robin hood

igår hade vi biosommar-event med jobbet. det var picnic i humlegården och sen blev det information inför sommarens lineup. det bästa var dock att vi fick se den nya robin hood filmen en vecka före alla andra. den har inte premiär försen nästa vecka då den introducera filmfestivalen i cannes.

iaf, ännu en robin hood tänker ni kanske, men jag anser att man faktiskt inte kan få för många robin hoods. de har iaf hitills alltid levererat fina foton, spännande miljöer, kärlek och romantik. sen att undertonen är aningen kommunistisk gör ju ingenting.

så jag tänkte ta och jämföra tidigare robins.
vi har ju errol flynn sen har vi kevin costner och nu då russel crowe. jag anser att det inte går att jämföra dessa filmer efter som de är så brutalt olika. har ni sett dem? om inte gör det!



 errol flynn, legendarisk. i gröna tights och ett skratt som är det bästa skrattet i filmhistorien. se errol flynn som robin hood om du vill se något klassiskt, en underbar film med mycket komik och fantastiska svärddueller, följer den mer "traditionella" robin hood stilen.



kevin costner, ja vad ska man säga. så himla snygg och med vilken blick. mmm raaaoow, come to mama.. :)haha. en fantastisk hollywoodproduktion, det är storslaget och underbar musik med bryan adams, everything i do, i dooo it for you.... se kevin som robin hood om du vill se en fantastisk film med mycket action, romantik och humor. plus för rollbesättningen, med morgan freeman och alan rickman (snape).



russel crowe, en gladiator i den engelska skogen. tyvärr inte lika snygg som varken flynnen eller costner. men därmot har han en mystik och mäktig röst. även denna är storslagen och med magnifika foton och passande musik. filmen i helhet har bättre och sämre momentst, den känns lite mer ojämn än de tidigare. men den är fortfarande spännande och har ett flertal bra skådisar som tyvärr inte får så mycket plats. se russel som robin hood om du vill se hur robin hood blev robin hood, en historia före historien.

Kommentarer
Postat av: Liv

Nämen Lisa. De gröna leggingsen? Inte okej! Hahahahah. Costner är ju lätt bäst ;) Visste du att han släppt ett album precis? Ingen jätte-hit, gubbrock mest =) Men lite kul info for you. PUSS <3 Saknar dig!

2010-05-06 @ 11:27:45
URL: http://perssonliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0