for sale


guld skimrande kuvertväska. använd en gång. pris diskuterbart. :) om du inte bor i stockholm så betalar köparen frakt.. medföljer en "tygpåse" som skyddar väskan då man inte använder den. lång guldkedja som man kan ha runt axeln eller stoppa i bagen om man vill använda som kuvertväska.

färgglad klänning från asos.com. i skirt material, hyfsat kort. pris diskuterbart. frakt å sånt se ovan. :) knappar på ryggen. storlek 10.

marinblått brett skärp med guldspänne. färgen på fotot gör det inte riktigt rättvist. materialet är töjbart och passar både i midjan och vid höften. frakt å pris är samma som ovan. :)

två par heels från h&m. de övre paret är i svart skinnimitation med hyfsat låg klack. storlek 37. de under är fodrade stövlar som aldrig använts. storlek 37. pris å frakt samma som ovan. lämna en kommentar om du är intresserad.. de höga stövlarna är i skinnimitation och med mocka, läder snören och fejkfårfluff inuti. :)

Kommentarer
Postat av: sulf

Lisi, asos-klänningen plus det övre paret av skorna, hur mycket? jag har ju inte så mycket cash som du väl vet men va sägs om 200? :))))

2012-07-24 @ 21:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0