for sale


tröjan ovan är oversize med coola axel detaljer. mysigt bomullsmaterial i en rosa/beige färg. pris diskuterbart, lämna en kommentar. köparen står för frakt om du inte bor i stockholm. linnet under är en tubtopp med spejsigt mönster. elastiskt material. båda topparna kommer från h&m och är i storlek 42.

skjort tunika, silvriga och gråa ränder och med korta ärmar. storlek 38/40 från Zara. pris och frakt samma som ovan. nedan ett par blommiga tights från h&m. väldigt elastiska storlek large men funkar för en medium eftersom det är stretchigt och tiiiight. :)

blå/vit randig hippietunika från h&m. med svarta broderier och blå snörning. resår under byst för häftigare boobs. :) storlek 42 men väldigt tiiight. så passar nog en 40 som vill ha den tight eller en 38 som vill ha lite space. :) pris och frakt samma som ovan. linne under är ett vitt bomullslinne från h&m concious collection. aldrig använt. Otrooooligt sött och fluffy!! kort längd och med resår upptill. storlek medium.

vit stickad tjocktröja lång och med huva. riktigt mysig och varm! :) från h&m storlek 40ish. snörning i midjan som kan knytas åt. pris och frakt samma som ovan. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0