettas och tycker synd om mig själv. det är även det jag ska göra idag. men såklart återkommer jag när jag är lite friskare och fräschare. och det blir snart hoppas jag, inschallah. hoppas ni mår bättre, jag saknar er.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Emilia

Kära vän, krya på dig! Vet du hur din blogg lyfter mina stunder. Ditt sätt att skriva är så personligt och alla de små detaljerna får mig att le och skratta. Stora kramar!

2010-07-13 @ 11:18:36
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: Anna

ler När man ligger hemma och kurerar sig blir man extra glad över kommentarer på bloggen eller facebook eller vad som helst! Så tack för din kommentar!!! Allt för att man ska glömma bort att tycka synd om sig själv ett litet tag. Jag blir bättre för var dag som går, hoppas att du blir det också! Just nu väntar jag på att solen ska försvinna från balkongen så jag kan gå ut och sätta mig lite. Är inte aktuellt för mig att gå ut gå ut förrens nästa vecka så jag får nöja mig med balkongen, men drömmer mig bort till svalkande bad på landet!

Ha en bra kväll =)

Kram Anna

2010-07-13 @ 14:51:04
URL: http://frutunisien.blogg.se/
Postat av: Palmira

Krya pååå dig !



Kram

2010-07-14 @ 02:59:55
URL: http://palmiraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0