gålö och nizar blir viking










 
igår åkte jag och nizar tillsammans med mami,papi,unni, agge och farfar ut till skärgården. det var strålande sol och vi hade med oss grill och hamburgare (som den hurtiga familjen på söder hade förberett tidigt i gryningen) och även lite rosa rosé. vi metade och fiskade med kastspö och det är här nizars dopp kommer in i bilden. på vägen ut sa nizar att han verkligen inte hade tänkt simma (ingen förväntade sig inte det heller med tanke på att nizar inte ens badar i sverige på sommaren, så inge konstigt med det...) han påpekade också att ludvig var familjens sanna viking eftersom ludvig hade helgen tidigare tagit sej ett dopp vid tylösand i halmstad. så...

helt plötsligt hör vi ett stort plask bortifrån nizars sten, där han står och fiskar med kastspöt. nizar själv ser ut som ett frågetecken och vi som sitter lite längre bort och steker i solen tänker inte mer på det. sen efter ett tag så ser vi inte nizar längre, vi blir lite oroliga för vart han tagit vägen men antar att han är på andra sidan stenen ( vi befinner oss i bergigt/stenigt stockholm skärgårdslandskap). mami tycker att vi borde skicka dit august för att kolla läget. vi gör så.

august går bort till nizar, det verkar som om linan har fastnat i någon sten eller nått. vi fortsätter att steka och njuta av solen. sen helt plötsligt ser vi nizar i vattnet med kläderna på  (överdelarna) med vatten upp till bröstkorgen. alla dör av skratt och jag kutar iväg för att ta reda på vad som skapade detta madness. anyhoo, så hade nizar inga extra kläder med sig och vi hade inga handdukar så han fick helt enkelt nöja sig med en fleece tröja och en fleece filt.
stackarn var helt genomfrusen men med hjälp från solen och fleecen återfick han färgen.

nu är även nizar en viking. det är verkligen inte alla som klarar av att bada den 2 maj inte ens för att rädda lite lina till ett fiskespö i dålig kvalite.

Kommentarer
Postat av: Mummi

Åh, så glad jag blir när jag läser din blogg - helt underbar och dessutom var jag med... Vilka dagar och så härligt att kunna njuta så av fina dagar och bara få vara... Men idag var inte Stockholm mysigt, men värme fick vi istället från våra härliga Ludvikavänner Barbro, Ehrling, Monica och Björn!

2010-05-08 @ 17:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0